Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Windows 10 arrival and installation

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George Parissis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 03-08-2015, 13:32. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-07-2015, 00:50 77164

    Windows 10 arrival and installation

    Έφτασαν και αυτά!!!

    Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε πότε θα μας έρθει ειδοποίηση μέσα από τα Windows για να τα εγκαταστήσουμε. Όσο και αν έψαξα κανένα site δεν έδινε ένα χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτό θα γινόταν. Στην αρχή θα ήταν διαθέσιμα για τους Insiders μετά φαντάζομαι για τους MSDN subscribers και στην συνέχεια για όλους τους υπόλοιπους. Ίσως μερικές μέρες ακόμα ή εβδομάδες.

     Ευτυχώς όμως υπάρχει τρόπος για όσους θέλουν να τα εγκαταστήσουν από τώρα. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο

    http://news.softpedia.com/news/using-the-media-creation-tool-to-install-windows-10-488037.shtml

    και ακολουθώντας της οδηγίες εγκατέστησα τα windows 10 στον υπολογιστή μου χωρίς να περιμένω το notification. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε μερικούς που ανυπομονούν να τα εγκαταστήσουν.

  •  01-08-2015, 12:12 77166 σε απάντηση της 77164

    Απ: Windows 10 arrival and installation

    Τα έβαλα και εγώ Γιώργο αλλά μου έβγαλαν μύνημα ότι δεν είναι activated με error code 0xC004C003 (Blocked) και
    αναγκάστηκα να κάνω rollback στα win 8.1 pro γιά να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με το κλειδί. 

    Εσυ αντιμετώπισες κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; 

  •  02-08-2015, 10:21 77168 σε απάντηση της 77164

    Απ: Windows 10 arrival and installation

    το να τα κατεβασεις και να τα κανεις install  ειναι απιστευτα ευκολο απο την official page: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

     κανει και bootable media (x86/x64) αν θες.

    τα εχω βαλει σε 3 PC το 1 upgrade να μην χασω ρυθμισεις προγραμματα κτλ (βαριόμουνα για φορματ) και κατσαν τελεια, και τα αλλα 2 με format etc. (προσοχή, να κανετε disc cleen up, και ολα τα σκουπίδια η παλια windows που αφήνει μεσα το συστημα μετα αν δεν θελετε να κανετε rolback 27GB)

    το θεμα activation το ελυσα με αλλους τροπους,  μετα απο το τελος της εγκαταστασης. windows 10 pro (οχι τα Ν)

    πρωτες εντυπωσεις.

    πολυ κατασκοποια βρε παιδια! πολλα data background apps, και info που πανε στην microsoft. σε ενα εχω Hotmail Administrator accound, σε αλλα Local Administrator.

    με κλειστα, μικροφωνα, καμερες, δεδομενα, επαφες, ημερολογια, τοποθεσιες, wifi password sharing, κ defenter, search indexing, synchronizing, UAC, σε 3-4 διαφορετικές οθόνεςσκόρπιες απο εδω και απο εκει (οχι οχι αυτα που ρωταει κατα το install δεν ειναι τιποτα μπροστα στο τι πρεπει α ψαξεις μετα μονος σου), μπορω να πω λοιπον μετα απο ολα αυτα, οτι και h cortana μου αρεσει, (us location, with Greek date time format, etc) και αφου δεν εχω ενοχλειτικα Notifications, τα laptop ακομα και μερικα χωρις SSD πανω πραγματικα ΠΑΡΑ πολυ καλα, πολυ ελαφρια, responsive, stable, αλλα αν δεν εχεις 1920χ1080 resolution, ακομα και στο 100% dpi scaling, ειναι λιγο ενοχλεητικο το ποσο μεγαλα ειναι πλεον ολα τα fonts για να ειναι touchscreen friendly... αλλα συνηθιζεις.....

    σκεφτηκα αμα δεν βαρεθω να γραψω μια μικρη εφαρμογή που με ενα κλικ, να κλεινει ολα αυτα τα ενοχλητικά και να μην τρεχεις σε διαφορετικες οθονες και για τον ποιο απλο χρηση. ακομα ίσως απλα βαλω σε μια φόρμα ολα τα options να τα κλεινει ο χρήστης ποιο εύκολανομίζω θα κάνει θραύση ενα τετοιο tool :P

     

     


    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  02-08-2015, 21:20 77170 σε απάντηση της 77166

    Απ: Windows 10 arrival and installation

    Libra Storm:

    Τα έβαλα και εγώ Γιώργο αλλά μου έβγαλαν μύνημα ότι δεν είναι activated με error code 0xC004C003 (Blocked) και
    αναγκάστηκα να κάνω rollback στα win 8.1 pro γιά να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με το κλειδί. 

    Εσυ αντιμετώπισες κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; 

    Στην αρχή μου έβγαλε και εμένα ότι δεν μπορεί να κάνει ενεργοποίηση. Δεν το έλαβα υπόψιν. Θεώρησα ότι είναι κάτι προσωρινό που θα λυθεί, αφού έκανα την εγκατάσταση μία ημέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία τους. Την επόμενη ημέρα είχαν ενεργοποιηθεί χωρίς να κάνω κάτι από την μεριά μου. Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας ακόμα φίλος μου με την ενεργοποίηση αλλά και σε αυτόν μετά από μία ημέρα ενεργοποιήθηκαν από μόνα τους. Υποθέτω ήταν κάτι παροδικό.  

  •  03-08-2015, 13:32 77172 σε απάντηση της 77170

    Απ: Windows 10 arrival and installation

    Εγώ έχω μπλέξει λίγο. Στο 7 ετών laptop με 965GM chipset, τα είχα βάλει ως preview και το upgrade στο τελευταίο RTM έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο βασικό μου Laptop με τον i7 Quad, το οποίο είχε ξεκινήσει πριν 3 χρόνια με Windows 7, Upgrade σε 8, βγάζει συνέχεια σαχλαμαρίτσες. Τη μία δεν του φτάνει το system reserved partition (100 MB, καθαρίστηκε με το χέρι), την άλλη κολλάει λέει στο SAFE_OS boot phase. Λόγω καλοκαιριού δεν έχω προλάβει να λύσω όλα τα θέματα που βγαίνουν ένα-ένα. H VDSL πάντως βοηθάει, το WiFi όχι Stick out tongue

    Στο Raspberry Pi 2 έκατσαν πολύ ωραία πάντως. 

    Όσο για το αρχαίο laptop, είναι λες και αγόρασα καινούριο (τηρουμένων των hardwarικών αναλογιών) 


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems