Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Παράκαμψη Warning Ασφαλείας για Send Mail στο Outlook 2003 !!!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 12-09-2006, 23:48. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  12-09-2006, 16:12 16629

Angry [:@] Παράκαμψη Warning Ασφαλείας για Send Mail στο Outlook 2003 !!!!

Βρε παιδιά συγγνώμη αν η ερώτηση είναι τετριμένη. Embarrassed

Εγκατέστησα Outlook 2003 και προσπαθώ  μέσα από το Object  του να στείλω email. Μου βγάζει ένα κλασσικό μήνυμα το Outlook αν θέλω να επιτρέψω σε μια εφαρμογή να στείλει email. Πως το αποφεύγω αυτό?
    Βρήκα εξωτερικό προγραμματάκι αλλά δεν με ικανοποιεί κάτι τέτοιο. Αυτό που ψάχνω είναι μια γ...η ρύθμιση στο Registry!!!!
    Έχετε κάτι να μου προτείνετε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

Manos
  •  12-09-2006, 16:28 16630 σε απάντηση της 16629

Απ: Παράκαμψη Warning Ασφαλείας για Send Mail στο Outlook 2003 !!!!

Άσχετα με το αν υπάρχει τρόπος, είναι σωστό να παρακάμψεις την ερώτηση αυτή; Υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για την προστασία του χρήστη, ο οποίος δε θέλει ίσως να στέλνει το πρόγραμμά σου ή οποιοδήποτε άλλο e-mail εκ μέρους του εν αγνοία του. Πιθανώς το πρόγραμμά σου να ενημερώνει πρώτα το χρήστη για τις προθέσεις του, αλλά θα μπορούσε με τον ίδιο τρόπο να στέλνει κι άλλα e-mail χωρίς να λέει τίποτα.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  12-09-2006, 16:43 16632 σε απάντηση της 16630

Δεν έχεις άδικο αλλά πρέπει να γίνει με τη λογική ότι οι Clients που τρέχουν την εφαρμογή υλοποιούν άλλα layers ασφάλειας και ένα ακόμα είναι περιττό.

Αν ανοίξουμε την κουβέντα περί ασφαλείας θα τελειώσουμε.....

Manos
  •  12-09-2006, 17:45 16638 σε απάντηση της 16629

Πάντως έχω συναντήσει πολλές εφαρμογές (κλασικά οι sync εφαρμογές που συνοδεύουν κινητά) που "βάζουν χέρι" στο Outlook και δεν πειράζουν αυτό το functionality. Απλά εξηγούν στον χρήστη (μέσα από το Help, κλπ) τι είναι αυτό το μήνυμα και τι πρέπει να κάνει.

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.outlookcode.com/d/sec.htm για περισσότερες πληροφορίες (προς το τέλος αναφέρει κάποιες τεχνικές)

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  12-09-2006, 23:48 16662 σε απάντηση της 16638

Προσωπικά συστήνω το Redemption - είναι δωρεάν και αρκετά δοκιμασμένο.

Το κακό είναι ότι όλα τα προιόντα που υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία χρησιμοποιούν COM. Δεν υπάρχει κάτι σε native .ΝΕΤ Framwork.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems