Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ντύνομαι εις τα χακί, δε ξέρω τι να κάνω, το framework σκέφτεμαι και το μυαλό μου χάνω

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò epp1123. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Μπλουγουράς Γιάννης στις 09-02-2010, 20:54. Υπάρχουν 17 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-02-2010, 02:56 56998 σε απάντηση της 55088

Απ: Ντύνομαι εις τα χακί, δε ξέρω τι να κάνω, το framework σκέφτεμαι και το μυαλό μου χάνω

Ήρθε και η δική μου ώρα, μεθαύριο αρχίζει το "γλέντι". Ήδη ξεκίνησαν οι σκέψεις για το πώς να περάσω στη "ζούλα" το PDA με ένα μικρό data plan...
    ... και οι βλέψεις για φορητό με Visual Studio 2010 & .net framework 4.0 δεν πάνε πίσω, αλλά αυτές απ' όταν πάμε στη μονάδα και μετά...

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  08-02-2010, 11:09 57000 σε απάντηση της 56998

Απ: Ντύνομαι εις τα χακί, δε ξέρω τι να κάνω, το framework σκέφτεμαι και το μυαλό μου χάνω

κολεγειο καταντησε πλεον ο στρατος, μη μασας και κοιτα το καλοκαιρι να εισαι σε κανα νησακι.
    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  09-02-2010, 20:54 57046 σε απάντηση της 56998

Πάρε μαζί σου κανένα βιβλίο για κώδικα, και περίμενε την πρώτη άδεια από την μονάδα για να πάρεις μαζί σου το Λάπτοπ.
    Σίγουρα θα βολεύτεις σε κανένα γραφείο, όπου θα φτιάχνεις προγράμματα για το 1ο Γραφείο. Εκεί θα έχεις και χρόνο για κώδικα.

Καλή στράτευση, φρόντησε να το διασκεδάσεις!!

Μπλουγουράς Γιάννης
    Wizcom O.E.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems