Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

working with outlook

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος objectref στις 08-02-2007, 11:28. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-02-2007, 11:13 24622

working with outlook

γεια σας παίδες,  

θέλω ένα προγραμματάκι που να συνεργάζεται με το Outlook και να με ειδοποιεί πότε έρχεται νέο email χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το Outlook.

Χρησιμοποιώ το Outlock για αυτή τη δουλειά αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος διότι συνέχεια κολλάει

Είμαι στο τσακ στο να κάτσω να φτιάξω ένα Service στο VS2005 που να κάνει αυτή τη δουλειά!!!Tongue Tied 

Είπαμε αλλά μην γίνουμε και γραφικοί Party!!! 

Manos
  •  07-02-2007, 11:50 24623 σε απάντηση της 24622

Απ: working with outlook

Αν ψάξεις στα search engines με τη φράση "mail notifier" θα βρεις πολλά...

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  07-02-2007, 17:43 24639 σε απάντηση της 24622

manosB:

θέλω ένα προγραμματάκι που να συνεργάζεται με το Outlook και να με ειδοποιεί πότε έρχεται νέο email χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το Outlook.

Χρησιμοποιώ το Outlock για αυτή τη δουλειά αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος διότι συνέχεια κολλάει

Είμαι στο τσακ στο να κάτσω να φτιάξω ένα Service στο VS2005 που να κάνει αυτή τη δουλειά!!!Tongue Tied 

Είπαμε αλλά μην γίνουμε και γραφικοί Party!!! 

Να υπόθεσω ότι δεν θες το Outlook να τρέχει λόγω της μνήμης που καταλαμβάνει;

Αν είναι αυτός ο λόγος, δεν έχει νόημα να έχεις μια μικρότερη εφαρμογή, που να σηκώνει το Outlook στο background για να ελέγχει το mail σου, και στην συνέχεια να βλέπεις υπάρχουν νέα e-mail και να βγάζει μια ειδοποίηση - θα είναι το ίδιο σαν να έχεις το outlook minimazed στο tray και να σε ειδοποιεί για νέα e-mails.

Θα είναι καλύτερα να ακολουθήσεις αυτό που προτίνει ο Μάνος - να βρεις Pop3 checkers που να "κοιτούν" το mailbox σου και να σε ειδοποιούν, και όταν έχεις e-mail να ανοίγεις το Outlook...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  07-02-2007, 23:31 24651 σε απάντηση της 24622

Είχα βρεί παλιά ένα freeware ονόματι Mail Watchdog.

Δεν είχε εγκατάσταση, δεν έτρωγε καθόλου μνήμη, και όταν έπαιρνες μήνυμα εμφάνιζε ένα παράθυρο λέγοντας New message arrived.

Δυστυχώς δεν το βρίσκω στο Google να σου στείλω link.

Πάντως υπάρχουν αρκετά mail notifier εκεί έξω....
    I want RAM...to live my life alone
    I want RAM...leave me be
    I want RAM...to do things on my own
    I want RAM...to live my life and to be free
  •  08-02-2007, 00:21 24655 σε απάντηση της 24651

Αν ειναι θεμα μνημης, μπορεις να βαλεις το Outlook minimized στο tray και να σε ειδοποιει εκεινο (οπως προτεινει ο Γιωργος πιο πανω), εγω τουλαχιστον ετσι κανω πλεον. Η μνημη που θα καταλαμβανει ετσι ειναι λιγοτερο απο 10ΜΒ...Δεν ειναι καλυτερα απο το να εχεις (και αλλο) ενα process να τρεχει στο pc σου ??

Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  08-02-2007, 01:47 24660 σε απάντηση της 24655

Το να το κάνεις minimise στο system tray, είναι ιδιαίτερα απλό. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του Outlook στο tray το οποίο υπάρχει ήδη, επιλέγεις "Hide when minimized" (οπότε και εξαφανίζει το tab από το TaskBar).

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  08-02-2007, 02:11 24662 σε απάντηση της 24655

Εμένα το Outlook minimized πιάνει 18MB αλλά το κακό είναι ότι συνήθως "ξεχνάει" και το word στη μνήμη, δηλαδή + 8ΜΒ (ενώ τα mail notifier utilities χρειάζονται πολύ λιγότερη μνήμη). Τελικά, πιστεύω το θέμα είναι τι ακριβώς κάνεις με το Outlook. Αν το έχεις μόνο για e-mail, και δη περιστασιακά, μπορείς να το ανοιγοκλείνεις σε συνδυασμό με έναν notifier. Αν όμως δουλεύεις συνέχεια με τα contacts, το ημερολόγιο και τα tasks τότε καλύτερα το minimized σενάριο.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  08-02-2007, 08:55 24666 σε απάντηση της 24662

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. 

Μάλλον θα κινηθώ στο σενάριο που λέει το outlook minimized για αρχή.

Ο μόνος μου φόβος είναι αν ξεχνιέμαι και το κλείνω όπως έκανα μέχρι τώρα που είχα notifier (outlock)

Αν βρω κάποιο σταθερό notifier θα σας ειδοποιήσω. Αλλιώς θα γράψω έναBig Smile!!!!!

Manos
  •  08-02-2007, 11:28 24671 σε απάντηση της 24662

KelMan:

Εμένα το Outlook minimized πιάνει 18MB αλλά το κακό είναι ότι συνήθως "ξεχνάει" και το word στη μνήμη, δηλαδή + 8ΜΒ (ενώ τα mail notifier utilities χρειάζονται πολύ λιγότερη μνήμη).

Μολις κοιταξα το δικο μου, 5ΜΒ ολα κι ολα. Εσυ γιατι τοσα πολλα ?? Εκτος βεβαια αν εχεις τεραστιο .pst. Εγω εχω βγαλει το word απο τις επιλογες που το εχει για editor οποτε...

Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems