Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

3η οθόνη για development

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Mitsaras. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 30-01-2008, 17:02. Υπάρχουν 20 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (21 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-01-2008, 10:40 39709 σε απάντηση της 39704

Απ: 3η οθόνη για development

Yπαρχει και η παρακατω λυση:

I have something in common with Bill Gates and Larry Page:

Larry Page: I have a weird setup in my office. I have one computer with three monitors: one flat-screen monitor and two regular ones. I have my browser on one screen, my schedule on another and my e-mail on another. I can drag things to different screens. I also have a projector. So if I'm talking with everyone in my office, I can move stuff onto a big screen.

Bill Gates: If you look at this office, there isn't much paper in it. On my desk I have three screens, synchronized to form a single desktop. I can drag items from one screen to the next. Once you have that large display area, you'll never go back, because it has a direct impact on productivity.

•  30-01-2008, 13:25 39716 σε απάντηση της 39704

Mia LG1919s και μια LG1920P (το καμάρι μου). Αλλα θέλω μια 32άρα!

Οσο για το legacy CRT, αριστερά αν επαιρνε η λήψη και άλλο θα έβλεπες άλλο ένα γραφείο με ένα επίσης legacy PC, αλλες δύο οθονίτσες 17", αλλο ένα PC, ένα κουτί χωρίς PC, και κάτι εξαρτήματα :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  30-01-2008, 13:45 39717 σε απάντηση της 39716

cap:
    Οσο για το legacy CRT, αριστερά αν επαιρνε η λήψη και άλλο θα έβλεπες άλλο ένα γραφείο με ένα επίσης legacy PC, αλλες δύο οθονίτσες 17", αλλο ένα PC, ένα κουτί χωρίς PC, και κάτι εξαρτήματα :)

Μια λέξη έχω για σένα Σωτήρη : Α Ν Α Κ Υ Κ Λ Ω Σ Η !!!!!   Big Smile

Manos
  •  30-01-2008, 14:09 39719 σε απάντηση της 39717

H triplehead συσκευή έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα από ο,τι διάβασα: Αντιμετωπίζει και τις τρεις οθόνες σαν ένα ΕΝΙΑΙΟ desktop (για δοκιμάστε να κάνετε maximize ένα παράθυρο σε ενιαίο desktop) :)

@manosB: Μια λέξη έχω για σένα επίσης: Σ Υ Γ Γ Ε Ν Ε Ι Σ! :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  30-01-2008, 16:23 39731 σε απάντηση της 39719

Κατ'αρχήν όλες οι σύγχρονες κάρτες έχουνε 2 εξόδους, μια DVI και μια VGA (ή δεύτερη DVI όπως η δική μου). Οπότε μπορείς άνετα να βάλεις μέχρι 4 οθόνες σε 2 κάρτες. Δοκιμασμένα είχα μια 1919 και μια Siemens 170s στη μία και μια 15άρα παλιά προσωρινά στην άλλη και παίζανε πολύ ωραία.

Οι mainstream ή και low-end κάρτες που χρειαζόμαστε απλά για δουλειά δεν έχουνε ανάγκη για πολύ ρεύμα οπότε το μαμά PSU φτάνει. Όσο για το UPS, δεν χρειάζεται να κρατάει ανοιχτές 3 οθόνες για όλη τη διάρκεια της διακοπής. Είτε μόνο το μηχάνημα όσο δεν είσαι εκεί, είτε όλα μέχρι να προλάβεις να κάνεις ένα shutdown ή να απενεργοποιήσεις κάποιες συσκευές.

Όσο για τις μεγάλες, αγόρασα και γω πριν ένα μήνα μια 24άρα Samsung και έχω μείνει απλά άφωνος...  Εντελώς ειλικρινά, την αγόρασα για να βλέπω ταινίες και να παίζω καλύτερα WoW (for the horde!!!). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι φτηνές κάρτες δεν σηκώνουνε πολλά τρισδιάστατα σε τέτοιες αναλύσεις, οπότε πήρα και μια 8800GT. Για δουλειά φυσικά κανένα πρόβλημα, βέβαια την έκανα ήδη πολύ καλά και με το 2πλό desktop. Μedia player κλπ μπορούνε να μένουνε minimized όσο δουλεύεις. Το ίδιο και τα mail και Ινετ clients, ενώ μπορούνε να γίνονται restore ή arrange δίπλα/πάνω στις μπάρες με τα εργαλεία.

Αλλά ότι και να λέμε, 3 είναι καλύτερα από 2. Απλά λίγο υπερβολή. Άσε που για κάποιο περίεργο λόγο, πρέπει να τρέχω το WoW σε window mode για να μπορώ να δουλεύω στη 2η...

Σκληρή που είναι η ζωή...

PS σεμέν δεν μπαίνουνε δυστυχώς στις TFT. Mόνο αν τα καρφώσεις :p

Simple Photography
  •  30-01-2008, 17:02 39732 σε απάντηση της 39731

Άλλος ένας πιστός του... club!

Α, Σωτήρη, 32"άρες tft για pc δεν υπάρχουν (απ' όσο ξέρω). Αν εννοείς 32άρα LCD τηλεόραση, μείνε μακρυά! Η ανάλυσή τους και η απεικόνιση είναι ό,τι χειρότερο για δουλειά από κοντά (αλλά οι 30άρες tft... wet dream...).

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Σελίδα 2 από 2 (21 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems