Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panagiotis Kefalidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 21-03-2007, 01:18. Υπάρχουν 34 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 3 (35 εγγραφές)   1 2 3 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-03-2007, 00:51 26361

Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

Τον τελευταίο καιρό τα βλέπετε όλοι στην τηλεόραση.Ξύλο, κυνηγητό, ευθύνες οι οποίες γίνονται μπαλάκι και μια προσπάθεια ενοχοποιήσης των φοιτητών μέσω απο "στημένους" κουκουλοφόρους κλπ. Δεν υποστηρίζω τους κουκουλοφόρους, δεν υποστηρίζω την καταστροφή, δεν επικροτώ αυτό τον τρόπο αντίδρασης στην κυβέρνηση και στον νόμο.
    Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατι κανείς δεν παραδέχεται ότι η αντίδραση έρχεται απο την πλειοψηφεία, κι όχι απο την μειοψηφεία όπως εδω και καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι συμβαίνει.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μπλέκονται άνθρωποι της αστυνομίας ντυμένοι κουκουλοφόροι στην διαδήλωση, για να βγάλουν φωτογραφίες "παίζοντας" τους φωτορεπόρτερ.Το τι φωτογραφίζει δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία να το βρει κάποιος.Όπως δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να σκεφτούμε ότι κάποιος απο αυτούς, τους μεταφιεσμένους σε κουκουλοφόρους αστυνομικούς, μπορεί να πετούσε πέτρες πριν, μπορεί να κρατούσε ενα καδρόνι και μπορεί να είναι ακόμα κι αυτός που έβαλε φωτιά στο φυλάκιο του αγνώστου στρατιώτη.
    Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατι όταν οι φοιτητές φτιάχνουνε αλυσίδα υπεράσπισης της πορείας, τελείως τυχαία, την αλυσίδα αυτή την σπάνε κάποιοι με απειλές, λίγο πριν φτάσουν στα μπλόκ των ΜΑΤ?Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί 5 απο τους κουκουλοφόρους που συνελήθησαν, ήτανε μέλη της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ?Αυτός είναι ο "δημοκρατικός" τρόπος αντίδρασης όταν βλέπουμε ότι χάνουμε?Η προβοκάτσια?

Απο την άλλη πλευρά έχουμε τα ΜΜΕ τα οποία έχουν καταντήσει συννόνημα της υπερβολής. Η εκπομπή του κ. Πρετεντέρη παρουσίασε κάποια "ντοκουμέντα" κι εκεί εξοργίστηκα. Δεν συμμετέχω σε καμία παρατάξη, έστω κι αν φαίνεται διαφορετικά. Εξοργίζομαι όμως όταν βλέπω υπερβολή, όταν βλέπω να κρύβεται η αλήθεια πίσω απο ψεύτικες ειδήσεις και "ντοκουμέντα", ειδικά μάλιστα όταν υπάρχουν νούμερα τα οποία λένε ακριβώς το αντίθετο, όταν ο κ. Γιακουμάτος μιλάει για "μια μικρή μερίδα" αναφερώμενος στα 40.000 άτομα της διαδήλωσης και στην πλειοψηφεία της επιστημονικής κοινότητας.

Ο κ. Καραμανλής δεν έδωσε ποτέ το 5% του ΑΕΠ όπως υποσχέθηκε προεκλογικά ενώ εχθές αποκάλεσε την παιδεία/πανεπιστήμια "τρύπιο πηγάδι".

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απλή απάντηση του τι μπορεί να συμβαίνει?Γιατί όλη αυτή η υποκρισία και το ψέμα?Γιατί για άλλη μια φορά την πληρώνουμε εμείς οι φοιτητές?Γιατί δεν βγαίνει κάποιος επιτέλους να κάνει κάτι σωστό?Χωρίς ξύλο, χωρίς ψέμα, χωρίς αντάρτικο δρόμων..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  13-03-2007, 01:15 26362 σε απάντηση της 26361

Απ: Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

Παναγιώτη μια πρόταση: Δεν θα "έπιανε" πιό πολύ κόσμο για συζήτηση η δημοσίευσή σου αυτή αν την αναδημοσίευες στο studentguru;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  13-03-2007, 11:07 26375 σε απάντηση της 26362

Απ: Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

couldn't agree more....
    mr. kefalidis, do itStick out tongue plz..

Dimitris-Ilias Gkanatsios
    Developer Evangelist, Microsoft Hellas

My Blog
    StudentGuru
    Twitter
    Facebook
  •  13-03-2007, 11:15 26376 σε απάντηση της 26361

Παναγιώτη εύλογες οι απορίες σου αλλά τις απαντήσεις τις ξέρεις ήδη

στο μπλογκ μου έχω αναφερθεί στο θέμα της κρατικής και της πρετεντέρειας βίας. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση έχει πάρει ένα κακό δρόμο και τελικά έχουμε ξεχάσει τι είναι ο νόμος πλαίσιο. Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της καταστολής και της βαρβαρότητας. Ε φαίνεται πως για τη δεξιά ισχύει η παροιμία ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλί του.

Και στο πλαίσιο ενός λαϊκίστικου και φτηνού εντυπωσιασμού, καλώ όποιον ξέρει από επεξεργασία βίντεο να μου φτιάξει το εξής:
    να πάρει το βίντεο από τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τους γκρίζους λύκους
    να πάρει το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του κύπριου στη θεσαλονίκη από τους μπάτσους με τις παλαιστινιακές μαντήλες
    να τα μιξάρει
    και να μου βρει τις διαφορές

διότι υπουργό παιδείας έχουμε τον Βύρωνα "άβε καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν" Πολύδωρα

•  13-03-2007, 11:48 26380 σε απάντηση της 26362

cap:

Παναγιώτη μια πρόταση: Δεν θα "έπιανε" πιό πολύ κόσμο για συζήτηση η δημοσίευσή σου αυτή αν την αναδημοσίευες στο studentguru;

Το θέμα αυτό μπορεί να δημοσιευτεί παντού και να έχει την ίδια απήχηση! Δεν είναι θέμα καθαρά φοιτητικό αλλά περισσότερο κοινωνικό... Περισσότερο η αυταρχική επιβολή και ετσιθελική συμπεριφορά του κράτους, επιβάλλοντας μέτρα που θα επηρεάσουν όλους μας, ακόμα και τα μέλη αυτής της κοινότητας...

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  13-03-2007, 15:38 26390 σε απάντηση της 26380

Σωστά, το θέμα δεν αφορά μονο τωρινούς φοιτητές. Αφορά κάθε Έλληνα πολίτη.

Εμένα πιο πολύ με αηδίασε η εθνικιστική υποκρισία για τις σκοπίες στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τι στιγμή που έτρωγαν άγριο ξύλο οι φοιτητές, τα ΜΜΕ και οι εθνοπατέρες έκλεγαν με μαύρο δάκρυ για 2 ξύλινες σκοπιές ...

Αν και διαφωνώ σε αρκετά σημεία με τους φοιτητές σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με την πολιτική και κυρίως την τακτική της κυβέρνησης η οποία με αηδιάζει και με εξοργίζει.

Sometimes the best solution to morale problems is just to fire all of the unhappy people.
  •  16-03-2007, 13:52 26510 σε απάντηση της 26390

Εμένα πάλι με αηδιάζει το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, της σκοπιάς του Άγνωστου στρατιώτη και η βεβήλωση των ιερών που κάποιοι έβαλαν πιο πάνω και από τις ίδιες τους τις ζωές για να είμαστε τώρα εμείς εδώ και να τα λέμε έτσι.

και δεκάρα δεν δίνω για το τι και ποιος είναι αυτός που με χλευάζει έτσι μπροστά στα μούτρα μου
  •  16-03-2007, 14:03 26511 σε απάντηση της 26361

Οσον αφορά το γενικότερο θέμα, νομίζω οτι οι φοιτητές ζούνε σε άλλο κόσμο.

Η πληοψηφία θέλει να αλλάξει το σύστημα, θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια και έχει μάτια και άποψη για το ποιος υπερβάλει.
  •  16-03-2007, 16:03 26518 σε απάντηση της 26511

Dimitris:

Η πληοψηφία θέλει να αλλάξει το σύστημα, θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια και έχει μάτια και άποψη για το ποιος υπερβάλει.

Το καλύτερο είναι να μη συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Η "πλειοψηφία" ξέρει τί είναι το πανεπιστήμιο και πώς λειτουργεί;
    Ποιά είναι η "πλειοψηφία"; Αυτή των δημοσκοπήσεων;
    Εαν υπάρχει πλειοψηφία που θέλει ιδιοτικά πανεπιστήμια τότε να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ να τελειώνει η υπόθεση οριστικά και δημοκρατικά.

Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
  •  16-03-2007, 16:11 26519 σε απάντηση της 26511

Dimitris:

Ευχαριστούμε απο την ψυχή μας για την προσβολή, όπως και για την απόλυτα τεκμηριωμένη και δημοκρατική σου άποψη στα τελευταία δύο post σου.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  16-03-2007, 16:12 26520 σε απάντηση της 26518

Re: Απ: Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

Αν και δεν έχω διαβάσει όλη την κουβέντα σας από την αρχή:

1. Δεν είμαι τώρα φοιτητής, έχω σπουδάσει στο εξωτερικό.

2. Δεν έχω ιδέα για το τωρινό σύστημα των λυκείων και της εισαγωγής σε ΑΕΙ/ΤΕΙ (το 92 έδωσα για Πανελλήνιες)

Τα ερωτήματα που έχω είναι πολλά, και κυρίως για να καταλάβω κάποια πράγματα καλύτερα.

1. Είναι κακό να υπάρχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια?
    2. Είναι τώρα το σύστημα εισαγωγής σε αυτά δίκαιο (τότε -1992- ξέρω ότι ΔΕΝ ήταν)?
    3. Ποιος κερδίζει με το να μείνουν έτσι τα πράγματα και ποιος αν αλλάξουν?

-------------------------------
    Κ. Γιαγιάς

Θα ήθελα να είμαι μέσα στην φωτογραφία και όχι εδώ!!!!

http://beastie06.wordpress.com
  •  16-03-2007, 16:13 26521 σε απάντηση της 26518

Σωστός, το δημοψήφισμα έρχεται, σε μερικούς μήνες έχουμε εκλογές...
  •  16-03-2007, 16:15 26522 σε απάντηση της 26520

Απ: Re: Απ: Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

Δεν είναι κανείς κατά του ιδιωτικού πανεπιστημίου (όποιος είναι, μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται). Σ'αυτο που ήμαστε κατά, είναι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με την μορφή που πάνε να περάσουν τώρα απο τον νόμο, γιατί ειναι σχεδόν ανεξέλεκτα.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

•  16-03-2007, 16:46 26523 σε απάντηση της 26522

Απ: Re: Απ: Φοιτητές(Διαδηλωτές), Ξύλο(Κουκουλοφόροι/αστυνομικοί), Σκοπιμότητες(Κυβέρνηση), Υπερβολή(ΜΜΕ)

To πρόβλημα δεν είναι ότι θα είναι ανεξέλεκα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση και στα δημόσια, γεγονός που δεν αρέσει σε πολλούς πανεπιστημιακούς. Θυμίζω μόνο ότι πιλοτικά λειτούργησε αξιολόγηση καθηγητών στην πάτρα, και έληξε άδοξα. Τώρα πως γίνεται ομάδα καθηγητών να τρέξει την αξιολόγηση για τους ίδιους...

Από την άλλη όμως αν νομίζουν ότι ο νέος νόμος αφήνει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ανεξέλεκτα.Όμως ποιος είναι ο τρόπος? Πως θα πρεπε να ελεχτούν? Δεν άκουσα κανένα αντίλογο.
    Και ειδικά σε ένα σύστημα που όλοι γκρινιάζουν ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή. Με το να κατακρίνουμε μόνο χωρίς αντιπροτάσεις δε διορθώνεται τίποτα.

Από την άλλη με το να μη γίνονται ιδιωτικά πανεπιστήμια ζημιονόμαστε οικονομικά
    1. Στέλνουμε φοιτητές έξω σε άλλες χώρες με αποτέλεσμα νε φεύγει χρήμα προς τα έξω
    2. Αύξηση των θέσεων εργασίας
    3. Χάνουμε την ευκαιρία να προσελκίσουμε ξένους φοιτητές κυρίως από τη βαλκανική και τις αραβικές χώρες.

Και για όσους αναφέρουν ότιη ποιότητα των πανεπιστημιών που θα δημιουργηθούν , θέλω να τους θυμίσω ότι όλοι που πάνε έξω πάνε στα κορυφαία? όχι. Ή μήπως όσοι πήγαν σε ρουμανίες και μετά γίναν καθηγητές ήταν σε κορυφαία πανεπιστήμια??? Η ακόμα τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια προσφέρουν ποιότητα. Ίσως ελάχιστα τμήματα και μεμονομένοι καθηγητές που έχουν όρεξη και φιλότιμο

Ας μη κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας και ας κάνουμε κάτι ρεαλιστικό

Γιώργος Σακαλής
  •  16-03-2007, 17:15 26524 σε απάντηση της 26361

Mεταφέρω κάτι που έχει άμεση σχέση με το θέμα που συζητάμε. Βρήκα στο διαδίκτυο μία δημοσκόπηση της VPRC (αν και δεν πρέπει να έχουμε και σε μεγάλη εκτίμηση τις εταιρείες δημοσκοπήσεων), που πάντως έχει ενδιαφέρον καθώς προβαίνει σε ανάλυση των ψηφοφόρων των κομμάτων : Ερώτηση: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα; (Δείτε τα αποτελέσματα στην σελίδα της VPRC).

Προσωπικά είμαι υπέρ των ιδιωτικών αλλά με προϋποθέσεις. Αν και σχεδόν ποτέ δεν μου άρεσαν τα στείρα επιχειρήματα της αριστεράς , μια φορά είπα να συμφωνήσω(βλέπετε άρθο του Μίχα[ελευθεροτυπία] για τη θέση του Μαρξ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια[υπέρ] http://e-rooster.gr/02/2007/421) , όπου τυγχάνει να σύμφωνη και με την άποψη του Αριστοτέλη[υπερ].

Η άποψη μού για του κουκουλοφόρους είναι ότι συμφέρουν του πολιτικάντηδες(πολιτικούς) , διότι έτσι τους προσφέρουν τον δυνατότητα να περνάνε διάφορους νόμους , χωρίς να το καταλαβαίνει ο λαός , πισώπλατα. Διότι όλα τα Μ.Μ.Ε. ασχολούνται ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ και έτσι πολλά περνάνε ή στα ψηλά ή δεν περνάν. Διότι κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί άρθα που αποδεικνύουν ότι ξέρουν ποιοι είναι , έχω ακούσει έναν άνθρωπο(υψηλόβαθμο) της αστυνομίας να λέει πω ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ είναι θέμα ΩΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ!  Δεν ξεχνώ κιόλας μια είδηση που είχε περάσει στα ψιλά στο τέλος του καλοκαιριού (εφημερίδας) , που έλεγε ότι ο γιος ενός ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ(έλεγε το όνομα του που δεν το θυμάμαι τώρα) πιάστηκε με κουκούλα μαζί με τους κουκουλοφόρους…

«Η "πλειοψηφία" ξέρει τί είναι το πανεπιστήμιο και πώς λειτουργεί; Ποιά είναι η "πλειοψηφία"; Αυτή των δημοσκοπήσεων; Εαν υπάρχει πλειοψηφία που θέλει ιδιοτικά πανεπιστήμια τότε να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ να τελειώνει η υπόθεση οριστικά και δημοκρατικά.»

Η μάζα πότε ήξερε για να ξέρει και πότε θα μάθει;; Ποια δημοκρατία φίλε μου;;

όταν είχε αλλάξει το πολίτευμα στην Μ.Βρετανία(αν θυμάμαι καλά) και είχε μπει ένα τέτοιο σύστημα που έχουμε εμείς (βουλή-εκλογές) το ονόμασαν δημοκρατία και επειδή εμείς εδω είχαμε σκοταδισμό για πολύ καιρό , τουρκοκρατία , δανειστήκαμε την λέξει από αυτούς(όπως και πολλές άλλες). Στην πραγματικότητα αυτό που έχουμε σήμερα στα πολιτικά ο Αριστοτέλης το ονομάζει τιμοκρατία  και είναι παρακλάδι της ολιγαρχίας. Οπότε μην μιλάς και πολύ για δημοκρατία.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΙΝΗ ΣΕ ΑΝΙΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ , ΙΣΑ  ΨΗΦΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ.

Και στο κάτω κάτω η δημοκρατία είναι η αρχή του καπιταλισμού και των πλουσιών διότι στη τιμοκρατία χρειάζονται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωσι κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια. Επομένως μόνον οι κάτοχοι του κεφαλαίου ή τα όργανά τους μπορούν να κάνουν τέτοιους αγώνες. Άνθρωποι ή και ομάδες ανθρώπων χωρίς κεφάλαια, όσο μεγάλα κι αν είναι τα ιδανικά που υπερασπίζονται, είναι προωρισμένοι να χάσουν.

«Εμένα πιο πολύ με αηδίασε η εθνικιστική υποκρισία για τις σκοπίες στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τι στιγμή που έτρωγαν άγριο ξύλο οι φοιτητές, τα ΜΜΕ και οι εθνοπατέρες έκλεγαν με μαύρο δάκρυ για 2 ξύλινες σκοπιές ...» 

Πρόσεξε «εθνικιστική υποκρισία» , δηλαδή επειδή εμένα με ενοχλεί που κάηκε το κενοτάφιο όλων των προγόνων μου , άρα το πιο σημαντικό μνημείο …. Είμαι εθνικιστής ;; Οι φοιτητές να είχαν φυλάξει τους χώρους (ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ) να μην έτρωγαν ξύλο , και στο κάτω κάτω , έχεις δει με τα μάτια σου αστυνομικό να καίγεται ;; διότι εγώ το είδα αλλά δεν είδα κάποιων να το βγάζει στα Μ.Μ.Ε. αλλά ίσα ίσα να περνά στα ψηλά ! Για τον αστυνομικό που έχασε το πόδι του στην διαδηλώσεις για αυτών δεν έχει κάτι ;;; για αυτόν που βρισκόταν στην εντατική , τότε που είχε γίνει αυτό με τον κύπριο;;; ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΥΛΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

Σελίδα 1 από 3 (35 εγγραφές)   1 2 3 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems