Δεν νομίζω να καταφέρεις να το κάνεις με τα "απλά" controls τα οποία δίνει η πλατφόρμα για τον απλό λόγο ότι δεν φτιάχτηκαν γι'αυτό το σκόπο και για τόσο μεγάλες απαιτήσεις. Ακόμα κι εάν το φτιάξεις το Performance ίσως είναι τόσο χαμήλο και τόσο memory consuming τόσο υψηλό, που θα χρειάζεται πολύ δυνατά μηχανήματα για να μπορέσουν να το επεξεργαστούν.
Θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε commercial έτοιμο Imaging SDK όπως πχ της LeadTools. Έχω δουλέψει με τα component της κι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος αν κι έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες όσον αφορά το Licensing. Ίσως βέβαια κάποια άλλη λύση, άλλης εταιρίας να σε βοηθήσει περισσότερο και να ταιριάξει περισσότερο με τις ανάγκες σου.
Επίσης μια "τρελλή" ιδεά που μου έρχετε στο μυαλό είναι αποκλειστικά και μόνο για το Viewer να κάνεις host ένα Silverlight control και να χρησιμοποιήσεις το Deep Zoom.
Παναγιώτης Κεφαλίδης
"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"
Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους
όρους χρήσης.