Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Περί CTPs ο λόγος...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Νατάσα Μανουσοπούλου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 17-10-2006, 00:59. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-10-2006, 22:19 18657

Περί CTPs ο λόγος...

Έχω αρχίζει να απορώ με όλο αυτό τον ορυμαγδό από CTP, το οποίο πλέον έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με το Alpha (και δεν αναφέρομαι στην ομώνυμη τράπεζα). Η μέγιστη απογοήτευση αυτής της κατηγορίας είναι το Visual Studio Orcas, του οποίου η ποιότητα είναι χείριστη. Αν έδινα στους QA μου τέτοιο πράγμα θα μου το κοπανάγανε στο κεφάλι μέχρι να λιποθυμήσω!

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  16-10-2006, 22:52 18658 σε απάντηση της 18657

Απ: Περί CTPs ο λόγος...

Big Smile

Συγνώμη δηλαδή, όταν το open source λογισμικό βγάζει night builds, αυτό είναι καλό! Όταν το ζητάνε οι χρήστες από την Microsoft να το ακολουθήσει και αυτή ακούει, είναι καλή εταιρεία. Όταν αρχίζει και κυριολεκτικά "βομβαρδίζει" με pre-release software που έχει σε ανάπτυξη, αρχίζουμε και παραπονιόμαστε! Smile

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  16-10-2006, 23:09 18659 σε απάντηση της 18658

Αααα μην το παίρνεις προσωπικά! Δεν είσαι υπόλογος για την κακή ποιότητα του software των άλλων, όσο κι αν τους εκτιμάς Smile

Δε δίνω μια για τα nightly builds κανενός, και όταν κάποιος μου δίνει software σαν preview, περιμένω να είναι κάτι ελλιπές αλλά αξιοπρεπές. Προτιμώ ένα feature επαρκώς φτιαγμένο, παρά 10 που είναι στα σπάργανα.

Για φαντάσου... ένα γκουρμέ δείπνο 5 πιάτων... σούπα με άβραστα λαχανικά... ψάρι με τα λέπια... μους ωμής μελιτζάνας...  σκληρό φιλέτο με πέτσα και τρίχες... και για επιδόρπιο... δυο ωμοί κρόκοι αυγού και μια πλάκα κουβερτούρα που παριστάνουν το σουφλέ σοκολάτας. Ε όχι, προτιμώ μπάμιες καλομαγειρεμένες! Wink

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  16-10-2006, 23:46 18662 σε απάντηση της 18658

Δεν το παίρνω προσωπικά, απλά είναι μια πραγματικότητα που καλώς ή κακώς είναι υπαρκτή, και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή. Ξεκίνησε με το Visual Studio 2005 και πέρασε στο Longhorn Server και το Visual Studio codename Orcas.

Όταν θα βλέπεις CTP, είναι μισομαγειρεμένο φαγητό, όπως ακριβώς το λες. Αν θες κάτι ποιοτικό θα πρέπει να περιμένεις κάποια έκδοση ονομασμένη Beta ή RC, και να μην βουτάς στο τραπέζι μόνο και μόνο επειδή υπάρχει φαγητό επάνω...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  17-10-2006, 00:17 18663 σε απάντηση της 18662

Πείνασα...
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  17-10-2006, 00:56 18665 σε απάντηση της 18663

Και εγώ καμιά φορά παρασύρομαι και χρησιμοποιώ το CTP ενός εργαλείου/προϊόντος, μόνο και μόνο επειδή το περίμενα πολύ καιρό! Τελικά αισθάνομαι λιγάκι πειραματόζωο του εκάστοτε team που βαριόταν να κάνει λίγο περισσότερο testing, ίσως επειδή θεωρούσε ότι θα πάει χαμένο λόγω του πρώιμου σταδίου ανάπτυξης.

Η wikipedia αναφέρει:

From Microsoft... "Note on Community Technology Previews: Community Technology Preview (CTP) builds do not go through the same rigorous testing that beta builds undergo. While betas receive a much higher level of testing and feature work, CTPs are intended to expose developers to the latest working build. CTPs are therefore unsupported, prerelease software and there are some precautions you should take. Please read the latest Readme and Installation Guides before you download or install prerelease software."

Άλλο όμως CTP πριν την Beta και άλλο nightly build μεταξύ δυο Beta ή μεταξύ beta και release!
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  17-10-2006, 00:59 18667 σε απάντηση της 18662

Εεεεγώ πολύ πολύ συντομα και συγνώμη που δεν συμμετέχω περισσότερο αλλα με έχουν @%@#$#@$ αυτές τις μέρες, δεν εχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ ctp (θα μου πεις, εγώ δεν είμαι developer με την αυστηρή έννοια του όρου οπότε δεν πιάνομαι :) )

Αλλα αυτό που με ενδιαφέρει και το έχω ξαναπεί είναι το εξής:

ΠΡΕΠΕΙ να δημοσιεύουμε όλο αυτό το ctp-mania και μάλιστα στην πρώτη σελίδα;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems