Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Business Laptop... Ποιο?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò funk. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 15-02-2007, 10:22. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-02-2007, 23:18 25022

Business Laptop... Ποιο?

Γεια χαρά!

Επικαλούμαι τους επαγγελματίες του dotnetzone.gr για προτάσεις και εμπειρίες για ένα business laptop. Συγκεκριμένα ψάχνω για ένα μηχάνημα καταρχήν αξιόπιστο, στιβαρό, ανθεκτικό, με μεγάλη εγγύηση, 15,4'' οθόνη,  χωρίς απαιτήσεις για γραφικά και παιχνίδια. Το πιο βαρύ πρόγραμμα που τρέχω είναι το matlab. Κατά νου έχω το Toshiba tecra Α8-183. Αν κάποιος έχει δουλέψει με το συγκεκριμένο μοντέλο θα με βοηθούσε με ένα σύντομο review. Επίσης οποιαδήποτε πρόταση με παρόμοιες προδιαγραφές ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ!

Μάνος
  •  15-02-2007, 03:46 25030 σε απάντηση της 25022

Απ: Business Laptop... Ποιο?

Άμα το θες μόνο για το Matlab, τότε το βασικό είναι η μνήμη κατά κύριο λόγο και σε λιγότερο βα8μό η ισχύς του επεξεργαστή.

Το Matlab (edition 6) το δούλευα σε Acer Aspire με 256 RAM και 1.8 GHz CPU στη διπλωματική μου, και δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Λογικά με τη σύν8εση σου δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα. Ο ξαδελφός μου δούλευεi πιο βαριές εφαρμογές σε ένα Toshiba Satellite A110-195(http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=880183&tab=specs), το οποίο έχει λίγο χειρότερη σύνθεση από το δικό σου.

Από ότι ξέρω, η Toshiba θεωρείται αξιόπιστος κατασκευαστής.

Για περισσότερες πληροφορίες google it για reviews.
    I want RAM...to live my life alone
    I want RAM...leave me be
    I want RAM...to do things on my own
    I want RAM...to live my life and to be free
  •  15-02-2007, 10:15 25037 σε απάντηση της 25022

Απ: Business Laptop... Ποιο?

Λοιπόν
    Τα φορητά γεννικά θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα.
    Οπότε όταν λέμε αξιόπιστο ίσως θα πρέπει να μετρήσουμε το πόσο καλό support έχουν.
    Σε παλιό post κάποιος τα είχε ψάλει για το άθλιο support των Sony Vaio. Επίσης γνωρίζω άτομα που έχουν τις χειρότερες εντυπώσεις για τους Acer και το support.
    Για τα Toshiba δεν έχω ακούσει τίποτα, αλλά τα θεωρώ υπερτιμημένα σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους και σε σχέση με το πόσο κοστίζουν στην Αμερική.
    ΠΧ στα ίδια χρήματα παίρνεις αυτόν τον HP http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=904899&tab=specs
    (πρόσεξες ότι τα 958 ευρώ του Toshiba είναι χωρίς ΦΠΑ;).
    Προσωπικά θα προτιμούσα τον HP.