Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Configuration για το spamassassin στο plesk με έκδοση 8.6 για Windows.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò chris2007. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος chris2007 στις 14-11-2009, 07:00. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-10-2009, 08:43 54376

Configuration για το spamassassin στο plesk με έκδοση 8.6 για Windows.

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας για το εάν γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το configuration που χρειάζεται το spamassassin στο plesk με έκδοση 8.6 για Windows. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ είναι ενεργοποιημένο το antispam συνεχίζουν και έρχονται πάρα πολλά ανεπιθύμητα email, υπάρχει ένα configuration αρχείο μέσα στο spamassassin που πρέπει να γράψεις κάποιες εντολές που πρέπει να εκτελεί από ότι έχω καταλάβει αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω σωστά. Ξέρει κάποιες ποιες είναι αυτές οι ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ πολύ

Χρήστος

•  11-10-2009, 15:23 54385 σε απάντηση της 54376

Απ: Configuration για το spamassassin στο plesk με έκδοση 8.6 για Windows.

Τρέχεις το Spammassassin σε παντζούρια;
    Βασικά στο Linux πρέπει να ρυθμίσεις τον SMTP να στέλνει τα e-mails στον Spamassassin, να χρησιμοποιησεις ένα script το οποίο θα τα ρουφά και θα τα στέλνει σε έναν ανύπαρκτο χρήστη όπου περιοδικά θα τα σβήνει και φυσικά να τρέχεις τον Spammassassin daemon.

Τώρα με Windows...
    Ο Spamassassin είναι ένα εργαλείο το οποίο απευθύνεται σε SMTP servers που τρέχουν κλασικούς SMTP servers (postfix, sendmail).
    Εαν θες κάτι για το προσωπικό σου PC που τρέχει Windows βάλει κάποιο από τα τοοσα προγράμματα Internet Security (Norton, McAfee, Panda) που φιλτράρουν spam, ιούς, έχουν δικό τους firewall κλπ.

Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
  •  11-10-2009, 20:08 54390 σε απάντηση της 54385

Καλησπέρα, ο Server είναι web και πρέπει να βρω πως λειτουργεί έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί σε όλα τα domain. Αυτή την στιγμή είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν πιάνει σχεδόν τίποτα, έχει κάποιο αρχείο που μάλλον πρέπει να του γράψω κάποιο configuration με εντολές κειμένου.

Χρήστος

•  12-10-2009, 00:34 54395 σε απάντηση της 54390

Νομίζω ότι καλύτερα είναι να απευθύνεις την ερώτηση σου στο autoexec.gr και όχι εδώ. Αφορά administration και όχι development. Εδώ δεν έχουμε καν forum σχετικό με administration, πόσο μάλλον με κάτι που λέγεται spamassassin και έχει να κάνει με ένα πράγμα που το λένε Plesk, για το οποίο θα πρέπει να κοιτάξω στο wikipedia για να μάθω τί είναι.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  12-10-2009, 01:13 54397 σε απάντηση της 54376

Ο Παναγιώτης έχει κάποια λογική και θα πρέπει να δοκιμάσεις και εκεί να στείλεις μήνυμα.
    Τώρα σχετικά με το Plesk...δεν το ξέρω και δεν το έχω δουλέψει ποτέ.
    Το Spamassassin αντίθετα το έχω δουλέψει.

Βασικά εσύ λες ότι στήνεις Web server. Τί το θες το Spamassassin;
    Το Spamassassin το τρέχεις σε e-mail SMTP servers.
    Θα λειτουργεί ο υπολογιστής ως e-mail relay πχ και θα τρέχει κάποιο πρόγραμμα SMTP;