Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

/* DotNet Weekly */

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò billaraw. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος billaraw στις 31-07-2012, 17:52. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  17-05-2012, 19:33 70265

  /* DotNet Weekly */

  Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα εβδομαδιαίο newsletter για το .ΝΕΤ όπου μπορείτε να γραφτείτε ώστε κάθε εβδομάδα να παίρνετε στο email σας τα τελευταία άρθρα/posts/σεμινάρια/events/βιβλία/βίντεο που φάνηκαν ενδιαφέροντα μέσα στην εβδομάδα πάνω στο .NET! Θα χαρώ να ακούσω εντυπώσεις! To link είναι το εξής DotNet Weekly (http://www.dotnetweekly.com/).
 •  18-05-2012, 12:25 70268 σε απάντηση της 70265

  Απ: /* DotNet Weekly */

  Είναι απαραίτητο να υπάρχει ήδη κάποιο περιεχόμενο πρίν ζητήσεις από τον κόσμο να γραφτεί σε κάποιο newsletter. Αν όχι τίποτε άλλο, πρέπει να πείσεις τον άλλο ότι δεν προσπαθείς απλά να βουτήξεις email addresses. 

  Μην ξεχνάς επίσης ότι υπάρχουν εκατοντάδες sites, newsletters, blogs, feeds, facebook pages και tweets για .ΝΕΤ. Γιατί να γραφτεί κάποιος και στο δικό σου newsletter? Τί είναι αυτό που προσφέρεις?

  Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
  Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
 •  19-05-2012, 15:16 70276 σε απάντηση της 70268

  Απ: /* DotNet Weekly */

  Ισχύει αυτό που αναφέρεις. Επειδή δεν έχει αποσταλεί κάποιο newsletter ακόμα, δεν υπάρχουν δείγματα παλαιότερων email που μπορώ να αναρτήσω. Όμως στο μέλλον με κάθε newsletter που θα αποστέλλεται θα εμφανίζεται και στο site link ώστε να το δουν όλοι. Και έχεις δίκιο όσο περισσότερο content παρουσιάσεις και πληροφορία τόσο περισσότερο μπορεί να σε εμπιστευτεί ο άλλος.
  Η μόνη εγγύηση που μπορώ να δώσω ότι δεν έχει φτιαχτεί με σκοπό απλά να τσιμπήσει το email αλλά να προσφέρει ουσιαστικά αυτό που δεσμεύεται είναι η δημοσιοποίηση του newsletter σε συνδυασμό με το προσωπικό μου προφίλ http://bstavroulakis.com/blog/. Άρα οποιοσδήποτε δει ύποπτη συμπεριφορά σε συνάρτηση με το newsletter μπορεί να απευθυνθεί και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου.

  Όσον αφορά αυτό που αναφέρεις με τα εκατοντάδες newsletters έχει ενδιαφέρον. Από blogs,feed,sites,tweets κ.τ.λ έχω δει και έχω γραφτεί σε πολλά ώστε να είμαι συνεχώς στο παλμό των πραγμάτων και συμφωνώ υπάρχουν πολλά. 
  Όμως από newsletter εκτός από το msdn και άλλα 1-2 τα οποία όμως δεν είναι άμεσα σχέση με το DotNet δε μπόρεσα να βρω. Αν μπορείς να μου στείλεις στο pm μερικά dotnetistika newsletter ώστε να γραφτώ θα σε ευχαριστούσα!

  Όπως και να έχει το έφτιαξα ώστε κάθε εβδομάδα από αυτά που διαβάζω/συμμετέχω/ενθουσιάζομαι πάνω στο DotNet να μπορώ να τα συμμαζεύω σε ένα αρχείο και να τα μοιραστώ!

  Σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου! Θα χρειαστώ πολλά μιας και είναι ακόμα στο πρώτο στάδιο το newsletter.
 •  07-07-2012, 16:23 70805 σε απάντηση της 70276

  Απ: /* DotNet Weekly */

  Πρόσθεσα στο site όλα τα προηγούμενα newsletter όπως υποσχέθηκα για να πάρετε μια γεύση πριν την εγγραφή.  http://www.dotnetweekly.com/
 •  31-07-2012, 17:52 70999 σε απάντηση της 70805

  Απ: /* DotNet Weekly */

  And the facebook page!  http://www.facebook.com/DotNetWeekly
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems