Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Markos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Markos στις 21-07-2012, 00:32. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  20-07-2012, 23:23 70951

  ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!

  Καμιά φορά παρασύρομαι και ακολουθώ links. Τώρα, σε ένα από αυτά διάβασα τον όρο "Δημιουργία και διαχείριση πλατφόρμας ψηφιακής σήμανσης με πολυμεσικό περιεχόμενο". Τι πα' να πει αυτό βρε παιδιά; Κάλεσα σε βοήθεια το Ζαχαρία γιατί κάτι τέτοια τα πετάει συνήθως η Τούλα και είναι ο μόνος που την καταλαβαίνει. Τώρα αν στο link αναφέρονται και άλλα περίεργα, είπαμε: Παίξτε counterfactuals!

  Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
 •  21-07-2012, 00:32 70952 σε απάντηση της 70951

  Απ: ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!

  Άκυρο Ζαχαρία... Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις εδώ κι εδώ (digital signage). Εκείνο που δεν καταλαβαίνω, όμως, είναι γιατί επέλεξαν τόσο προκλητικούς τίτλους για τις δράσεις. Τι πάει να πει "Δημιουργία καναλιού στο YouTube"; Αυτό που στην ουσία ζητούν και πληρώνουν είναι η δημιουργία ψηφιακού υλικού (άντε, πολυμεσικού) τουριστικού περιεχομένου, επικαιροποίησή του σε βάθος τριετίας, και προώθηση - προβολή του στο διαδίκτυο. Δηλαδή, αν κλείσει αύριο το YouTube και το Facebook ή αν επιλεγούν άλλα social networks το έργο "παγώνει"; Άντε να μάθουμε να διατυπώνουμε σωστά τις σκέψεις μας σ' αυτή τη χώρα!

  Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems