Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Activation Problems on Windows 7

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò infoCENTER. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 12-03-2010, 14:27. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  12-03-2010, 12:59 57640

Activation Problems on Windows 7

Έχω εγκαταστήσει τα Windows 7 χρησιμοποιώντας MSDN Key. Αν και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το άλλο μου PC με το συγκεκριμένο έχω πρόβλημα στο Activation. Συγκεκριμένα. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει ένα σχετικό μήνυμα προτέποντάς να κάνω ενεργοποίηση των Windows. Όταν εκτελώ την ενέργεια μου βγάζει μήνυμα λάθους 0x8007232B. Επίσης το περίεργο είναι πως εδώ και δύο ημέρες μου βγάζει πως έχω ακόμα 21 ημέρες για να ενεργοποιήσω τα Windows. Δηλαδή έχει μείνει στον αριθμό 21.

Επειδή γνωρίζω πως κάποιοι από εδώ δουλεύουν στην Microsoft Hellas είναι εύκολο να με πληροφορήσουν αλλά με την ευκαιρεία και εσάς σε όποιον τυχαίνουν τέτοια προβλήματα που να απευθύνεται; Θα πρέπει να πάρω κάποιο τηέφωνο; να τρέξω κάποιο διαγνωστικό και να το στείλω κάπου; Τι;

•  12-03-2010, 13:04 57642 σε απάντηση της 57640

Απ: Activation Problems on Windows 7

Όποτε μου έχουν τύχει τέτοια περίεργα, κάνω την ενεργοποίηση αλλά ζητάω να μιλήσω με εκπρόσωπο και το πρόβλημα λύνεται.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  12-03-2010, 13:42 57645 σε απάντηση της 57640

Σιγουρέψου απλά ότι έχεις σωστό time and date στο μηχάνημα.. Την έχω πατήσει άσχημα έτσι προσπαθώντας να βρω γιατί δεν ενεργοποιείτε ή γιατί δεν παίρνει updates..
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  12-03-2010, 14:27 57647 σε απάντηση της 57645

Σωστή ώρα και ημερομηνία έχω. Τώρα όσο για τον εκπρόσωπο που θα τον βρω; Για αυτό και ζητάω τηλέφωνο... νομίζω ότι σαν MSDN subscriber μπορώ να πάρω τηλέφωνο και να μου απαντήσουν στο πρόβλήμά μου.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems