Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ACCESS....!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò olia. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 05-09-2007, 09:48. Υπάρχουν 13 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-09-2007, 13:36 34698

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ACCESS....!

Γεια σας...

Έχω ένα πρόβλημα με την εισαγωγή κουμπιών εντολών στις φόρμες στην Access...

Ακολουθώ κανονικά τα βήματα και όταν πατήσω Finish μου πετάει το error "Microsoft Office Access failed to create the Visual Basic module".

Στο pc μου έχω το Microsoft Office 2003...

Έχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο πρόβλημα?

Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ...!   Smile

•  04-09-2007, 13:48 34699 σε απάντηση της 34698

Απ: Provlima koumpiwn se formes Access

Καλώς ήλθες,

Βάσει των κανονισμών του dotNETZone.gr δεν επιτρέπονται τα greekglish. Παρακαλούμε κάνε edit το μήνυμα και τον τίτλο χρησιμοποιώντας Ελληνικά σε εύλογο χρονικό διάστημα, ειδάλλως θα είμαστε αναγκασμένοι να διαγράψουμε τη δημοσίευση .

Εκ μέρους του dotNETZone.gr

EDIT: Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση!

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  04-09-2007, 14:44 34704 σε απάντηση της 34698

Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ACCESS....!

Είναι καινούργια βάση? Είναι σε format 2000 ή 2003? έχεις εγκαταστήσει τα 2 service packs για το office 2003?

Manos
  •  04-09-2007, 15:12 34705 σε απάντηση της 34704

Ναι καινούρια είναι ....

Έχω  service pack 4!

Sad

•  04-09-2007, 15:29 34706 σε απάντηση της 34705

Αν βάλεις button manually και πας μετά στα properties και στο onclick event πατήσεις δεξια το κουμπί με τις τελείες κάνει κάτι?

Στο excel μπορεις να μπεις στο vba editor? (να δούμε αν το πρόβλημα είναι μόνο της access ή γενικό)

Δοκίμασε όταν δημιουργήσεις τη βάση να τη σώσεις σε format 2003 και μετά προσπάθησε πάλι.

Αλλιώς δεν ξέρω και η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι η απεγκατάσταση του OFFICE, restart και εγκατάσταση με απενεργοποιημένο το antivirus - firewall.

Manos
  •  04-09-2007, 15:37 34707 σε απάντηση της 34706

Ναι το έχω κάνει ήδη...

Μου πετάει error...!

Βασικά δεν μπορεί να δημιουργήσει τον κώδικα απ'οτι κατάλαβα...

Έτσι δεν  είναι?

Έτσι κι αλλιώς σε format 2003 την δουλεύω...

Μήπως θες να πεις σε 2000?

Μάλλον δεν έχω πολλές επιλογές...

Γενικότερα η Access βγάζει πολλά προβλήματα...

Συμφωνείς?!

•  04-09-2007, 15:47 34708 σε απάντηση της 34707

Ζητώ συγνώμη αν φανώ κακός κάνοντας δεύτερη παρατήρηση στο ίδιο thread, αλλά εφοσον αναφέρεται στους κανονισμούς νομίζω οτι είμαι υποχρεωμένος. Αντιγράφω από τους κανονισμούς:

Δε γράφουμε μήνυμα σε στυλ ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο (εκτός αν κάνει ομοιοκαταληξία). Πατάμε Enter μόνο στο τέλος κάθε παραγράφου και όχι σε κάθε πρόταση. Ποτέ κανένας developer δεν έγινε διάσημος για την απαγγελία ποίησης σε forums προγραμματισμού, γιατί νομίζετε ότι θα γίνετε τώρα εσείς; :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  04-09-2007, 15:50 34709 σε απάντηση της 34708

φαίνεσαι κακός! Εντάξει καλά το έγραψα?! Αν δεις την ημερομηνία σήμερα έκανα εγγραφή! Σε ευχαριστώ!
  •  04-09-2007, 15:58 34710 σε απάντηση της 34707

Στο excel δουλεύει ο Visual Basic Editor (Tools - Macro - Visual basic editor)?

Manos
  •  04-09-2007, 16:37 34711 σε απάντηση της 34709

olia:
    φαίνεσαι κακός! Εντάξει καλά το έγραψα?! Αν δεις την ημερομηνία σήμερα έκανα εγγραφή! Σε ευχαριστώ!

Μα επειδή είσαι καινούργιος στην παρέα σου τα γράφει. Αν ήσουν παλιός δεν θα σου τα έγραφε. Άλλωστε οι παλιοί τα γνωρίζουν και τα εφαρμόζουν αυτά, μια που δημιουργούν ένα καλό επίπεδο δημοσιεύσεων στο οποίο χαίρονται όλοι να συμμετέχουν.

Οπότε ανακεφαλαιώνουμε.... όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!

(βρε τι αστείος που είμαι!) 

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  05-09-2007, 09:21 34728 σε απάντηση της 34710

Τι εννοείς αν δουλεύει ο Visual basic editor? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Μπορώ να το ανοίξω αν εννοείς αυτό.
  •  05-09-2007, 09:33 34730 σε απάντηση της 34728

ναι αυτό εννοώ. Κλείσε τα antivirus - firewall και κάνε repair στην εγκατάσταση του office 2003. Αν δε πετύχει αυτό uninstall - install μόνο την access.  Αν δεν πετύχει και αυτό  απεγκατάσταση εγκατάσταση όλου του office.  (όλα αυτά με κλειστό το antivirus - firewall)

Manos
  •  05-09-2007, 09:40 34731 σε απάντηση της 34730

ΟΚ! Σε ευχαριστώ! Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα! Αλλά να σε ρωτήσω κάτι τη σχέση μπορεί να έχουν τα antivirus-firewall?

•  05-09-2007, 09:48 34732 σε απάντηση της 34731

Μπορεί κατά την εγκατάσταση να μην επέτρεψε να εγκατασταθούν κάποια DLL's, Registry settings and so on. Μπορεί να σε ρώτησε κάτι και εσύ να είπες deny και εκεί να δημιουργήθηκαν τα προβλήματα.
    Αν δεν λυθεί και έτσι δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει και θα πρέπει να καταφύγουμε σε πιο δραστικά μέτρα!! (να δούμε το φλυτζάνι, να κάνουμε μια δέηση στους ολύμπιους ή μια γερή κλοτσιά στην μονάδα!! Big Smile)

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems