hi guys
για αρχή χαίρομαι που "ποιήσατε" το χιουμορ και το μυνημα του μυνηματος μου.
Τωρα, αγαπητε Antonis ;) (βαλε λιγο αμερικανο-ελληνικη προφορα σε αυτο αλλα ΑΜΑΝ στυλ)
δεν ειμαι moderator για να σου πω αν για το συγκεκριμένο εδω μερος αυτο που "εκανες" ειναι "κακκό" ή οκ.
Αλλά γενικα το θεωρώ λίγο τρελη κουραση και ταλαιπωρία, φαντασου, σκασαν τοσα θεματα σε τοσα διαφορετικά σημεια που εχεις για αρχη καλήψει όλη την πρωτη σελιδα που με βάση αυτή κοιτάμε (τουλαχιστον εγω και μερικους που ξερω οτι κανουν το ιδιο) τις προσφατες δημοσιεύσεις και βοηθαμε συναδέλφους, τωρα οτι συνέχεια ειχαν καποιοι αλλη συναδελφοι απλα "χαθηκε" και πρεπει να μπαινουμε σε καθε ενοτητα χωριστα να κοιταμε την προοδο της και να βοηθαμε, και πολλες φορες δεν κοιταμε ακριβώς σε ποια ενότητα ηταν απλα βλεπαμε το θεμα "ανοιχτο" και μπαίναμε να βοηθήσουμε.
ακομα ειναι ταλαιπωρία να βρεθούν λύσης των δικών σου θεμάτων, κοιτα πως εχει τωρα, μπαινω βλεπω το ποστ εδω κανω κλικ στο λινκ σου παω στο αλλο site διαβαζω τι ρωτάς, πρέπει να διαβάζω και όλα τα σχόλια εκει, επιστρέφω εδω στο σωστό ποστ, γράφω μια απάντηση, και διαβαζω και εδω ολα τα ποστ μην γραφω κατι που καποιος εχει ιδη πει σε ενα απο τα 2 σημεια!
μετα επαναλαμβανω ολο αυτο το περα δώθε πανω κατω για ολα σου τα ποστ!! πανικός λίγο δεν νομίζεις? 

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-