Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δοκιμή του upgrade σε CS 1.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος dpapits στις 29-05-2005, 22:51. Υπάρχουν 34 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 3 (35 εγγραφές)   < 1 2 3 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-05-2005, 20:03 1892 σε απάντηση της 1890

Re: Δοκιμή του upgrade σε CS 1.0

dimitrisv wrote:
    Και ένα άλλο "bug" που έχουμε και είδα ότι έχετε λύσει.

Το θέμα με τον sender στα emails. Οπως ξέρετε στο rfc του SMTP ο sender έρχεται πριν την περιγραφή της γλώσσας και συνεπώς εάν ο sender έχει ελληνικούς χαρακτήρες - έρχεται σπασμένος - με ??? κλπ.

Η μια λύση είναι να αλλάξει κανείς τα regional options του server. Πράγμα που εγώ δεν θέλω να κάνω προς το παρόν (τον έχω με αγγλικά). Υπάρχει κάτι άλλο? Σε ορισμένους mail-smtp server μπορείς να ορίσεις το πως φεύγει το κείμενο. Και εδώ υπάρχει ένα catch 22 φαινενο αφού το content μας έιναι όλο σε UTF-8.

Any clues Γιώργο?

Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Patrick με τον δικό μας. Αλλά πιθανολογώ ότι έχει αλλάξει τα settings. Θα πρέπει να τον δει εκείνος.

Χρησιμοποιείς τον default SMTP που έχει το λειτουργικό και είναι επάνω στο μηχάνημα ή κάποιον άλλο για αυτή τη δουλειά;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  07-05-2005, 20:13 1893 σε απάντηση της 1891

οκ thanks.

Θα χαρακτηριστώ κακός πατριώτης εάν σας πω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το localisation του φόρουμ, πέραν της πρόβλεψης να μπουν τα ελληνικά στη λίστα με τις προς μετάφραση γλώσσες στο xml που δίνει τις επιλογές για τις γλώσσες.Sad

Ολα είναι οκ.

Προσοχή με τα ελληνικά στο θέμα του Mods. Το Unmoderate user δεν είναι αποβολή μέλους - αλλά ότι πλέον ο χρήστης είναι trusted και ότι μπορεί να γράφει σε moderated forums χωρίς moderation - έχει εξαιρεθεί από το moderation, εγκρίνονται τα ποστ του αυτόματα.

Δεν πρόλαβα να τα δώ όλα αλλά αυτό είναι σημαντικό. Εγώ θα γυρίσω τις συζητήσεις σε forum πάντως...
    Youth is wasted on the young
  •  07-05-2005, 20:21 1894 σε απάντηση της 1893

Επειδή εμείς δεν την έχουμε βγάλει την μετάφραση ακόμα, και δεν έχουμε ιδέα που μπορεί να έχει λάθη! Η μετάφραση έχει γίνει συνολικά, και μετά, όπου έχω δει λάθη έχω κάνει optimizations.

Θα βόλευε όλους, ότι λάθη δεις να τα μαζέψεις και να τα στείλεις, μαζί με προτάσεις πως να διορθωθούν. Σίγουρα εσύ θα βρεις πιο πολλά και πιο γρήγορα από εμάς Wink

Όπως τα μαζεύεις μπορείς να τα στέλνεις στο email μου και να σου επιστρέφω το διορθωμένο resource αρχείο.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    dotNETZone.gr News
  •  07-05-2005, 20:26 1895 σε απάντηση της 1892

gcapnias wrote:
     dimitrisv wrote:
    Και ένα άλλο "bug" που έχουμε και είδα ότι έχετε λύσει.

Το θέμα με τον sender στα emails. Οπως ξέρετε στο rfc του SMTP ο sender έρχεται πριν την περιγραφή της γλώσσας και συνεπώς εάν ο sender έχει ελληνικούς χαρακτήρες - έρχεται σπασμένος - με ??? κλπ.

Η μια λύση είναι να αλλάξει κανείς τα regional options του server. Πράγμα που εγώ δεν θέλω να κάνω προς το παρόν (τον έχω με αγγλικά). Υπάρχει κάτι άλλο? Σε ορισμένους mail-smtp server μπορείς να ορίσεις το πως φεύγει το κείμενο. Και εδώ υπάρχει ένα catch 22 φαινενο αφού το content μας έιναι όλο σε UTF-8.

Any clues Γιώργο?

Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Patrick με τον δικό μας. Αλλά πιθανολογώ ότι έχει αλλάξει τα settings. Θα πρέπει να τον δει εκείνος.

Χρησιμοποιείς τον default SMTP που έχει το λειτουργικό και είναι επάνω στο μηχάνημα ή κάποιον άλλο για αυτή τη δουλειά;

George J.

Ναι χρησιμοποιώ τον default smtp.
  •  07-05-2005, 21:41 1896 σε απάντηση της 1888

Εσείς οι 2 το κάνατε chat το forum! Stick out tongue

Κατ' αρχήν, dimitrisv, να θυμάσαι ότι τρέχουμε άλλες εκδόσεις - οπότε μπορεί κάποια πράγματα να παίζουν σε μένα απλά και μόνο επειδή τρέχω την 2.01, και όχι τον CS.

dimitrisv wrote:
    Οπως είχα πει και στον jded μέχρι να ασχοληθώ με το IT Manageriliki έγραφα κώδικα για την ανάπτυξη των forums v2 αλλά μετά δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας (Rob Howard, Terry Denham κ.α.) και έτσι εγκατέλειψα το άθλημα για να ασχοληθώ με τα του γάβρου.

Α!  Και έλεγα και εγώ - κάτι μου θυμίζει το username αυτό!
     dimitrisv wrote:
    Υπάρχει ένα θέμα με το faq - δείχνει στο λινκ για en-us πρέπει να το δώ. Ξεκάσαρα άλλα τίποτα άρα μάλλον είναι "feature".

Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο γι αυτό.  Μάλλον πρέπει να είναι αυτό που είπε ο Γιώργος - το ότι έχω βάλει σαν default language στο web.config (εμένα δεν έχει communityserver.config) τα el-gr.
     dimitrisv wrote:
    Το θέμα με τον sender στα emails.

Ο server μας είναι Windows 2003 με ελληνικά regional settings.  Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν το δοκίμαζα στο σπίτι (που είχα US regional settings).

Patrick
  •  07-05-2005, 22:18 1897 σε απάντηση της 1896

patrick wrote:
    Εσείς οι 2 το κάνατε chat το forum! Stick out tongue

Ή έχουμε σκληρό admin ή δεν έχουμε επιτέλους εδώ μέσα!
    Βάλε μια τάξη ρε Patrick! Stick out tongue
    There are 10 types of people in this world... Ones that understand binary and the ones that don't.
  •  08-05-2005, 03:33 1899 σε απάντηση της 1896

Και νόμιζα ότι το υβρίδιο forum-chat είναι προνόμιο του φόρουμ του Ολυμπιακού.Wink

Εδώ είναι τα thanks για την βοήθειά σας.

http://newforum.olympiacos.org/cs/forums/2097/ShowPost.aspx 

Για το smtp Ναι είναι σίγουρα τα regional settings στον server απλά ρωτούσα μήπως ξέρατε καμία πατέντα - π.χ. προβάλλοντας-μεταδίδοντας ένα αρχείο-template σωσμένο κάπως π.χ. ISO, UTF-8 κλπ ροντάρεται διαφορετικά το περιεχόμενο κλπ κλπ.

To θέμα του faq είναι τα γνωστά προβλήματα που έχουμε λόγω των κασαρισμάτων των διάφορών controls κλπ. Μάλλον θα πω στα παιδιά να τραβάνε το locale του χρήστη και όχι του συστήματος.

Οσο για τα παιδιά τα ξέρω από τότε που ξεκινήσανε την προσπάθεια για το φόρουμ, που είναι η επιτομή του μέσου μας - δηλαδή η επικοινωνία πολλών με πολλούς (όπως έγραφα κάποτε και εδώ μαζί με έναν άλλο καλό μου φίλο-δάσκαλο).

Πάω να την πέσω, θα δέσω και τα φόρουμς με το cutechat αύριο. Wink

•  08-05-2005, 22:50 1904 σε απάντηση της 1877

dimitrisv wrote:
    Εχετε κάνει μια πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια εδώ και καλό θα είναι να ανοιχτεί και ένα chapter της INETA για την Ελλάδα.

Υπάρχει "παρουσία" της INETA στην Ελλάδα μέσω του Hellenic Club Pocket PC (www.clubpocketpc.gr). Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;

Andreas Tsouchlaris
    My Blog / dotNetZone.gr / autoexec.gr
  •  09-05-2005, 00:38 1905 σε απάντηση της 1904

atsouch wrote:
     dimitrisv wrote:
    Εχετε κάνει μια πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια εδώ και καλό θα είναι να ανοιχτεί και ένα chapter της INETA για την Ελλάδα.

Υπάρχει "παρουσία" της INETA στην Ελλάδα μέσω του Hellenic Club Pocket PC (www.clubpocketpc.gr). Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;

Οχι δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Αλλωστε σήμερα είδα στην πρώτη  σελίδα (του site) ένα σχετικό banner.

Καλό είναι να υπάρχει μια οργάνωση και μια επικοινωνία.
  •  10-05-2005, 16:30 1923 σε απάντηση της 1597

Ουπς! Δεν το είχα δει και ο Patrick δε μου έχει πει τίποτα. Σίγουρα θα κανονίσουμε κάτι. Στην πρώτη συνάντηση θα έχω και δωράκια...

Andreas Tsouchlaris
  •  10-05-2005, 17:30 1924 σε απάντηση της 1923

Big Smile

Δεν πρόλαβα να στο πω - την Παρασκευή γίναμε μέλη, το Σάββατο το συζητούσαν ήδη εδώ τα παιδιά!

Είμαστε πλέον 2 τα μέλη του INETA στην Ελλάδα - με σαφώς "γεροντότερο" το clubpocketpc.gr!

Patrick
  •  10-05-2005, 17:46 1925 σε απάντηση της 1924

Congratulations! Big Smile

Andreas Tsouchlaris
  •  28-05-2005, 18:58 2292 σε απάντηση της 1879

Καλησπέρα,

εδώ http://www.communityserver.org/forums/484796/ShowPost.aspx 
    ανακοίνωσαν την συμπερίληψη των ελληνικών στο build. Λάθος credits, το βάλαν σε μένα ενώ τους είχα πει ότι η μετάφραση έγινε από εσάς. Θα τους το ξαναπώ για να το αλλάξουν.

Κυκλοφόρησε το RC1 του 1.1 το δοκίμασα τοπικά λύνει κάποια θέματα αλλά καλό είναι να περιμένουμε μέχρι το RTM. Μπορεί να το βάλω πάνω στον Ολυμπιακό για κάποιο τέστινγκ με προβλήματα που υπάρχουν με custom ρόλους (δεν διαγράφονται τα μηνύματα των moderated χρηστών κλπ κλπ).

Ευχαριστούμε για το skin θα το βάλουμε πάνω σύντομα. Απλά είχαμε προβλήματα με κάτι τύπους και όλος ο χρόνος μου ήταν εκεί. Ξέρει ο jdedWink

Δημήτρης.

•  28-05-2005, 19:15 2294 σε απάντηση της 2292

Το έβαλα το 1.1 RC1 και αυτό που πονάει είναι τα ελληνικά. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όταν δεν υπήρχε μια μετάφραση στο ελληνικό resource έβαζε το αντίστοιχο αγγλικά. Τώρα απλά σκάει η εφαρμογή. Καθόλου καλό αυτό...

To μεγάλο πρόβλημα της 1.0 του FreeTextBox έχει ξεπεραστεί. Οπότε ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός. Smile

George J.

dotNETZone.gr News
  •  28-05-2005, 21:09 2296 σε απάντηση της 2294

gcapnias wrote:
    Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όταν δεν υπήρχε μια μετάφραση στο ελληνικό resource έβαζε το αντίστοιχο αγγλικά. Τώρα απλά σκάει η εφαρμογή. Καθόλου καλό αυτό...

Παλιά (πολύ παλιά) υπήρχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τους είχα στείλει ένα fix...  Δες εδώ μήπως και το πρόβλημα είναι το ίδιο (μπορείς να δεις τον κώδικά τους online, παρόλο που δεν τον έχουν κάνει release ακόμα).  Θα προσπαθήσω να το δω και εγώ κάποια στιγμή, αλλά αυτό το ΣΚ έχουμε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις! Wink

Patrick
Σελίδα 2 από 3 (35 εγγραφές)   < 1 2 3 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems