Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σχετικά με την παραβίαση της πατέντας από το MS Word

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Mitsaras. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 23-12-2009, 11:53. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-12-2009, 23:39 56040

Σχετικά με την παραβίαση της πατέντας από το MS Word

Μήπως έχετε κάποιο αναλυτικότερο νέο σχετικά με αυτήν την είδηση; Είναι δυνατόν να απαγορευθεί η πώληση του word;

Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την κυκλοφορία του Office 2010 καθώς και για το αν υπάρχει κάποιο contigency σχέδιο από την πλευρά της Microsoft;

Α, και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  22-12-2009, 23:53 56041 σε απάντηση της 56040

Απ: Σχετικά με την παραβίαση της πατέντας από το MS Word

•  23-12-2009, 00:27 56043 σε απάντηση της 56040

Μάλλον τά 'χουμε χαμένα. Αλλά τι περιμένεις από μία εταιρία που την λένε i4i!!Stick out tongue Το είχα γραμμένο αλλιώς, αλλά το άλλαξα μην έχω κι εγώ νομικές συνέπειες!!
    Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
  •  23-12-2009, 10:21 56044 σε απάντηση της 56043

Διάβασα το άρθρο (thanks!), είδα και τα links, και πάλι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η παραβίαση της πατέντας αφορά τα custom schemas, κάτι που λίγο πολύ προβλέπεται από το ίδιο το XML πρότυπο (Xtensible). Είμαι περίεργος να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και τι συνέπειες θα έχει σε άλλες χρήσεις της XML.
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  23-12-2009, 11:37 56046 σε απάντηση της 56044

Υπάρχει το site http://www.i4ilp.com που έχει πληροφορίες σχετικά με την δίκη - και ναι σίγουρα δεν νομίζω ότι είναι μόνο το word που έχει αυτο το πρόβλημα. Όντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  23-12-2009, 11:53 56047 σε απάντηση της 56046

Συνέχεια με το προηγούμενο:

Υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις της Microsoft σχετικά με το θέμα - μπορείτε να τις δείτε:

Και φυσικά το πρόβλημα έχει να κάνει μόνο με την κυκλοφορία του προιόντος στην αγορά των ΗΠΑ...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems