Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Στις πόσες μέρες σας πιάσαν τα στερητικά ;;;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò anjelinio. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Johnnyxp64 στις 01-09-2008, 08:59. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-08-2008, 20:20 44239

Στις πόσες μέρες σας πιάσαν τα στερητικά ;;;

... είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου. 2 εβδομάδες, χωρίς υπολογιστή και κώδικα. Για να τα καταφέρω, πήγα σε ένα camping, ρίζωσα στην αιώρα και παρατηρούσα το κουκουνάρι ακριβώς απο πάνω μου, που έγραφε το όνομά μου πάνω.

10 μέρες ταλαντευόταν αυτό πάνω απο το κεφάλι μου, ταλαντευόμουν εγώ μες στην αιώρα. Έπεσα και 2 φορές, γιατί έχει νόστιμα κοκτέηλ φράουλα εδώ τα μεσημέρια. Το κουκουνάρι κράταγε τη θέση του, εγώ τη δικιά μου, κι όλα πήγαιναν καλά.

Σήμερα το πρωί όμως ... ανακάλυψα ότι στο camping παίζει τσάμπα wireless ...

Μόλις κατέβασα JDK, Eclipse, Erlang Runtime, και άνοιξα το βιβλίο.

... εσείς; Στις πόσες;;;

Angel
    O:]
  •  24-08-2008, 21:43 44240 σε απάντηση της 44239

Απ: Στις πόσες μέρες σας πιάσαν τα στερητικά ;;;

Αν και δε γράφω ΚΩΔΙΚΕΣ, το ρεκόρ μου αποχής από χρήση Υ/Η είναι κάπου 38 ώρες.
    Ελπίζω ποτέ ξανά να μην βρεθώ τόσο πολύ αποκομμένος.

Μα και εσύ anjelino...σε camping είσαι, με Java θα ασχοληθείς;
    Δε σου έχουν μιλήσει για το facebook, τα blogs, το msn, το youtube, το WOW, τα torrent, το VoIP;

Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
  •  25-08-2008, 01:21 44241 σε απάντηση της 44240

Αχ.

Φορητός + dialup + ορεινό χωριουδάκι = λίγα πράγματα. Ειπα να αξιοποιήσω το χρόνο μου διαβάζοντας.

Τελικά διάβασα τον Πύργο του Κάφκα, (τώρα ξεκίνησα τη Δίκη), κατέβασα το umbraco 4 αλλά δεν το έστησα, ξεκίνησα κάτι αυτομαστιγώματα κώδικα αλλά δεν τα τελείωσα, έπαιξα ΠΟΛΥ tribal wars και έλιωσα στον ύπνο.

Και έχω τύψεις τώρα! Αρρώστια δεν είναι; :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  25-08-2008, 12:10 44252 σε απάντηση της 44241

Εγώ αντέχω. Λόγω οικονομικών οι διακοπές μου είναι είτε εξοχικό, είτε camping (Αμουλιανή κανείς; ) χωρίς φορητό, παρά μπόλικα βιβλία (sci-fi, fantasy, horror αλλά όχι προγραμματιστικά και συναφή. Εκτός κι αν έχω δουλειά, όπως φέτος, οπότε την πάτησα. Θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  25-08-2008, 13:33 44260 σε απάντηση της 44239

Διακοπές χωρίς laptop? χωρίς vmc ? για διακόπες ή για εφιάλτη μιλάμε???? εδώ πέφτει το ρεύμα και παθαίνω κάτι σε νευρικό κλονισμό...και εντάξει να μην δουλεύω αλλά και να μην παίζω ?!!
    ER
  •  26-08-2008, 11:53 44292 σε απάντηση της 44239

... ευτυχώς, ευτυχώς, ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου και τα τελευταία 2 series Top Gear, κι έτσι ... ούτε γραμμή κώδικα ως τώρα ! Και το κουκουνάρι ακόμα στη θέση του, κρατάει χαρακτήρα !

Κουράγιο παιδιά, είναι ακόμα καλοκαίρι !!! Ακόμα και το λαπτοπ μου έχει μαυρίσει !!!

Angel
    O:]
  •  26-08-2008, 14:26 44297 σε απάντηση της 44292

Ειλικρινά
    Όποιος παίρνει φορητό σε κάποιο ωραίο μέρος διακοπών, ας μην ασχοληθεί με ΚΩΔΙΚΕΣ.
    Αντίθετα ας πάρει μερικές φωτογραφίες με τη ψηφιακή, να τις ποστάρει σε κάποιο blog/facebook για να δούμε τί χάσαμε όσοι μείναμε εδώ φέτος!