Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Επαναφορά Μηνυμάτων με (Back)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pontifikas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 11-10-2005, 13:18. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-10-2005, 10:19 6091

Επαναφορά Μηνυμάτων με (Back)

Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό αλλά στα περισσότερα forums που μπαίνω(μπορεί και σε όλα δεν είμαι σίγουρος)
    αν μετά την δημοσίευση πατήσεις στον browser σου (Back) τότε σε επαναφέρει στον Editor με το μήνυμα που δημοσίευσες γραμμένο σε αυτόν.
    Γενικά με την μετάβαση από την μια φόρμα στην άλλη δεν χάνεται η πληροφορία. Αυτό δεν γίνεται εδώ και πιστεύω ότι θα έπρεπε.

Γιατί το λέω αυτό?
    Απλούστατα. Έγραψα ένα post 30 γραμμών και κάτα την δημοσίευση η σελίδα πέταξε λάθος. πάτησα back και .... βγήκα σε κενό editor...
    Από ότι καταλαβαίνετε 30 γραμμές Post δεν γράφεται εύκολα.....

Επίσης την έχω ξαναπατήσει όταν μια φορά είχα πατήσει back σε προεπισκόπιση. Και αυτό γιατί έτσι έχω συνηθίσει από άλλα forums.
    (Toτε δεν μου είχε κόψει να πατήσω forward και να επανέλθω στην ΠροεπισκόπισηEmbarrassed [:$])

•  11-10-2005, 13:18 6101 σε απάντηση της 6091

Απ: Επαναφορά Μηνυμάτων με (Back)

Έχεις δίκο για την αδυναμία του του rich text editor να μπορέσει να κρατήσει το κείμενο που γράφεις, όταν χρησιμοποιείς τα navigation κουμπιά του browser. Δυστηχώς διατηρεί το state του control μέσα από το viewstate και επειδή είναι η ίδια σελίδα που κάνει και το edit και το preview, υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Τα περισσότερα sites χρησιμοποιούν ένα απλό textarea, και με την χρήση BBCode για να δημιουργήσουν rich text, δεν έχουν αντίστοιχη αδυναμία.

Το πρόβλημα διορθώνεται στην επόμενη έκδοση του CS, που δεν θα χρειάζεται να γίνει postback στο server για να μπορέσεις το preview του μηνυματός σου.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems