TechEd Developers 2007: Day 1

Έχουν δημοσιευτεί 06 Νοεμβρίου 07 01:42 πμ | KelMan 

Η πρώτη μέρα ήταν αρκετά δύσκολη καθώς σε λίγο κλείνω 24 ώρες ξύπνιος αφού πήγαμε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο συνεδριακό κέντρο.

Ξεκινήσαμε με το keynote από τον S. Somasegar. Ο άνθρωπος ως Vise President του Developer Division, ίσως να είναι μεγάλο κεφάλι. Ως παρουσιαστής όμως... μας προκάλεσε πονοκέφαλο με την δραματικά κακή προφορά των αγγλικών του. Κατά τ'άλλα, το keynote ήταν αρκετά ανάλαφρο με πιο ενδιαφέρον σημείο, όταν ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξει ο κώδικας του IDE, όπου το ανάλογο demo ήταν το πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το VS για να γράψει ...extensions για το World Of Warcraft! Άντε κι έχω αφήσει τον μάγο μου στο level 42 εδώ και 2 χρόνια...

Το επόμενο session που παρακολούθησα, "Building a Complete Web Application Using ASP.NET "Orcas" and Microsoft Visual Studio 2008, part 1" ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Είδαμε το νέο designer του Visual Studio (αυτόν του Expression Web) με την πλήρη υποστήριξη CSS, είδαμε (άλλη μια φορά LINQ) και είδαμε nested master pages να γίνονται preview χωρίς κανένα πρόβλημα.

To κλου της ημέρας ήταν το session "Agile Development with Team System" όπου ο Roy Osherove ανέπτυξε από το τι είναι Agile Development και ποιές είναι οι μεθοδολογίες Scrum και Extreme Programming, μέχρι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Team System με το MSF Agile και το Scrum for Team System. Φυσικά, ο Roy πιστός στη συνήθειά του έκλεισε με κιθάρα διασκευάζοντας "Every class you make, every build you break, every mock you fake, I'll be watching you" κατά το Every breath you take - Police. Ρόλο κλειδί σε αυτό το session έπαιξε εξέχον μέλος του dotNETZone.gr που ανέλαβε να αλλάζει τα PowerPoint slides την ώρα του τραγουδιού. Video taken: Priceless. Όσοι έρθουν στο επόμενο community event θα έχουν η μοναδική ευκαιρία να το δουν Big Smile

Technorati Tags:
Δημοσίευση στην κατηγορία:

Σχόλια:

# Pak said on Νοεμβρίου 6, 2007 3:27 μμ:

To LINQ παιζει παντού, σε όλα τα sessions. Απ ότι φαίνεται είναι το το πιό ενδιαφέρον σημείο της Teched. Κατα τα άλλα ενιωσα μεγάλη ανακούφιση με το javascript intelisence.

Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη

Search

Go

Συνδρομές