Thiseas:Συγγνώμη για την άγνοια μου,... αλλά
1. Τώρα θα πρέπει να πούμε κάτι συγκεκριμένο?
Π.χ. "Προτιμώ το Α ή το Β" ??
Βασικά αυτό που θέλουμε είναι ένα brainstorming, να δούμε τι ζήτηση υπάρχει για θεματολογία, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πιο ρεαλιστικοί στα θέματα που θα επιλέξουμε...
Thiseas:2. Πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε?
Είναι επι πληρωμή, αν ναι πόσο?
Για να γίνει αντιληπτό χωρίς υπεκφυγές, όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν, είτε είναι μέλη του DotNETZone, είτε δεν είναι. Δεν υπάρχει χρηματικό κόστος για την συμμετοχή, και δεν υπάρχει δέσμευση στην συμμετοχή στο event - αν πεις ότι θα έρθεις, αλλά δεν τα καταφέρεις, κανένας δεν πρόκεται να σου κρατήσει κακία. Πολλά από τα μέλη που συμμετέχουν έρχονται κατευθείαν από την εργασια τους, και πολλές φορές είναι και καθυστεριμένοι.
Thiseas:3.Ο χώρος...
Που θα γίνεται η παρουσίαση?
Πέρυσι χρησιμοποιούσαμε το auditurium της Microsoft Hellas, και είναι το επικρατέστερο και για φέτος. Τα event γίνονται κάποια εργάσιμη μέρα, Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη και προσπαθούμε να μην είναι σε μέρες που έχει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα, ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός.
Thiseas:4.Πως θα μπούμε μέσα?
Με ντου?...

Θα πώ π.χ. Thiseas και θα κλείσω το μάτι στον πορτιέρη?
Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι γίνεται.
Φτάνεις στην MS Hellas, μπαίνεις μέσα και αν πάει να σε σταματήσει κάποιος, μουρμουράς "είμαι για το event". Στην συνέχεια θα περάσεις στο καθηστικό για να πάρεις κάποιο καφέ, ή κουλουράκι που συνήθως υπάρχουν διαθέσιμα. Η ώρα που ξεκινάνε τα events είναι γύρω στις 19:30 και τελιώνουν περί της 21:30.
Συνήθως μετά, όσοι έχουν δυνάμεις ακόμη και δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις, μεταβαίνουν σε κοντινή μπυραρία, για φαγητό και ποτό, κάνοντας την συζήτηση πιο χαλαρή...
Thiseas:Σορρυ, για τις χαζές ερωτήσεις αλλά απλά δεν ξέρω.
Για να μην σας κουράζω να μου λέτε τα ίδια και τα ίδια,... και ένα Link θα με "βόλευε"

Όχι, καλά έκανες και ρώτησες και αν είναι κάτι που δεν απάντησα, εδώ είμαι...
George J.