Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σε αναζήτηση εφαρμογής που να διαχειρίζεται μηνύματα "while you were out" (ελλείψει καλύτερης διατύπωσης)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος thrylos στις 24-04-2008, 11:11. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-04-2008, 17:08 41536

Σε αναζήτηση εφαρμογής που να διαχειρίζεται μηνύματα "while you were out" (ελλείψει καλύτερης διατύπωσης)

Ψάχνω κάτι απλό, μικρό και ΓΡΗΓΟΡΟ στην καταχώρηση που να μπορεί να λειτουργήσει στα πλαίσια ομάδας και να αντικαταστήσει τα post-it που κολλάει ο ένας στον άλλον για τον τάδε πελάτη που τον πήρε τηλέφωνο ενώ έλειπε.

Οταν λέω γρήγορο, εννοώ πιό γρήγορο από το να τραβήξεις ένα post-it και να πας να του το κολλήσεις στην οθόνη. Και να μπορεί ο αποδέκτης του post-it να δει γρήγορα τα εκρεμμή τηλέφωνα και να διαγράψει όσα έκανε.  Δεν θέλω task manager, μόνο "while you were out" λύση.

Web based, hosted ή μη. Οχι outlook-based λύση. Αν έχετε καμμία όμορφη ιδέα, είμαι όλος αυτιά :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  23-04-2008, 17:41 41695 σε απάντηση της 41536

Απ: Σε αναζήτηση εφαρμογής που να διαχειρίζεται μηνύματα "while you were out" (ελλείψει καλύτερης διατύπωσης)

Απο τον αριθμό των αναγνώσεων που διαιρουμενος με τον αριθμό των απαντήσεων βγάζει division by zero error, να υποθέσω οτι:

- Δεν το έχει χρειαστεί ποτέ κανείς;
    - Ολοι το χρειαζόμαστε αλλα δεν ξέρουμε που να το βρούμε;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  24-04-2008, 09:35 41709 σε απάντηση της 41695

Απ: Σε αναζήτηση εφαρμογής που να διαχειρίζεται μηνύματα "while you were out" (ελλείψει καλύτερης διατύπωσης)

Ίσως το post it να είναι ήδη η βέλτιστη λύσηSmileWink Κάποια πράγματα δεν θα ξεπεραστούν ίσως ποτέ...

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  24-04-2008, 10:22 41711 σε απάντηση της 41536

Λοιπόν έγραψα στο google: post it application και το πρώτο που μου βγήκε ήταν το stikkit
    Για τσέκαρε το και πες μας. Εμένα μου άρεσεSmile

Manos
  •  24-04-2008, 11:11 41712 σε απάντηση της 41536

Σωτήρη
    Γιατί δε ζητάς από το Ζαχαρία να σου το φτιάξει;
    Αυτός είναι ο προγραμματιστής.

Όπως εξ' άλλου έχει πει και ο Linus Torvalds...:"Scratch your own itch".