Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Delicate Sound of Development

Journal για creative & non-creative δραστηριότητες. Development and more...:)

Οκτώβριος 2010 - Δημοσιεύσεις

Silverlight Αttached Βehavior: Φτιάχνοντας ένα Marquee TextBox Control
Έχω ένα Grid στο Silverlight Application και θέλω να κάνω ένα marquee textbox (autoscroll) από δεξιά προς τα αριστερά, μέσα στο κελί του Grid. Τι χρειάζεται να κάνω για να προσθέσω σε ένα control αυτή τη λειτουργία ; Για αρχή έχουμε ένα textbox και στα γρήγορα κάνουμε ένα Translate RenderTransform αλλάζοντας την τιμή, στον άξονα των x από θετικές σε αρνητικές τιμές. <TextBlock Grid.Row="0" Grid.Column="0" Foreground="#FF2755AF"           

Διαβάστε περισσότερα »

Posted: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 4:23 πμ από Aggelos Biboudis | 0 σχόλια
Δημοσίευση στην κατηγορία: , , ,
A note to self: Silverlight DataBinding awesomeness μέσα από Expression Blend, XAML και κώδικα
Το πιο δυνατό στοιχείο του Silverlight είναι η εκφραστικότητα των data binding μηχανισμών του με όλες τις μορφές που μας το παρέχει. Separation of concerns, animations, visual states, MVVM, αλληλένδετα controls και πολλά ακόμα “βαριά” ή ελαφρά features οφείλουν την ύπαρξή τους στο Data Binding. Τι είναι Data Binding; Data Binding είναι η σύνδεση μεταξύ μίας πηγής δεδομένων και ενός προορισμού. Στο silverlight η πηγή είναι ένα CLR αντικείμενο που διατηρεί, ανανεώνει, κτλ πληροφορία (ένα object συγκεκριμένου τύπου)

Διαβάστε περισσότερα »

Posted: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 11:05 πμ από Aggelos Biboudis | 0 σχόλια
Δημοσίευση στην κατηγορία: , ,
A note to self: DataBinding awesomeness μέσα από Expression Blend, XAML και κώδικα
    Το πιο δυνατό στοιχείο του Silverlight είναι η εκφραστικότητα των data binding μηχανισμών του με όλες τις μορφές που μας το παρέχει. Separation of concerns, animations, visual states, MVVM, αλληλένδετα controls και πολλά ακόμα “βαριά” ή ελαφρά features οφείλουν την ύπαρξή τους στο Data Binding. Τι είναι Data Binding; Data Binding είναι η σύνδεση μεταξύ μίας πηγής δεδομένων και ενός προορισμού. Στο silverlight η πηγή είναι ένα CLR αντικείμενο που διατηρεί, ανανεώνει, κτλ πληροφορία (ένα object συγκεκριμένου

Διαβάστε περισσότερα »

Posted: Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010 4:02 πμ από Aggelos Biboudis | 0 σχόλια
Δημοσίευση στην κατηγορία: , ,