Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Νέοι moderators στο dotNETZone.gr

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος thrylos στις 22-04-2007, 18:33. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  22-04-2007, 02:58 30684

  Νέοι moderators στο dotNETZone.gr

  Από σήμερα καλοσωρίζουμε στην οικογένειά μας δύο νέους moderators, το Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Νατάσα Μανουσοπούλου. Και οι δύο νέοι μας moderators αποτελούν σημαντικούς contributors του dotNETZone.gr τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε υποστηρικτικές δραστηριότητες και είναι η "καρδιά" της ειδησεογραφικής μας ομάδας, μια και εδώ και αρκετό καιρό εκτελούν και χρέη editors τροφοδοτώντας το dotNETZone.gr με ειδήσεις από το χώρο του software development και των .net τεχνολογιών.

  Τόσο η Νατάσα όσο και ο Δημήτρης (ειδατε; τα έγραψα με ανάποδη σειρά τώρα για να μην κατηγορηθώ για μεροληπτική διάκριση :) ) είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία και εξαιρετικά υψηλή τεχνογνωσία, διαχειρίζονται άριστα το γραπτό λόγο και αποτελούν μια σημαντική πηγή γνώσης για όλους μας. Μεταξύ άλλων, η προσφορά τους στον τομέα της συγγραφής (και της μετάφρασης, και της προσαρμογής) ειδήσεων έδωσε νέο κύρος στο dotNETZone.gr βοηθώντας το να αποτελέσει το κεντριικό σημείο ενημέρωσης των Ελλήνων .Net Developers.

  Το ...βάρος που θα έχουν από σήμερα στις πλάτες τους είναι διπλό, μια και διατηρούν και τον αρχικό τους ρόλο ως editors. Εκ μέρους του dotNETZone.gr τους ευχαριστούμε για την σημαντική τους προσφορά στην κοινότητά μας και τους ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στον ήδη υπάρχοντα ρόλο τους!

  Σιδεροκέφαλοι!


  Σωτήρης Φιλιππίδης

  DotSee Web Services

  View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

  DotNetNuke them!
 •  22-04-2007, 18:33 30711 σε απάντηση της 30684

  Απ: Νέοι moderators στο dotNETZone.gr

  Νατάσα και Δημήτρη, συγχαρητήρια για την προαγωγή. Άντε και καλή αύξηση.

  Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems