Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Neobux (refferals και μέθοδοι ανάληψης)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò johnpapa90. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 20-03-2020, 19:25. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  19-03-2020, 18:14 78478

  Neobux (refferals και μέθοδοι ανάληψης)

  Καλησπέρα παιδιά, βασικά νομίζω ότι χρειάζομαι τη βοήθεια από έμπειρο μέλος του neobux . Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το neobux εδώ και 6 μήνες. Από έρευνες αυτή τη στιγμή θα είχα κάνει ανάληψη: $87 άλλα δυστυχώς για μένα αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί (ίσως) είμαι και εγώ ένα από τα (θύματα) που ασχολήθηκαν με refferals! Είχα φτάσει τους 300 πριν δυο μήνες (που είναι το όριο του βασικού μέλους) και τους ανανέωνα για ένα μήνα. Όμως στο διάστημα Χριστουγέννων και έπειτα σταμάτησαν να βγαίνουν έρευνες για 20 μέρες και συνέχισα να τους συντηρώ για ένα μήνα και όχι λιγότερο με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης να είναι μεγαλύτερο και κάποια στιγμή να αρχίσω να χάνω refferals. Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ αυτή τη στιγμή διαθέτω 100 refferals! (δηλαδή κατάφερα και έχασα 200!) και τώρα ήρθα  στα ίσια μου με έρευνες που βγαίνουν τελευταία και βέβαια τους ανανεώνω για 15 μέρες και όχι για ένα μήνα. Επίσης ακολουθώ μια που πιστεύω ότι είναι καλή στρατηγική ανακύκλωσης και ανανέωσης που βρήκα από έναν Άγγλο σε ένα blog. (θα δείξει βέβαια πως θα είναι η εξέλιξη στην πορεία γιατί έχω απογοητευτεί και είμαι ένα βήμα να μην ξανά ασχοληθώ με refferals και να ολοκληρώνω μόνο έρευνες) Θα ήθελα μια γνώμη σχετικά με το πόσους refferals μπορεί να συντηρεί ένα απλό μέλος (με την εμπειρία που έχω αυτή τη στιγμή πιστεύω μέχρι 200). Επίσης αυτή τη στιγμή έχω μαζέψει 5$ και θα ήθελα κάνω την πρώτη ανάληψη που τόσο καιρό δεν έκανα! άλλα δεν ξέρω ποια μέθοδος είναι η πιο συμφέρουσα.(από άποψη προμηθειών) υπάρχει μια καινούργια μεσώ tipalti σε paypal άλλα παίρνει προμήθεια 1$ η neobux! Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αδικημένος από τη neobux σχετικά με τους refferals και στην τελική όχι μόνο δεν αποδίδουν (αυτά τα τρελά νούμερα που λένε στα blogs) άλλα έχασα και 80€ από έρευνες που έχω ολοκληρώσει μέσα σε 6 μήνες επενδύοντας σε bots(?) 

  Υ.Γ: Όταν έγραψα το συγκεκριμένο ερώτημα στο site της neobux με μπλόκαραν και δεν θα έχω ποτέ ξανά πρόσβαση στο forum κάτι που μου κινεί περισσότερο της υποψίες ότι οι refferals είναι (bots) !!!

   Πιστεύω να υπάρχει κάποιος-α που να μπορεί να με κατατοπίσει.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 •  20-03-2020, 19:25 78483 σε απάντηση της 78478

  Απ: Neobux (refferals και μέθοδοι ανάληψης)

  Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει αυτό με προγραμματισμό και εργασιακά. Δεν είχα ξανακούσει για το neobux αλλά γκουγκλάροντας και μόνο είναι ... συζητήσιμης ηθικής το λιγότερο - προσπαθεί να κοροϊδέψει διαφημιστές δημιουργώντας πλαστά clicks. Για όσους από εμάς πληρώνουμε (έστω, οι εταιρείες μας) για διαφημίσεις σε Google, το neobux μας κλέβει, άμεσα.

  Έτσι και οι διαφημιστές πάρουν χαμπάρι το κόλπο θα κάνουν ban το site που το χρησιμοποιεί και το neobux ή οποιοδήποτε pay-to-click site θα μείνει απλήρωτο. Με δεδομένο ότι ήδη πρόκειται για "γκρι" δραστηριότητα, δεν πιστεύω να έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό στο να μην πληρώσουν τους clickers. 

  Όσο για τις υποψίες - μα η εταιρεία αυτή υπάρχει ακριβώς για να δημιουργεί ψευδή clicks!


  Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
  Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems