Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μήπως έχετε ξεχάσει κάποια database να την πάρετε backup;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Antonios Chatzipavlis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Antonios Chatzipavlis στις 19-08-2009, 16:53. Υπάρχουν 15 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 2 (16 εγγραφές)   1 2 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-08-2009, 18:32 53124

Μήπως έχετε ξεχάσει κάποια database να την πάρετε backup;

•  18-08-2009, 21:19 53127 σε απάντηση της 53124

Απ: Μήπως έχετε ξεχάσει κάποια database να την πάρετε backup;

there is too much spam dude!!!!! all those topics at once?!!! wth!?
    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  18-08-2009, 21:25 53128 σε απάντηση της 53127

Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς αγαπήτε συνάδελφε.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Antonios Chatzipavlis

•  18-08-2009, 22:54 53129 σε απάντηση της 53128

Αντώνη, αν και δεν ετέθη στα Ελληνικά :), ο συνάδελφος εννοεί οτι προέκυψαν ξαφνικά πολλα μηνύματα από εσένα τα οποία αποτελούν links σε blog posts σου (δεν τα διάβασα όλα λόγω ταχύτατου dialup, απλά υποπτεύομαι με βάση αυτά που είδα στα notification emails μου οτι και τα άλλα έχουν παραπλήσιο περιεχόμενο). Επειδή λοιπόν δεν προστίθεται περιεχόμενο αλλά απλά links σε blog (έστω και αν αυτό είναι το δικό σου) - θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως και spam αυτό το "μπαραζ" μηνυμάτων. Το καλύτερο θα ήταν (κατά την άποψή μου), αν όντως έχεις πολύ υλικό για το οποίο θέλεις να ενημερώσεις τους συναδέλφους, να συγκεντρώσεις όλα τα links σε ένα post. Μια άλλη και καλύτερη, κατά την γνωμη μου πάντα, προσέγγιση, θα ήταν η αναδημοσίευση ολόκληρων των άρθρων εδώ με παραπομπή στο original blog post - όπως και εγώ και άλλοι συνάδελφοι έχουμε κάνει παλιότερα. 

Να παρακαλέσω επίσης με την ευκαιρία τα μηνύματά μας να είναι στα Ελληνικά. Κατανοώ το χιουμοριστικό στυλ του Αγγλικού μηνύματος, αλλά θα προτιμούσα να είχαμε χιούμορ α λα ...Ελληνικά :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  18-08-2009, 23:12 53130 σε απάντηση της 53129

Αγαπητέ Σωτήρη,

Όπως βλέπεις όλα τα μηνύματα μου δείχνουν στο blog το οποίο διατηρώ στον autoexec.gr και είναι όλα για SQL Server.

Όλα αυτά υπήρχαν σαν links στο blog το οποίο διατηρώ εδώ.

Επειδή όμως θέλησα να ξεκαθαρίσω το τοπίο ανάμεσα στα δυο blogs ώστε στο ένα, εδώ, να είναι μόνο .ΝΕΤ και Programming και στο άλλο (autoexec.gr) να είναι SQL Server και databases, διέγραψα τα links που είχα στο blog μου εδώ

Για να μην χαθούν (από εδώ) είπα να τα βάλω στην αντίστοιχη θεματική ενότητα.

Μάλιστα το μεσημέρι και πριν κάνω τίποτα μίλησα με τον αγαπητό συνάδελφο Π. Καναβό και τον ενημέρωσα τι θέλω να κάνω ώστε να μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος όταν δει όλα αυτά. Επέλεξα δε την λύση αυτή για να είναι ευδιάκριτα τα θέματα.

Εάν τώρα αυτό δημιουργεί πρόβλημα ενημέρωσε με σε παρακαλώ και θα διαγράψω άμεσα όλες αυτές τις αναρτήσεις.

Δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα σε κανένα και για αυτό ζήτησα από τον αγαπητό συνάδελφο να γίνει πιο συγκεκριμένος. Εάν όντως υπάρχει πρόβλημα να προχωρήσω στην διαγραφή τους όπως σου είπα παραπάνω

Φιλικά

Αντώνης

Antonios Chatzipavlis

•  19-08-2009, 10:51 53134 σε απάντηση της 53130

hi guys

για αρχή χαίρομαι που "ποιήσατε" το χιουμορ και το μυνημα του μυνηματος μου.

Τωρα, αγαπητε Antonis ;) (βαλε λιγο αμερικανο-ελληνικη προφορα σε αυτο αλλα ΑΜΑΝ στυλ)

δεν ειμαι moderator για να σου πω αν για το συγκεκριμένο εδω μερος αυτο που "εκανες" ειναι "κακκό" ή οκ.
    Αλλά γενικα το θεωρώ λίγο τρελη κουραση και ταλαιπωρία, φαντασου, σκασαν τοσα θεματα σε τοσα διαφορετικά σημεια που εχεις για αρχη καλήψει όλη την πρωτη σελιδα που με βάση αυτή κοιτάμε (τουλαχιστον εγω και μερικους που ξερω οτι κανουν το ιδιο) τις προσφατες δημοσιεύσεις και βοηθαμε συναδέλφους, τωρα οτι συνέχεια ειχαν καποιοι αλλη συναδελφοι απλα "χαθηκε" και πρεπει να μπαινουμε σε καθε ενοτητα χωριστα να κοιταμε την προοδο της και να βοηθαμε, και πολλες φορες δεν κοιταμε ακριβώς σε ποια ενότητα ηταν απλα βλεπαμε το θεμα "ανοιχτο" και μπαίναμε να βοηθήσουμε.

ακομα ειναι ταλαιπωρία να βρεθούν λύσης των δικών σου θεμάτων, κοιτα πως εχει τωρα, μπαινω βλεπω το ποστ εδω κανω κλικ στο λινκ σου παω στο αλλο site διαβαζω τι ρωτάς, πρέπει να διαβάζω και όλα τα σχόλια εκει, επιστρέφω εδω στο σωστό ποστ, γράφω μια απάντηση, και διαβαζω και εδω ολα τα ποστ μην γραφω κατι που καποιος εχει ιδη πει σε ενα απο τα 2 σημεια!

μετα επαναλαμβανω ολο αυτο το περα δώθε πανω κατω για ολα σου τα ποστ!! πανικός λίγο δεν νομίζεις? IndifferentWink

•  19-08-2009, 11:50 53136 σε απάντηση της 53134

Εγώ νομίζω ότι καλά έκανε και τα postare άσχετα εάν πέσανε "πολλά" μαζί. Αυτό έγινε γιατί πολύ απλά δεν είχε ξανακάνει ποστ γι'αυτά τα θέματα και μαζεύτηκαν πολλά. Όταν τα ποστ θα είναι ένα-ένα δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Johny λες για τους άλλους για ταλαιπωρία και κούραση! Εμάς (αναφέρομαι σε όλους όσους διαβάζουν) μας ρωτάς για την ταλαιπωρία και την κούραση που τραβάμε προσπαθώντας να διαβάσουμε τα ποστ σου; Είναι τελείως ανορθόγραφα (αν και πρέπει να σου αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον σε αυτό έβαλες τόνους) και με ανύπαρκτο συντακτικό. Το έχουμε ζητήσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές απο εσένα να διορθωθείς.. καταντάει κουραστικό.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  19-08-2009, 11:59 53137 σε απάντηση της 53136

Παναγιώτη, επειδή με αυτό σου το μήνυμα κινδυνεύει το thread να εξελιχθεί σε προσωπική αντιπαράθεση, κατι το οποίο έχουμε απαγορεύσει από τους κανονισμούς και (φυσικά) ισχύει και για μας τους moderators, πιστεύω οτι καλό θα ήταν να μην δοθεί συνέχεια εδώ, και να παρακαλέσω τον johnyxp64 να μην απαντήσει εδώ επίσης. Δεν εξετάζω το κατά πόσον έχεις δίκιο ή άδικο στη συγκεκριμένη παρατήρησή σου, μόνο το ότι δεν θα ήταν καλό να αναπτυχθεί διάλογος για αυτή σε αυτό το thread.

Αντώνη, δεν δημιουργείται πρόβλημα. Είσαι ένα μέλος της κοινότητας με αναγνωρισμένη προσφορά και φυσικά η συμβολή σου στο πεδίο γνώσης όλων μας είναι πολύτιμη. Οσα γράφω αποτελούν πρόταση, και όχι κανόνα. Απλά πιστεύω οτι καλύτερο θα ήταν να δημοσιευτεί το περιεχόμενο αυτό με τον τρόπο που πρότεινα (παράθεση ολόκληρου του κειμένου του άρθρου με παραπομπή στο πρωτότυπο) ωστε να διευκολύνονται και οι αναγνώστες περισσότερο). Αυτό που προσπαθώ να αποφύγω είναι να δοθεί το "κακό παράδειγμα", ωστε να μην αρχίσουν όσοι συνάδελφοι έχουν γράψει κατά καιρούς κάποιο - κατα όλα τα άλλα αξιόλογο - άρθρο να παραθέτουν "στεγνά" links προς αυτό, κάτι που στερεί το dnz από περιεχόμενο τελικά.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  19-08-2009, 12:08 53139 σε απάντηση της 53137

Ναι οκ Σωτήρη, δεν διαφωνώ ότι τα έγραψα λίγο πιο επιθετικά, αλλά εδώ και 6 μήνες το γράφουμε συνέχεια με το σεις και με το σας και ουσιαστικά δεν έχουμε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.. Δεν είχα σκοπό να δώσω συνέχεια έτσι κι αλλιώς.

Πάντως, για να έρθουμε και στο θέμα με τα ποστ, δεν νομίζω ότι στερείτε σε υλικό το DNZ απο ποστ όπως αυτά καθώς είναι σε διαφορετική "ενότητα" κι όχι τόσο καθαρά "development" όσο IT. Σε διαφορετική περίπτωση θα συμφωνούσα κι εγώ ότι τα "στεγνά" links δεν είναι σωστή λύση.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  19-08-2009, 12:15 53140 σε απάντηση της 53137

cap:
    ........ Αυτό που προσπαθώ να αποφύγω είναι να δοθεί το "κακό παράδειγμα", ωστε να μην αρχίσουν όσοι συνάδελφοι έχουν γράψει κατά καιρούς κάποιο - κατα όλα τα άλλα αξιόλογο - άρθρο να παραθέτουν "στεγνά" links προς αυτό, κάτι που στερεί το dnz από περιεχόμενο τελικά.

1)είχα την εντύπωση οτι ο φίλος Αντώνης έθετε ερωτήματα αλλά τελικά νομίζω όλα απλά είναι πολύ ωραία blogs και για αυτό θα συμφωνήσω με τον cap, το DNZ έχει μια πολύ καλή γκάμα πληροφοριών, αν τυχών ποτέ στο μέλλων συμβεί κάτι στο blog σου εδώ θα είναι ίσως περισσότερο ασφαλείς και θα βοηθήσεις και κόσμο που περνά από εδώ!

2)φαντάζομαι το έκανες με καλή πρόθεση αλλιώς θεωρείτε spaming γιατί είναι σαν να λες "παιδιά θέλω traffic sto Blog  μου για χ-ψ λόγους.." και εκμεταλλεύομαι το dnz με "στεγνό" τρόπο, και χτυπά λιγουλάκι άσχημα.Embarrassed

πάντως σε ευχαριστώ προσωπικά για το συγκεκριμένο store proc θα μου φανεί χρήσιμο άμεσα SmileYes

thank you.

•  19-08-2009, 14:31 53142 σε απάντηση της 53140

Απλά ελπίζω να μη γίνει συνήθεια στο μέλλον,θα με τρόμαζε η ιδέα να μπαίνω στα forums για να απαντήσω ερωτήσεις ή να βρω χρήσιμες πληροφορίες και αντ'αυτού να βρίσκω μια σειρά από links σε blogs.Άλλωστε το site έχει την κατηγορία "Ιστολόγια" για αυτό το πράγμα.

Τέλος τα posts ανήκαν στην ίδια θεματική ενότητα οπότε ένα post με  5 links θα έκανε την ίδια ακριβώς δουλειά.

•  19-08-2009, 14:50 53144 σε απάντηση της 53140

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας.

Πρώτα θέλω να εκφράζω την λύπη μου για την  αναστάτωση που έφερα με την ενέργειά μου αυτή. Σε καμία όμως περίπτωση αυτό δεν έγινε ηθελημένα.

Απλά ήθελα να ενημερώσω την κοινότητα για αυτά που έχω γράψει στο blog μου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το έκανα για να έχω επισκεψημότητα σε αυτό. Είναι κάτι το οποίο ούτε καν είχε και έχει περάσει από το μυαλό μου.

Όπως εξήγησα και σε προηγούμενο post έχω πλέον δύο blogs. Για καθαρά πρακτικούς λόγους αλλά και ομοιογένειας αποφάσισα, στα πλαίσια μιας γενικότερης οργάνωσης που κάνω κάθε χρόνο όταν έχω άδεια, να ξεκάθαρίσω το τοπίο ανάμεσα στα δύο αυτά blogs.

Επειδή πλέον ότι άρθρα θα γράφω για τον SQL Server (και έχω πολλά) θα τα βάζω στο αντίστοιχο blog (http://autoexec.gr/blogs/antonch/default.aspx) θα ήθελα να μου υποδείξετε τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο ώστε να ενημερώνεται η παρούσα κοινότητα για αυτά.

Φιλικά

Αντώνης

Antonios Chatzipavlis

•  19-08-2009, 15:05 53145 σε απάντηση της 53144

Μια καλή ιδέα είναι να έχεις ένα section στο ένα blog που να παραπέμπει στο πιο πρόσφατο post του άλλου.Τα RSS επίσης βοηθούν πολύ,δεν ξέρω αν θα ήταν δυνατό να παρέχεις στο ένα blog RSS από τα posts και των δύο.

Blogs διαβάζουμε όλοι μας και όλοι μας ευεργετούμαστε από αυτά οπότε είναι αδύνατο να προσάψει κανείς κακές προθέσεις στο εγχείρημα αυτό.Παραμένουν όμως εξωτερικά links και θα πρέπει να αποφευχθεί ο κίνδυνος να "πνίξουν" τυχόν ερωτήσεις με την πυκνότητά τους.

•  19-08-2009, 15:30 53146 σε απάντηση της 53145

Αγαπητέ συνάδελφε

Η πυκνότητα ήταν ένα τυχαίο γεγονός και έγινε για τους λόγους που ανάφερα στο προηγούμενο post μου.

Δεν νομίζω ότι είναι είναι ιδιαίτερως άσχημο όταν γράφω κάτι στο blog μου να βάζω ένα post εδώ για αυτό.

Αν πάλι αυτό δεν είναι επιθυμητό, ενημερώστε με

Φιλικά

Αντώνης

Antonios Chatzipavlis

•  19-08-2009, 16:29 53147 σε απάντηση της 53144

Αντώνη, με την ιδιότητα του moderator αυτή τη φορά, θα προτείνω να μας ενημερώνεις για τα πολύ χρήσιμα άρθρα σου με παράθεση ολόκληρου του κειμένου του άρθρου και παραπομπή στην αρχική πηγή. Ετσι θα μπορέσει να υπάρξει και σχετική συζήτηση, αν προκύψει, στο dotnetzone για τα άρθρα σου (εκτός αν δεν το επιθυμείς και προτιμάς μόνο σχόλια στο blog σου).

Ετσι, πραγματοποιώντας αναζήτηση, ή ακόμα και κάνοντας browse στα τελευταία θέματα, κάποιος συνάδελφος μπορεί να "ανακαλύψει" χρήσιμο υλικό εντός του dnz.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
Σελίδα 1 από 2 (16 εγγραφές)   1 2 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems