Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το πρόβλημα της Ελλάδας...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò THEOFANIS GIOTIS | PMP, PMI-ACP, MCT, MSc, PhD C.. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Markos στις 08-02-2012, 17:37. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  21-01-2012, 12:47 68972

  Το πρόβλημα της Ελλάδας...

  Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
   
  Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι:
  • διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας
  • φέρνει μεγάλες επενδύσεις
  • παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και
  • διαγράφει τα δάνειά τους και τα υπόλοιπα των πιστωτικών καρτών τους
  Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα σταυροκοπιέται!!!

  Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!». Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν. «Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι του λοιπού υποψήφιος βουλευτής».
   
  Νεκρική σιγή στην αίθουσα.  Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν. «Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.
   
  Την επομένη ο Πρόεδρος της Βουλής δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»...

  Και έτσι το Greetanic (Greek Titanic) συνέχισε ακάθεκτο την πορεία του...

  Θεοφάνης Γιώτης / Theofanis Giotis (MSc, PMP, PMI-ACP, MCT, PhD C.)
  [email protected]
  Tel: +30 693-22.13.502
  President and CEO of 12PM Consulting
  President of PMI GREECE
  President of IIBA GREECE
  President of IAMCP GREECE
 •  21-01-2012, 17:04 68973 σε απάντηση της 68972

  Απ: Το πρόβλημα της Ελλάδας...

  YesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Το πρόβλημα εντοπίζεται στο σύνολο του λαού και όχι μόνο στη Βουλή και τους Βουλευτές. Αν αύριο γίνει η Δευτέρα Παρουσία, όλοι θα ξεχυθούν στο Σύνταγμα και θα κατηγορούν την Κυβέρνηση που δεν έκανε τίποτα για να... αποτρέψει την παρέμβαση του Θεού!

  Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
 •  08-02-2012, 15:45 69207 σε απάντηση της 68973

  Απ: Το πρόβλημα της Ελλάδας...

  Γιατί Μάρκο αδικά κατηγορεί ο λαός τη Βουλή για όλα αυτά που τραβάει? Οκ σαν να παραφέρεσαι λίγο με τη Δευτέρα Παρουσία.. Μιλάμε για πείνα και για ανεργία και προφανώς φταίνε αυτοί που μας κυβερνάνε..

  Υπηρεσιες SEO
 •  08-02-2012, 17:37 69218 σε απάντηση της 69207

  Απ: Το πρόβλημα της Ελλάδας...

  Valeria:
  Γιατί Μάρκο αδικά κατηγορεί ο λαός τη Βουλή για όλα αυτά που τραβάει? Οκ σαν να παραφέρεσαι λίγο με τη Δευτέρα Παρουσία.. Μιλάμε για πείνα και για ανεργία και προφανώς φταίνε αυτοί που μας κυβερνάνε..


  Καθόλου άδικα. Μόνο που θα έπρεπε να κατηγορεί εξίσου τον εαυτό του.

  Δύο ερωτήσεις... γενικού περιεχομένου:

  1. Η ψήφος εδώ και δεκαετίες έχει γίνει αντικείμενο συναλλαγής. Ένας άνθρωπος που του δίνεις εξουσία για να παρακάμψει νόμους και διαδικασίες για να "τακτοποιήσει" εσένα (εμένα, τον Νίκο, τον Γιάννη, τον Μήτσο κ.ο.κ.), που πιστεύεις ότι μπορεί να σταματήσει προκειμένου να "τακτοποιήσει" τους πραγματικά δικούς του ή/και τον εαυτό του; Τα όριά του ποια είναι; Που βρίσκονται;

  2. Εάν δίνεις εξουσία σε ένα άνθρωπο που δε μπορεί να πει "ΟΧΙ" στους "παραλογισμούς" που του ζητάς εσύ (εγώ, ο Νίκος, ο Τάκης, ο Βαγγέλης, κ.ο.κ.) γιατί νομίζεις ότι μπορεί να πει "ΟΧΙ" σε εκείνους που πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ να το πει;

  Με όσα συμβαίνουν γύρω μου αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά οργισμένος. Θα έγραφα κι άλλα πολλά, αλλά θα έθετα σε δοκιμασία τα όρια της ανοχής των moderators. Οπότε σταματώ κάπου εδώ.

  Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems