Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Καλές Διακοπές dotnetzoners

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 07-08-2008, 21:36. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-08-2008, 10:26 43929

Καλές Διακοπές dotnetzoners

Χαιρετώ .

Κλασσικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή γράφω μια τέτοια δημοσίευση. Θυμάστε την περσινή??

Λοιπόν καλές διακοπές, καλή ξεκούραση διότι προβλέπεται ένας (ακόμη) δύσκολος χειμώνας!!!

Εγώ από σήμερα είμαι σε διακοπές αλλά όπως βλέπετε δεν έχω κλείσει ακόμα το LaptopAngry. Θα μου πάρει 1-2 μέρες να απαγκιστρωθώ αλλά μετά λήξις!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε.

ΥΣ: Όσοι γυρίσανε τους θυμίζω άλλη μια δημοσίευση με τίτλο Όχι άλλο καλό χειμώνα!!! μην αρχίσουν από τώρα να το λένε

Manos
  •  05-08-2008, 11:37 43937 σε απάντηση της 43929

Απ: Καλές Διακοπές dotnetzoners

Καλές διακοπές σε όλους, κι από μένα. Αν και δε με βλέπω να κλείνω το laptop (πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα μέχρι τον Σεπτέμβριο, και το subversion απλώς χειροτερεύει την work-from-holidays κατάσταση), το εξοχικό μου είναι δίπλα σε θάλασσα, οπότε μπορείς να ξεφύγεις αρκετές ώρες της μέρας.

Όσοι μείνετε στις πόλεις, μην χαλιέστε! Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπεις μια Αθήνα ή Θεσσαλονίκη άδεια, και έχεις και επιλογή σε θέση παρκαρίσματος!

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  05-08-2008, 13:43 43941 σε απάντηση της 43937

Mitsaras:
    Καλές διακοπές σε όλους, κι από μένα. Αν και δε με βλέπω να κλείνω το laptop (πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα μέχρι τον Σεπτέμβριο, και το subversion απλώς χειροτερεύει την work-from-holidays κατάσταση), το εξοχικό μου είναι δίπλα σε θάλασσα, οπότε μπορείς να ξεφύγεις αρκετές ώρες της μέρας.

Όσοι μείνετε στις πόλεις, μην χαλιέστε! Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπεις μια Αθήνα ή Θεσσαλονίκη άδεια, και έχεις και επιλογή σε θέση παρκαρίσματος!

Τώρα αυτό το είπες για παρηγορία εσυ; Μακάρι να έτρωγα μποτιλιάρισμα στην Καλλιθέα για να πάω για μπάνιο με τους κολλητούς, που είναι ήδη εκεί και δουλεύουν σε Beach bar στο Πολύχρονο και γουστάρουν, παρά να βλέπω άδεια την κατσικοπόλη μας..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  07-08-2008, 21:36 43990 σε απάντηση της 43941

Με, ή χωρίς (αναγκαστικό) φορητό και δουλειές του εξοχικού που ποτέ δεν τελειώνουν; Χεχε, κοίταξε, αν δεν φύγεις καθόλου (έστω κάνα μπάνιο το Σ/Κ; ), το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ευχαριστηθείς την πόλη. Μετά τον 15αύγουστο θα μετατραπεί στον μπαμπούλα που γνωρίζουμε και αγαπάμε (NOT).

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems