Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Eλληνικό δίκτυο επαγγελματικής αλληλεγγύης

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò GeorgeAtom. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος GeorgeAtom στις 29-05-2012, 01:07. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  29-05-2012, 01:07 70419

  Eλληνικό δίκτυο επαγγελματικής αλληλεγγύης

  Η ΆΛΛΗΛΟΝnet δημιουργεί ένα παγκόσμιο επαγγελματικό δίκτυο εθελοντών που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την σπουδαστική, επαγγελματική και επιχειρηματική εμπειρία τους με τη νέα γενιά Ελλήνων, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν νέες, συχνά άδικες και δυσανάλογες δυσκολίες, ιδιαίτερα στην αρχή της επαγγελματικής τους ζωής.

  Οι εθελοντές είναι φοιτητές, επιτυχημένοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες από μια πληθώρα τομέων, πρόθυμοι να μοιραστούν ανιδιοτελώς την εμπειρία τους, να κινητοποιήσουν και να υποστηρίξουν όλους όσους αναζητούν νέες ευκαιρίες ή νέους ορίζοντες στις σπουδές, στη καριέρα ή στις επιχειρηματικές τους πρωτοβουλίες.

  Έλληνες και φίλοι της Ελλάδας μπορούν τώρα να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ξεφύγει η Ελλάδα από την τωρινή κρίση, υποστηρίζοντας άμεσα και ατομικά τους νέους Έλληνες, κυρίως εντός της Ελλάδας, που επιζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

  Εάν είσαι φοιτητής, νέος επαγγελματίας ή νέος επιχειρηματίας και επιθυμείς να εξελίξεις περαιτέρω τις σπουδές, τη καριέρα ή την επιχείρησή σου, η ΆΛΛΗΛΟΝnet και το επαγγελματικό δίκτυο των εθελοντών της μπορεί να σε βοηθήσει.

  http://allilonnet.gr/el/members.shtml

  Microsoft Registed Refurbisher
  www.atom.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems