Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VS 2005 strange crash

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panagiotis Kefalidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 07-10-2006, 15:16. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-10-2006, 00:53 18227

VS 2005 strange crash

Παιδιά, θα σαλτάρω τελειώς.. Για ανεξήγητο λόγο , ξεκίνησε το VS να crasharei μόλις γράψω ένα και μοναδικό πράγμα, το public bool Add() , ή γενικά οτιδήποτε έχει την λέξη Add() μέσα οπουδήποτε μέσα σε ενα class ή αρχείο ακόμα και σε Interface.
    Και άρχισε να το κάνει τελείως τυχαία, σήμερα.. Σε καινούργιο Project δεν το κάνει, όπως επίσης δεν το κάνει και σε παλιό (τραβαει 99 cpu για αρκετή ώρα αλλα ΔΕΝ crasharei..).
    Σε άλλο project crasharei ενώ σε new project δεν τρέχει τίποτα.. Έκλεισα όλα τα 3rd party stuff που έχω επάνω, μέχρι και antivirus και το windows defender, αλλα εξακολουθεί να το κάνει.. Το ακόμα πιο κουφό είναι οτι δεν το κάνει σε καμία άλλη φάση.. Έχω βάλει το SP1 beta αλλα δεν πιστεύω να παίζει ρόλο.. Α και το άλλο κουφό είναι οτι στο Error Report λέει οτι σκάει κάτι στο kernel32.dll..Any ideas?

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  07-10-2006, 00:56 18228 σε απάντηση της 18227

Απ: VS 2005 strange crash

Α και το κάνει ΜΟΝΟ εάν γράψω το "a" με κεφαλαίο.. δηλαδή Add και όχι add
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  07-10-2006, 11:27 18233 σε απάντηση της 18227

Εγώ πάλι, με το που έβαλα το SP1, δε μπορώ να προσθέσω web handler, σε web application project!

Υποψιάζομαι ότι και για τα δύο μπορεί να φταίει το SP1. Ίσως μια επανεγκατάσταση του VS (ξέρω, πονάει η σκέψη και μόνο) να στρώσουν τα πράγματα.
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  07-10-2006, 14:08 18236 σε απάντηση της 18227

Δημήτρη, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω το σενάριο του re-install.. κάηκα..
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

•  07-10-2006, 14:55 18240 σε απάντηση της 18236

Τι add-ons έχετε φορτωμένα στο studio;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  07-10-2006, 15:03 18241 σε απάντηση της 18240

gcapnias wrote:

Τι add-ons έχετε φορτωμένα στο studio;

George J.

Refactor και CodeRush όπως και τo Business Studio exntension απο τον SQL Server 2005.
    Αν και τα έκλεισα, πάλι το ίδιο έκανε..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

•  07-10-2006, 15:09 18242 σε απάντηση της 18241

Σε κάποια παραπλήσια προβλήματα που είχα εγώ απεγκατέστησα το Refactor και γύρισαν όλα στο κανονικό τους. Προσοχή, όχι να τα "κλείσω" από το VS, κανονική απεγκατάσταση.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  07-10-2006, 15:16 18243 σε απάντηση της 18227

Εγώ πάλι δεν έχω τίποτα απολύτως. Είχα παλιότερα demo του refactor (στην τρέχουσα εγκατάσταση), αλλά το απεγκατέστησα αρκετό καιρό πριν.
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems