Γειά σας και απο μένα,
Εδώ και λίγες μέρες έχετε ένα νέο μέλος στη παρέα σας! Πήρα κ γώ την απόφαση να ακολουθήσω τον δικό σας δρόμο! Το αν έπραξα σωστά θα κάνω την αυτοκριτική μ σε καμιά 30αριά χρονάκια! Που λέτε τελειόφοιτος κ γώ πληροφορικής(Τον φεβρουάριο το πτυχίο με το καλό...), και μετά από ατέρμονες παλλινδομήσεις(developer-δικτυα, certification-master microsoft-java κτλ), το αποφάσισα... Θα γίνω microsoft certified developer και οτι μέλει γενέσθαι. Μεγάλη επένδυση, σε χρόνο και χρήμα αλλά μ φαίνειται και πιο σωστη σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Πήρα την απόφαση μ ώς εξής. Μετά απο μιά σύvτομη απογοτευτική επαγγελμάτική εμπειρία( του στύλ δεν πειράζει που δεν ξέρεις θα στα μάθω όλα εγώ και θα γίνεις γκουρού και θα και θά...και στο τέλος να καταληγω στο interface testing και την τηλεφωνική υποστήριξη, μέχρι και το πρέπει να ξέρεις .Net C# Asp.Net web services SOAP XML XSLT CSS και νά εχεις να επιδείξεις και ανάλογη εργασία για να σε πάρω ως Junior Developer) κατάλαβα ότι με τη λογική του λίγο απ όλα στη σχολή (λιγο java λιγο asp λιγο linux λίγο php, λιγο... λιγο...) δεν εβλεπα φώς στην ακρη του τούνελ, άρα έπρεπε να κάνω κάτι παραπάνω. Έχοντας στην διάθεση μ κάποιο κονδύλι που θα μπορούσα να διαθέσω γιά κάτι περισσότερο αποφάσισα να εκμεταλλευτώ καποιες προσφορές και να πάρω τα MCSD και MCDBA από το να ακολουθήσω προς το παρόν μεταπτυχιακές σπουδές. Και αυτό με την εξής λογική. Για μεταπτυχιακό θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον σεμπτέμβρη με άγνωστο το τι θα κάνω μέχρι τότε (helpdesk σε κάποια ΤριαΚιλάΚώδικα Α.Ε) να ρισκάρω να μην με πάρουν (βλέπε γενικο, συστατικές, βυσμα κτλ) και να πάρω γνώσεις αμφιβόλου αξίας(Εξελιγμενες τεχνικές κρυπτογραφίας, προηγμένη τεχνητή νοημοσήνη κτλ). Αρα ο άλλος δρόμος μου φάνηκε πιό ορθολογικός για τώρα και το μεταπτυχιακό για πιο μετά. Ελπίζω να έκανα σωστά. Σηκώνω λοιπόν την παντιέρα μου ψηλά και ρίχνομαι στον αγώνα. Μου έυχομαι καλή τύχη!!
Γειά σας σύντροφοι!!!
Οποιαδήποτε σχόλια και κριτική δεκτά!!!
Coding at Mediterranean Acoustics