pavali.space:Επειδή κάτι μου έτυχε και δεν μπόρεσα να δω το πρώτο live meeting αν και είχα γραφτεί (όπως έχω γραφτεί και στα υπόλοιπα τρία) υπάρχει περίπτωση να μην χάσω τον διαγωνισμό? Ασχολούμαι με το Windows Phone 7 development ένα μήνα περίπου, έχω παρακολουθήσει και το σεμινάριο που έγινε στις 23 του μήνα απ'το dotNetZone στο Colab και τελειώνω και την εφαρμογή που πρέπει να ανεβάσουμε για να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημέρα,
Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια εξαίρεση - δεν θα ήταν δίκαιο για τους υπόλοιπους. Οι κανόνες για την συμμετοχή ήταν γνωστοί από την αρχή σε όλους, για ακριβώς τέτοιες καταστάσεις.
Προσωπικά, θα σε παρότρυνα να μην τα παρατήσεις - ξέρουμε ότι πέντε βδομάδες στην σειρά να παρακολουθήσει κάποιος τα Live Meetings, και στην συνέχεια να φτιάξει και να ανεβάσει μια εφαρμογή στο Windows Marketplace δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε απλό. Δεν μπορεί κανένας να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει έστω ένας που θα μπορέσει τηρήσει όλα τα κριτήρια.
Το σίγουρο είναι ότι το τηλέφωνο θα δοθεί στο τέλος του διαγωνισμού - αν δεν βρεθεί κάποιος που να έχει παρακολουθήσει και τα 5 LMs και να ανεβάσει εφαρμογή, θα πάμε σε αυτούς που έχουν παρακολουθήσει 4 LMs και έχουν ανεβάσει εφαρμογή, κοκ.
George J.