Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

.net CF help

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kitsoulas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος kitsoulas στις 31-10-2006, 19:33. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-10-2006, 13:25 19557

Confused [8-)] .net CF help

Φτιάχνω ένα application σε Ipaq με .net CF σε C# και έχω 2 προβλήματα που δεν μπορώ να λύσω.

1) Πώς μπορώ να βάλω ένα Icon σε ένα button?

2) Πώς μπορώ να καλέσω το media player απο το application μου και να κάνει retrieve ένα video αρχείο απο URL?

Σας ευχαριστώ πολύ... Ελπίζω να καταφέρω να λύσω τα παραπάνω προβλήματα...

•  31-10-2006, 14:11 19561 σε απάντηση της 19557

Απ: .net CF help

Κατάφερα με GDI+ να κάνω extend thn button class και να βάλω .gif image στο button αλλα δεν Μπορώ να κάνω add text :-(
  •  31-10-2006, 16:42 19572 σε απάντηση της 19561

"1) Πώς μπορώ να βάλω ένα Icon σε ένα button?"

Ρίξε μιά ματιά στο Smart Device Framework ( http://www.opennetcf.org/home.ocf)

Νομίζω ότι έχει έτοιμο αυτό που ζητάς

•  31-10-2006, 16:45 19574 σε απάντηση της 19561

kitsoulas wrote:
    Κατάφερα με GDI+ να κάνω extend thn button class και να βάλω .gif image στο button αλλα δεν Μπορώ να κάνω add text :-(

Αν δεν βρεις έτοιμη λύση θα πρέπει να "ζωγραφίσεις" το κείμενο πάνω στο πλήκτρο. Αυτό θα έκανε έτσι κι αλλιώς και η έτοιμη λύση.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  31-10-2006, 16:50 19575 σε απάντηση της 19572

"2) Πώς μπορώ να καλέσω το media player απο το application μου και να κάνει retrieve ένα video αρχείο απο URL?"

Όσο για αυτό ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω link . Αντιμετωπίζει το ίδιο δίλημα και στο τέλος καλεί το pocket media player με command line parameter .

http://www.codeproject.com/netcf/PocketStreamer.asp

Ελπίζω να βοήθησα

•  31-10-2006, 17:55 19581 σε απάντηση της 19574

papadi wrote:
     kitsoulas wrote:

Αν δεν βρεις έτοιμη λύση θα πρέπει να "ζωγραφίσεις" το κείμενο πάνω στο πλήκτρο. Αυτό θα έκανε έτσι κι αλλιώς και η έτοιμη λύση.

Αυτό έκανα και τελικά το βόλεψα.

Ευχαριστώ πολύ.

•  31-10-2006, 18:27 19582 σε απάντηση της 19581

Έχεις ελέγξει την OpenNET CF βιβλιοθήκη; Νομίζω ότι το button της υποστηρίζει και image. Όπως και να έχει, παίξε λίγο με αυτήν γιατί θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Γεφυρώνει το .ΝΕΤ Framework με το Compact Framework δίνοντας αυτά που λείπουν.
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  31-10-2006, 19:30 19588 σε απάντηση της 19575

nsouflis wrote:
    "2) Πώς μπορώ να καλέσω το media player απο το application μου και να κάνει retrieve ένα video αρχείο απο URL?"

Όσο για αυτό ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω link . Αντιμετωπίζει το ίδιο δίλημα και στο τέλος καλεί το pocket media player με command line parameter .

http://www.codeproject.com/netcf/PocketStreamer.asp

Ελπίζω να βοήθησα

Αυτό έψαχνα. Είδα το source code πριν λίγες μέρες αλλα δεν έδωσα βάρος...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :-)

•  31-10-2006, 19:33 19589 σε απάντηση της 19582

KelMan wrote:
    Έχεις ελέγξει την OpenNET CF βιβλιοθήκη; Νομίζω ότι το button της υποστηρίζει και image. Όπως και να έχει, παίξε λίγο με αυτήν γιατί θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Γεφυρώνει το .ΝΕΤ Framework με το Compact Framework δίνοντας αυτά που λείπουν.

Θα δοκιμάσω το weekend. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems