gcapnias wrote: |
Το UrlScan από ότι είδες και δεν διάβασες, παίζει με IIS 4, IIS 5, IIS 5.1, IIS 6. Όχι μόνο με τον τελευταίο. Νόμιζα από το πίνακα που έχει το άρθρο συμπεραίνεται ότι δεν έχει νόημα να εγκαταστήσεις το UrlScan στον IIS 6 γιατί μπορείς να κάνεις παρόμοιες ρυθμίσεις από την metabase...
|
|
Χμ, μα γιατί επιμένεις οτι δεν διαβάζω;

Οκ, το UrlScan δεν μου κάνει. Period. Δεν γίνεται δεκτό απο πελάτη. Στοπ.
Το UrlScan δεν περιορίζει τα πράγματα, "ελέγχει" τα πράγματα είναι το πιο σωστό. Σου δίνει έλεγχο στον IIS σε θέματα που δεν έχει από μόνος του. Μήπως δεν υπάρχουν αυτά που θες στο IIS 5 metabase και ο μόνος τρόπος να τα ρυθμίσεις είναι μέσω του URLScan; Αυτό μήπως πέρασε από το μυαλό σου;
|
|
Κουλό, αλλά μπορεί και να ισχύει. Τελος παντων, ισχύει το παραπάνω.
Και τώρα ώρα να πάρω την εκδίκησή μου!

Κοίτα το 1024 bytes είναι μια πραγματικότητα και δεν φεύγει. Αν και μπορεί να το περάσεις σε intranet "πειράζοντας" τον IIS δεν νομίζω ότι παίζει και στο internet το ίδιο. |
|
Λοιποοοον....δές το
q208427 και πες μου αν είναι πραγματικότητα ή δεν είναι. Το προβλημα είναι στον ΙΕ.....
Καλύτερα να σκέφτεσαι τρόπους, είτε να μικρίνεις το URL request σου είτε ψαλιδίζοντας τις παραμέτρους, είτε αλλάζοντας και κάνοντάς το, POST αντί GET.
|
|
Μακάρι να μπορούσα! Το θέμα είναι 1) ειναι intranet, 2) δεν αλλάζει σε POST το συγκεκριμενο, το γιατί ισως το αντιλαμβάνεσαι...είναι behavior της υπάρχουσας εφαρμογής....που δεν εχουμε φτιάξει εμείς...
Τελος παντων, από ο,τι φαίνεται αν και μπορείς από τον IIS να ρυθμίσεις κάποιο property που να ανεβάζει αυτό το όριο, ανάθεμα και αν κατάλαβα ποιό είναι τελικά, μια και κάθε άρθρο λέει τα δικά του, ο ΙΕ (που δεν μπορεί ούτε αυτός να αντικατασταθεί) αποτελεί τον απόλυτο περιορισμό. Οπότε μάλλον θα πρέπει να βάλω κάποιον έλεγχο μεγέθους πριν στείλω το πραγμα απέναντι και θα κλείσει εκεί...
Σωτήρης Φιλιππίδης
DotSee Web Services