Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

αγορα vs 2010 + msdn sub from Microsoft hellas?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Johnnyxp64. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος RedHat στις 07-02-2011, 18:01. Υπάρχουν 13 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-12-2010, 12:45 61230

αγορα vs 2010 + msdn sub from Microsoft hellas?

Καλημερα

δεν ξερω αν το γραφω στη σωστη ενοτητα, αλλα μιας και εχουμε εδω τοσα ατομα που συνεργαζονται με MS hellas με τον ενα η τον αλλο τροπο,
    θελω να ρωτησω το ακόλουθο

εχουμε μια εταιρεια που θελει να αγορασει visual studio 2010 ultimate και MSDN subscription! ξερω οτι με καποια subscription περνεις και καποια προιοντα αρα δεν χριαζετε να τα ξανααγορασεις.
    μπορει καποιος να με κατευθήνει στο σωστο link αν υπάρχει και στα Ελληνικα, που να βοηθησει στην αποφαση μιας τετοια αγορας?

τελος μηπως τηλεφωνικος (και αν ναι σε ποιο νουμερο?) μπορω να εχω καλητερες προσφορες?

ευχαριστω.

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  01-12-2010, 12:59 61232 σε απάντηση της 61230

Απ: αγορα vs 2010 + msdn sub from Microsoft hellas?

Η microsoft hellas δεν πουλάει. Θα πρέπει να μιλήσεις σε κάποιο distributer. Πχ αν θυμαμαι καλά η infoquest (η αναφορά είναι τυχαία. δεν έχω καμιά σχέση με την εν λόγο εταιρία) πουλούσε άδειες.
    Το msdn subscription ειναι για test λόγους όχι για παραγωγή. Οποτε μη βασιστείς σε αυτό για να μη ξανααγοράσεις λογισμικό που θα χρησιμοποιήσεις παραγωγικά. Περισσότερα γι αυτό κοίτα στο site του msdn Subscription

Γιώργος Σακαλής
  •  01-12-2010, 15:35 61235 σε απάντηση της 61232

στην Ελλάδα ποιος πουλάει λογισμικό Microsoft για developers?
    μήπως ειναι καλητερα να αγορασω licence απ εξω? website etc.

•  01-12-2010, 19:08 61236 σε απάντηση της 61235

Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ: http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/buy.aspx

Τώρα, το subscription έχει κάποια licenses που είναι για production και κάποια που είναι μόνο για development environment. Από παλιότερα θυμάμαι ότι έχει 10 licenses για server λειτουργικά, 10 για client λειτουργικά και 10 για office. Από την άλλη, προϊόντα όπως ο BizTalk Server είναι μόνο για development. Θα πρέπει να τσεκάρεις το license agreement γιατί δεν θυμάμαι να σου πω σίγουρα.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  01-12-2010, 20:25 61237 σε απάντηση της 61236

Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο WebSiteSpark . Δες και το αντίστοιχο post του Scott Gu.

Νικόλαος Καντζέλης
    BSc, MSc, MCAS, MCPD, MCITP, MCTS,MCP, MCT
    http://www.nksolutions.gr
    http://dotnetstories.wordpress.com
    http://weblogs.asp.net/dotnetstories
    http://forum.dotnetnuke.gr
  •  02-12-2010, 16:17 61262 σε απάντηση της 61237

ευχαριστω για τα λινκ αλλα πρεπει να βρω "προ-τιμολογιο" και οταν κανεις αγορα μεσω ιντερνετ δεν περνεις τιποτα τετοιο αλλα στο τελος ενα ηλεκτρονικο τιμολογιο αφου το έχεις αγορασει!

δεν μπορει δεν υπάρχει ούτε ενα τηλέφωνο να απαντά καποιος και οχι αυτοματος τηλεφωνητης στην MS hellas?Tongue Tied

•  02-12-2010, 17:49 61263 σε απάντηση της 61262

Σου το είπαν και πριν, η MS Hellas ΔΕΝ πουλάει τελικά προϊόντα σε κανένα. Όλα τα αγοράζεις απο μεταπωλητές.. InfoQuest, Papasotiriou, e-Shop είναι μερικοί απο αυτούς. Εκεί πρέπει να ρωτήσεις κι όχι στην MS Hellas για να σου δώσουν τιμές.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  03-12-2010, 11:00 61271 σε απάντηση της 61263

Panagiotis Kefalidis:
    Σου το είπαν και πριν, η MS Hellas ΔΕΝ πουλάει τελικά προϊόντα σε κανένα. Όλα τα αγοράζεις απο μεταπωλητές.. InfoQuest, Papasotiriou, e-Shop είναι μερικοί απο αυτούς. Εκεί πρέπει να ρωτήσεις κι όχι στην MS Hellas για να σου δώσουν τιμές.

μου δωσαν απο την MS λίστα με τους μεταπωλητες αλλα οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι ως προς το τι έχει το καθε licence ακριβως! μονο να φουσκωσουν τιμες και να πουλησουν θελουν!
    εγω περα απο την αγορα θελω και ενημερωσει σωστη και λεπτομερη και μαλιστα στην γλωσσα μου, δεν ειναι απαντηση μπες στο site και βγαλε ακρη μονο σου και ελα μετα να αγορασεις

είναι εύλογο να εχεις ερωτήσεις και οι μεταπωλητες (αυτούς που ρώτησα τουλάχιστον μην γραψω εδω τα ονοματα απο τα μαναρια μου) μου λεγαν "emmmmm χμμμ αυτο δεν το ξερω"

anyway η δουλειά θα γίνει απο London αναγκαστικά. ευχαριστώ

υ.γ θελω να ρωτήσω και πως καποια εταιρεία μπορεί να φθάσει να γινει Gold Partner ή μεταπωλητής.....Hmm

•  30-12-2010, 17:26 62001 σε απάντηση της 61271

Johnnyxp64:
    Panagiotis Kefalidis:

μου δωσαν απο την MS λίστα με τους μεταπωλητες αλλα οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι ως προς το τι έχει το καθε licence ακριβως! μονο να φουσκωσουν τιμες και να πουλησουν θελουν!
    εγω περα απο την αγορα θελω και ενημερωσει σωστη και λεπτομερη και μαλιστα στην γλωσσα μου, δεν ειναι απαντηση μπες στο site και βγαλε ακρη μονο σου και ελα μετα να αγορασεις

είναι εύλογο να εχεις ερωτήσεις και οι μεταπωλητες (αυτούς που ρώτησα τουλάχιστον μην γραψω εδω τα ονοματα απο τα μαναρια μου) μου λεγαν "emmmmm χμμμ αυτο δεν το ξερω"

anyway η δουλειά θα γίνει απο London αναγκαστικά. ευχαριστώ

υ.γ θελω να ρωτήσω και πως καποια εταιρεία μπορεί να φθάσει να γινει Gold Partner ή μεταπωλητής.....Hmm

Η εταιρία SafeCape είναι εδώ και λίγο καιρό μεταπωλητής της Microsoft ειδικά στον τομέα των εργαλείων ανάπτυξης. Είμαστε ο μόνος μεταπωλητής στην Ελλάδα που εστιάζει στο κομμάτι των εργαλείων με σκοπό να καλύψουμε ακριβώς το κενό που περιγράφεις. Η διαφορά μας είναι ότι είμαστε ISV και δουλεύουμε με τα εργαλεία της Microsoft οπότε μιλάμε τη ίδια γλώσσα...

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.safecape.gr/visualstudio.aspx

•  07-02-2011, 12:36 63072 σε απάντηση της 61230

Καλημέρα σε όλους,

χρειάζομαι και εγώ μια βοήθεια ρε παιδιά λίγο.

Είμαστε 5 προγραμματιστές σε μια εταιρεία (έχουμε ήδη ένα msdn τέσπα ένα πακέτο που είχαν πάρει πριν χρόνια και δίνουν λέει 300ευρώ τον χρόνο τώρα αυτό δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι)
    Θέλουμε να πάρουμε το VS2010.

Θέλω να μάθω γιατί δεν μπόρεσα να μάθω από αντιπροσώπους, μπορώ να πάρω ένα MSDN και να έχω το visual studio και για τους 5 ή πρέπει να πάρω 1 VS2010 + MSDN για τον κάθεναν?

Peter Bournakas
  •  07-02-2011, 15:13 63074 σε απάντηση της 63072

Η Microsoft δεν έχει κάποιους αντιπροσώπους (αφού έχει γραφεία στην Ελλάδα) οπότε μάλλον εννοείς resellers. Το MSDN έρχεται μαζί με το Visual Studio, δεν πωλείται ξεχωριστά, οπότε πρέπει να αγοράσεις ένα license για κάθε developer. Αντί γι αυτό όμως μπορείς να γίνεις partner (αρκεί το Registered Member, είναι τσάμπα) και να εκμεταλλευτείς ένα από τα προγράμματα subscriptions που έχει η MS για να αγοράσεις πακέτο αδειών πολύ φθηνότερα απ' ότι αν το αγόραζες κουτί-κουτί. Για παράδειγμα, το Microsoft Action Pack Development and Design σου δίνει 3 Visual Studio Pro + MSDN licenses για €340
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  07-02-2011, 15:24 63075 σε απάντηση της 63074

Βασικά είμαστε ήδη partner αλλά δεν έχουμε VS2010 μπορώ να κάνω expand αυτό?

Για 5 developers VS2010 + msdn τι θα πρότεινες σαν πακέτο? Απλώς θέλουμε να έχουμε και μερικά άλλα πράγματα όπως sqlserver κλπ για test για αυτό θέλουμε και το msdn βασικά

Peter Bournakas
  •  07-02-2011, 15:32 63077 σε απάντηση της 63075

Την κοίταξες τη σελίδα? Εκεί εξηγεί τί παίρνεις με το πακέτο (έχει και άδειες για SQL Server). Επίσης, αν είστε silver partners θα έχετε ήδη κάποιες άδειες.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  07-02-2011, 18:01 63080 σε απάντηση της 63077

βασικά ήδη έχουμε ένα subscription στο Microsoft Action Pack Solution Provider και δεν μπορούμε μας λέει να κάνουμε άλλο.
    Και φαντάζομαι επίσης ότι δεν μπορώ να έχω 2 Microsoft Action Pack Development and Design για να έχουμε 6 VS2010.

έχασα την μπάλα...

Peter Bournakas
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems