παιδιά ας φύγουμε λιγο απο το "δεν κάνει σωστό να το κάνεις αυτό...κτλ κτλ" το ξερω αυτό αλλά ειναι ο μοναδικός τρόπος για να κανω αυτο που μου ζητησανε και πρεπει
ΑΝ γίνεται να το κάνω.
δεν με ενδιαφέρει μα καθόλου αν αργότερα σκάσει κατι αλλο και εγω εχω πει οτι και να συμβεί να συνεχίσεις, μπορειτε να μου δωσετε ενα δήγμα κωδικα πως να πιασω οτιδήποτε error έρθει και απλα να μην αφήσω την εφαρμογή να σκασει?
δεν θελω να ανοιγω αλλα Instances δεν πρεπει να πεταξω εκτος προγραμματος τον χρήστη για ενα χαζό εικονίδιο που έχει πρόβλημα και κρεμά μια ολόκληρη εφαρμογή., ξέρω τι φταίει και κολαει το ατιμο αλλα δεν μπορω να επέμβω αλλιώς αφου δεν εχω τον κωδικα του .exe, αλλα αυτο το .exe διαβαζει κατι απο ενα dll που εγω φτιαχνω,
αν ξερετε ενα τροπο πως να πιασω τα exception εμενα μου αρκει, δεν με ενδιαφερει καθολου που δεν ειναι ορθος τροπος σκεψεις, αυτο το γνωριζω απο το πρωτο δευτερολεπτο που ειπα θα το προσπαθησω.
σας παρακαλω να μείνουμε στο πρακτικό κομμάτι μην γράφεται άδικα, κι εγώ συμφωνώ μαζί σας, αλλά δεν γίνεται να κάνω τίποτα άλλο

.
η εφαρμογή σκαει αν κανεισ 1-2-3 συγκεκριμένα βήματα στο 4 ΜΠΑΜ, αλλά αν μπορούσες να πας στο 4-5 όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά, θέλω να πηδήξω το 4, δεν μπορω να το αποφύγω γιατι μέσω αυτού παω στο 5 που πρέπει να πάω.
το ερωτημα λοιπον παραμένει... γινεται? ΝΑΙ ή ΟΧΙ

? και αν ναι Πως? παράδειγμα?
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-