Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρώτη "επίσημη" συνάντηση των μελών του dotNetZone.gr!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 22-03-2005, 18:32. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-03-2005, 13:41 1436

Πρώτη "επίσημη" συνάντηση των μελών του dotNetZone.gr!

Ήρθε, πιστεύω, η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας "επίσημη" συνάντηση, ώστε να γνωριστούμε και από κοντά (όσοι δεν γνωριζόμαστε), αλλά και να συζητήσουμε διάφορα θέματα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Microsoft έχει 2 events, στις 29 και στις 30 του μήνα.  Εγώ δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθηνών στις 29, οπότε κανόνισα με την Microsoft στις 30/3, μετά το event (που τελειώνει γύρω στις 14:00) να μας δώσουν την αίθουσα για να κάνουμε την συνάντησή μας.

Θα πρότεινα, εκτός της γνωριμίας, να συζητήσουμε και για το μέλλον του dotNetZone (πως το βλέπετε, πως το θέλετε, τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει, κλπ), καθώς και για το τι θα θέλατε να δείτε στις επόμενες συναντήσεις μας (ώστε να έχουν κάποια αξία για εσάς).

Όσοι από εσάς έχετε κάτι το οποίο θέλετε να συζητήσουμε εκείνη την ημέρα, κάντε το post εδώ, ώστε να έχω μία agenda έτοιμη να μην κοιταζόμαστε! Smile

Να είστε όλοι εκεί (τι μου θυμίζει αυτό?)
    Patrick
  •  22-03-2005, 14:32 1437 σε απάντηση της 1436

Re: Πρώτη "επίσημη" συνάντηση των μελών του dotNetZone.gr!

Ok για 30/3.

alex

•  22-03-2005, 18:32 1439 σε απάντηση της 1436

Re: Πρώτη "επίσημη" συνάντηση των μελών του dotNetZone.gr!

Αν και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παρευρεθώ, να θυμίσω τα εξής θέματα τα οποία είχαν θιχτεί κατά καιρούς σε διάφορα posts:

1. Δημιουργία code snippets library (εδω το σχετικό thread)
    2. Δημιουργία ζώνης εύρεσης εργασίας / συνεργατών (εδώ το σχετικό thread, εδώ άλλο ένα σχετικό thread)

Επίσης (αργά το σκέφτηκα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ) - θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια περιοχή ΑΝΩΝΥΜΩΝ - για ευνόητους λόγους - σχολίων που αφορούν καταστάσεις που ζούμε καθημερινά (στον εργασιακό μας χώρο ή σχετικά με τους πελάτες μας). Φυσικά μια τέτοια περιοχή θα απαιτεί αρκετό moderation η/και έγκριση των posts πριν βγουν στον "αέρα" μια και δεν θα πρέπει να θίγονται ανοικτά πρόσωπα και εταιρίες. Ομως, είναι μια ιδέα που έχει γενικώς λειτουργήσει στο παρελθόν και αν δουλέψει σωστά θα μπορούσε να αποφέρει χρήσιμες πληροφορίες ως προς τη στάση μας απέναντι στην Ελληνική αγορά γενικότερα.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems