Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προτάσεις για 3G internet στον στρατό;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Mitsaras. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 23-02-2010, 09:50. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-02-2010, 16:34 57262

Προτάσεις για 3G internet στον στρατό;

Όσο management δεν έκανα στη ζωή μου, αναγκάστηκα να το κάνω στον στρατό (βλ. γραφείο επιλοχία) από τη δεύτερη κιόλας μέρα. Επειδή όμως δε θέλω να ξεκόψω από τις developer ρίζες μου και θέλω να μπορώ να κάνω λίγη δουλειά με το φορητό μου, σκέφτομαι να αγοράσω μια 3G internet κάρτα, αλλά δεν ξέρω τι και πού να πρωτοκοιτάξω. Δε θέλω πολύ traffic, ίσα ίσα για λίγο surfing, svn updates και e-mails.

Όσοι έχετε εμπειρία σχετικά με το θέμα, ποια εταιρεία θα προτείνατε; Το στρατόπεδο είναι αυτό της Θήβας (μπας και κατά τύχη έχει ιδέα κάποιος για την ποιότητα του σήματος) και η σύνδεση της cosmote που έχω εγώ τουλάχιστον είναι σε μέτρια επίπεδα σήματος εκεί μέσα. Ευχαριστώ προκαταβολικά, πείτε μου μέχρι την Τετάρτη, γιατί μετά, μέσα πάλι!

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  22-02-2010, 17:40 57267 σε απάντηση της 57262

Απ: Προτάσεις για 3G internet στον στρατό;

Επειδή πέρασα μια απο τα ίδια( Στην Κώ υπηρέτησα και απολύθηκα πρόσφατα) πήρα τηλέφωνο μια προς μία να μου πούν την ποίοτητα του σήματος τους, κατά την γνώμη μου περίμενε να μάθεις την μετάθεση σου και μετά να ρψτήσεις. Εγώ για παράδειγμα ήμουν έτοιμος για vodafone αλλά στην Κώ η cosmote είχε καλύτερο σήμα, για την ακρίβεια η vodafone έλεγε ότι δεν έχει καθόλου κάλυψει παρα μόνο στην πόλη της Κώ. Οπότε περίμενε να μάθεις για που είσαι...
  •  22-02-2010, 19:31 57269 σε απάντηση της 57267

Χμ, καλή συμβουλή, μάλλον αυτό θα κάνω. Επίσης, με λίγο ψάξιμο είδα ότι η Cosmote στις τιμές μπορεί να γίνει ανταγωνιστικότερη όλων. Επιστρατεύοντας συγγενείς και φίλους, ανακάλυψα ότι το φοιτητικό πακέτο των 5GB σε συνδυασμό με οικογενειακό πακέτο έχει τιμή περίπου 22 ευρώ, έναντι 30 του κανονικού.

Οι ταχύτητες πώς ήταν στην Κω;

•  22-02-2010, 22:00 57277 σε απάντηση της 57269

Εγώ έδινα 30 ευρώ με 5GB . δεν ήμουν στην πόλη της Κώ αλλα πίο έξω(Μαστιχάρι, 543ΜΚ ΤΕ) και έπιανε πάρα πολύ καλά. στο προτίνω αλλα καλύτερα να δείς που θα είσαι πρώτα και μετά να αποφασίσεις.
  •  23-02-2010, 01:04 57281 σε απάντηση της 57262

θηβα? που? εγω 4Γ πυροβολαρχια το 2000 εχεις κανα Μουταφη λοχαγο απο Κρητη? ο τυπος ειναι ολα τα λεφτα θυμαμαι το ξυλο που επεφτε με τους ρωσους....αχ.........τελος παντον

τοτε μεγαλε 3g δεν υπηρχε το καλοκαιρι περσι μεχρη να ερθει το σταθερο μου pηρα μια πολυ καλη φαση 30ευροπουλα wind για 100ωρες το μηνα! ουτε ογκοχρεωση ουτε ανωησιες, αν το σκευτης ειναι 3,3ώρες την μερα αρκετα για αυτα που θες να κανεις χωρις το αγχος του ογκου, γιατι οσο να πεις το svn στελνει πραμα.

αν και καλο θα ηταν να παρεις καμια εξοδο να κατεβεςι στην πολη, (μην πας στις "κολωνες"Stick out tongue) αλλα στα μαγαζια κινητης να σου κανουν προσφορες δεν ξερω τωρα τωρα τι παιζει ακριβως.

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  23-02-2010, 09:50 57282 σε απάντηση της 57281

Johnny, καλημέρα. Είμαι έξω με άδεια ορκομωσίας, και επειδή έχω δρόμο ακόμα, καλύτερα να μην αναφέρω μοίρα και πυροβολαρχία.

Προτιμώ την ογκοχρέωση πάντως, καθώς είμαι συνέχεια στο γραφείο (από τα καλά του να είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος από τον μέσο όρο) και θέλω το msn συνέχεια ανοιχτό. Αν κάνω κάποια κίνηση, θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μέχρι μεθαύριο!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems