Panagiotis Kefalidis:Τώρα χωρίς πλάκα ρε trhyle ώρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω.. Το συμπέρασμα ότι πολλοί πάροχοι θα κλείσουν κλπ πως το έβγαλες; Αμα μου λές για την Τρεχα-Γυρευε Internet τότε ναι, αλλα απο τις μεγάλες εταιρίες και το ποσοστό στην αγορά που ΔΕΝ έχει ακόμα ευρυζωνική σύνδεση κλπ είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλο.. Όσο αναπτύσονται αυτές, τόσες θέσεις θα ανοίγουν παντού, είτε δίκτυα, είτε κώδικα κλπ κλπ
Εϊναι off-topic αλλα δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιες υπερβολές όταν όλα τα στοιχεία λένε το αντίθετο.. Κι εμείς του χώρου ήμαστε και βλέπουμε τι γίνεται.
Το βγάζω επειδή είμαι σχετικά στον χώρο και έχω μιλήσει με πολλούς που έχουν περάσει από τέτοια μαγαζιά ή εργάζονται ακόμα.
Οι εναλλακτικοί που δε κρατούν τους καλούς τους μηχανικούς, δε πληρώνουν για να πάρουν και να διατηρούν καλούς μηχανικούς, χάνουν πελάτες και τρώνε κάθε εξάμηνο σοβαρά και δικαιολογημένα πρόστιμα από την ΕΕΤΤ, δεν έχουν μέλλον.
Έχεις ιδέα πόσο κοστίζουν μεγάλα χαρτιά της Cisco όπως CCNP,CCIP,CCSP,CCIE;
Αντίθετα υπάρχουν και εναλλακτικοί που έχουν μεθοδικότητα και πρόγραμμα και αν και δε βρίσκονται σε καλή θέση, έχουν προοπτικές.
Το provideriliki και γενικά οι τηλεπικοινωνίες έχουν πολύ μεγάλο σταθερό κόστος. Η άδεια κοστίζει, ο εξοπλισμός κοστίζει πάρα πολύ ακριβά και η εκπαίδευση του προσωπικού κοστίζει πάρα πολύ.
Ένας πάροχος που δε θα επενδύσει για να έχει δικτυάδες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά δεν έχει μέλλον.
Ακόμα η ελληνική αγορά με το μέγεθος που έχει σε τελικούς χρήστες και το είδος των εταιρειών που έχει, δε μπορεί να έχει πάνω από 3...με το ζόρι 4 ΒΙΩΣΙΜΟΥΣ και κερδοφόρους παρόχους. Ο ένας είναι ο ΟΤΕ. Βάλε λοιπόν πόσοι άλλοι είναι τώρα στην αγορά; Ποιός θα επιβιώσει; Ποιός θα εξαγοραστεί; Ποιός θα συγχονευτεί; Ποιός χρωστάει;
Εαν θες περισσότερα, στείλε μου PM.