Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Απορίες με επιλογή πακέτου φιλοξένίας.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò neoklis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος neoklis στις 07-02-2012, 22:12. Υπάρχουν 19 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (20 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-02-2012, 01:16 69156 σε απάντηση της 69155

Απ: Απορίες με επιλογή πακέτου φιλοξένίας.

Για να θέσω ένα (αυθαίρετο) όριο στο πότε θα έπρεπε να σκεφτείς dedicated / VPS hosting, βάλε google analytics στο site σου και παρακολούθησε την κίνηση. Αν τη δεις και κινείται πάνω από 10k pageviews / ημέρα, θα πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι. Μόνο να αρχίσεις. Αν τη δεις και κινείται στα 100k pageviews /day, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα. Χαζό, αυθαίρετο και ίσως μη τεκμηριωμένο όριο, και εξαρτάται από το είδος της εφαρμογής και το πόσο "ζορίζει" το μηχάνημα, αλλά απλά προσπαθώ να δώσω μια τάξη μεγέθους - μην το θεωρήσεις ένα ουσιώδες νούμερο. Αυτό που περισσότερο προσπαθώ να πω είναι οτι με 500-1000 pageviews / day, δεν πας σε dedicated hosting ούτως η άλλως. 
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  06-02-2012, 09:41 69161 σε απάντηση της 69156

οκ, καταλαβα ευχαριστώ
    Dionisis
  •  07-02-2012, 14:22 69185 σε απάντηση της 69142

Antonios Chatzipavlis:

Σχετικά με το recovery model έχω δει διαφορετικές υλοποιήσεις. Για παράδειγμα εκει που έχω το SQLSCHOOL.GR είμαι σε full recovery model και μάλιστα το μέγεθος του log ΔΕΝ μετράει στο συνολικό μέγεθος της database είναι απεριόριστο. Επίσης δεν έχω control panel αλλά μπορώ να έχω πρόσβαση στον SQL Server μέσω του SSMS. Αυτό σημαίνει ότι έχω μια μεγάλη ελευθερία πάνω στην βάση μου, και το θέλω αυτό. Φυσικά δεν έχω δικαιώματα σε επίπεδο server αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Έτσι έχω φτίαξει ένα μηχανισμό που κάνω εύκολα sync την βάση αυτή με μια τοπική βάση που έχω στο σπίτι μου.

Αντώνη θα μπορούσες να μου πεις σε ποιόν host αναφέρεσαι αν δεν υπάρχει πρόβλημα...;

Dionisis
  •  07-02-2012, 18:04 69188 σε απάντηση της 69185

neoklis:
    Αντώνη θα μπορούσες να μου πεις σε ποιόν host αναφέρεσαι αν δεν υπάρχει πρόβλημα...;

Νομίζω ότι το παρακάτω σε καλύπτει ;-)

C:\Users\gcapnias>tracert www.sqlschool.gr

Tracing route to www4.hosting.hol.gr [194.30.227.28]
    over a maximum of 30 hops:

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  07-02-2012, 22:12 69193 σε απάντηση της 69188

πολύ καλό!!

thanks George

Dionisis
Σελίδα 2 από 2 (20 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems