Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

βοήθεια Please!!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 31-10-2006, 22:22. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-10-2006, 10:46 19538

Crying [:'(] βοήθεια Please!!!

Θέλω να υλοποιήσω το παρακάτω σενάριο

Να φτιάχνω φόρμες με το infopath

Αυτές τις φόρμες να τις βλέπουν οι χρήστες με Internet Explorer (με SharePoint Services) Χωρίς να έχουν προεγκατεστημένο Infopath

Να υπάρχουν δυνατότητες Workflow με interaction με το Active Directory (Exchange)

Επειδή έχω χαθεί πια ακριβώς προιόντα της Microsoft πρέπει να διαθέτω:  Server & Client

Ο Server έχει windows2003 και Exchange και Back End βάση

Χρειάζομαι SQL Server 2005? μου αρκεί ο msde για αρχή τουλάχιστον?

O καινούργιος Office Sharpoint Portal Server 2007 είναι το μόνο που πρέπει να εγκαταστήσω στο Server?

Please Help!!!

Manos
  •  31-10-2006, 11:06 19544 σε απάντηση της 19538

Απ: βοήθεια Please!!!

manosB wrote:
    Θέλω να υλοποιήσω το παρακάτω σενάριο 

Να υπάρχουν δυνατότητες Workflow με interaction με το Active Directory (Exchange)

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσότερο το παραπάνω;

Επίσης, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τηλέφωνο στη MS Hellas και να ζητήσεις τον υπεύθυνο για Information Worker θέματα. Θα σου εξηγήσει.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  31-10-2006, 12:03 19550 σε απάντηση της 19544

Λοιπόν

Απλά πράγματα

Θέλω να εγκαταστήσω Office SharePoint Portal Server 2007

Τι άλλα προιόντα θα χρειαστώ?

Ο Server ήδη διαθέτει win2003  και έχει εγκατεστημένο Exchange

Manos
  •  31-10-2006, 15:37 19566 σε απάντηση της 19538

Για αρχή θέλεις την Enterprise έκδοση του SharePoint 2007 - είναι αυτή που υποστηρίζει τον Forms Server, για να έχεις την χρήση φορμών InfoPath με τον browser και μόνο.

Για την εγκατάσταση του SharePoint χρειάζεσαι SQL Server, μπορείς να ξεκινήσεις με την ειδική έκδοση του SQL Server που έρχεται μαζί, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι SQL 2005 αν θες την αναζήτηση με φυσικό κείμενο.

Οι δυνατότητες workflow υπάρχουν από τα Windows SharePoint Services, αλλά για απλά σενάρια. Πιο πολύπλοκα σενάρια μπορούν να υλοποιηθούν μέσα από το Visual Studio.

Με λίγα λόγια, ναι αυτό που χρειάζεται να εγκατασταθεί είναι μόνο ο Microsoft Office SharePoint Server, στην Enterprise έκδοσή του, καθώς και ο Forms Server.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  31-10-2006, 15:53 19567 σε απάντηση της 19566

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση,Big SmileBig SmileBig Smile  μια τελευταία ερώτηση

Με το MSDN μου έχει έρθει το Microsoft Office System Beta 2 Kit 2007 Server Disc

Εκεί περιέχεται η Enterprise έκδοση του??

Manos
  •  31-10-2006, 22:22 19596 σε απάντηση της 19567

Δεν το έχω κοιτάξει, μιας και τα έκανα download, αλλά λογικά πρέπει να είναι όλα μέσα στο DVD...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems