Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

20ο dotNETZone.gr Community Event - Open-space Meeting

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 26-09-2008, 10:39. Υπάρχουν 11 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-09-2008, 11:09 44801

20ο dotNETZone.gr Community Event - Open-space Meeting

Και ενώ το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, μην θέλοντας να αναβάλουμε για αργότερα την διοργάνωση της πρώτης μας συνάντησης για την φετινή σεζόν, θα πραγματοποιήσουμε το 20ο dotNETZone Community Event την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου στις 7.15μμ, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι Μετάβαση στο DriveMe.gr). Η συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα έχει κάποιο προκαθορισμένο θέμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση τύπου Open-Space.

Αν και η συνάντηση δεν θα έχει προκαθορισμένο θέμα, θα προσπαθήσουμε μέσα από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει αυτή την ανακοίνωση, να φτιάξουμε μια ατζέντα θεμάτων προς συζήτηση. Μερικά από τα θέματα που εμείς προτείνουμε είναι:

• Διαφορές στην ανάπτυξη μεταξύ Entity Framework και classic ADO.NET.
    • Πως να βελτιστοποιήσετε την απόδοση ενός συστήματος ORM
    • SQL programming κι ελληνικά

FAQ

• Χρειάζεται προεγγραφή;
      Όχι
    • Πόσο κοστίζει;
      Είναι δωρεάν
    • Χρειάζεται να είμαι μέλος του dotNETZone.gr;
      Όχι, αλλά προτείνεται!
    • Πόση ώρα διαρκεί;
      Περίπου δυο ώρες ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και μπύρα σε κοντινή μπυραρία...
    • Πως μπορώ να μαθαίνω για τα events του dotNETZone.gr;
      Στην προσπάθειά μας να ενημερώνουμε το δυνατόν ευκολότερα για να events του dotNETZone.gr δημοσιεύουμε τα events μας στην πρώτη σελίδα του site μας. Παράλληλα δημοσιεύονται σε ελληνικά social bookmarking sites, το site του INETA Hellas και στο Facebook group του dotNETZone.gr.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία: , , ,
  •  25-09-2008, 09:40 44867 σε απάντηση της 44801

Απ: 20ο dotNETZone.gr Community Event - Open-space Meeting

Αν και η ανακοίνωση του event, έχει διαβαστεί κάμποσες φορές δεν είχα κάποιες διαφορετικές προτάσεις για την θεματολογία.

Θα ήθελα να θέσω το ερώτημα προς όλους:

• Αν είχαμε την δυνατότητα, την ώρα που διεξαγόταν το event να ήταν δυνατό να το παρακολουθήσει κάποιος και μέσω του Internet, υπάρχουν μέλη που θα τους ενδιέφερε να προσφερθεί αυτή η υπηρεσία;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    dotNETZone.gr News
  •  25-09-2008, 09:55 44868 σε απάντηση της 44867

Εγώ σίγουρα θα ενδιαφερόμουν για αυτή την υπηρεσία.Βλέπετε μένω στα Χανιά και μου είναι πολύ δύσκολο να παρευρεθώ σε κάποιο απο τα ενδιαφέροντα events που διοργανώνετε στην Αθήνα.
  •  25-09-2008, 11:47 44870 σε απάντηση της 44867

Σίγουρα Ναι!!!!!!!!!
    Αν και είμαι Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μέχρι αργά το απόγευμα δεν θα μπορώ να είμαι

Φιλάρετος Σεβαστιάδης.

Albert Camus: Life is the sum of your choices.

•  25-09-2008, 12:32 44872 σε απάντηση της 44870

Κι εγώ σίγουρα θα ήθελα αυτή την δυνατότητα να το δω μέσω Internet.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  25-09-2008, 14:16 44875 σε απάντηση της 44872

Αν καταφέρω να έχω ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο στα χέρια μου μέχρι το απόγευμα, και σταθώ τυχερός ώστε να μπορέσω να κάνω την σύνδεση με το Internet να παίξει, θα βγάλω στο thread οδηγίες για το πως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε on-line την εκδήλωση.

Οπότε, όσοι θέλετε, μπορείτε να επιστρέψετε το απόγευμα να δείτε τι θα γίνει...

George J.

dotNETZone.gr News
  •  25-09-2008, 17:26 44884 σε απάντηση της 44875

Να 'μαι κι εγώ, καθυστερημένα λόγω ... γεννητουριών! Η μπέμπα ήρθε μόλις σήμερα από το μαιευτήριο αλλά μάλλον θα τα καταφέρω να έρθω.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-09-2008, 17:34 44885 σε απάντηση της 44884

Οff topic-- Να σου ζήσει Παναγιώτη και να τη δεις όπως επιθυμείς

On Topic -- Ατυχώς λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών μου είναι πρακτικά αδύνατο να παρευρίσκομαι στις εκδηλώσεις, οπότε δυνατότητα παρακολούθησης/ενημέρωσης μέσω  Ιντερνετ θα ήταν ευχής έργο.
  •  25-09-2008, 19:42 44886 σε απάντηση της 44885

{Στοιχεία για την σύνδεση στο Live Meeting session, που σβήστηκαν}

dotNETZone.gr News
  •  26-09-2008, 09:52 44890 σε απάντηση της 44886

Ρε παιδιά, μπήκα κατά τις 10μμ και είδα μια στραβή (πεσμένη;) camera να δείχνει το μισό ακροατήριο. Ήχο άκουγα με σπασίματα. Έχουμε άλλο feedback από το εγχείρημα;

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  26-09-2008, 10:38 44891 σε απάντηση της 44890

Και εγώ είχα τα ίδια συνάντησα με κυριότερο πρόβλημα τον ήχο που πάρα πάρα πολύ αραιά έφθανε και διαρκούσε ελάχιστα. Προσπάθησα να παρακολουθήσω συνδεόμενος στην αρχή apo περίπου 7:30 ως 8:30
  •  26-09-2008, 10:39 44892 σε απάντηση της 44890

Μόλις τελείωσε το encoding του session, και δυστηχώς το πρόβλημα με τον ήχο που υπήρχε στο live υπάρχει και στο τελικό προϊόν. Δεν μπορώ να ξέρω αν το πρόβλημα οφείλεται στο live meeting (δεν υπήρχε αρκετό bandwidth ώστε να γίνει η μετάδοση), ή το μικρόφωνο έπιανε ήχο από συγκεκριμένη ένταση και πάνω, αν και τείνω στο δεύτερο. Να σημειώσω εδώ, ότι για το χτεσινό session χρησιμοποιήθηκε ειδικό/επαγγελματικό μικρόφωνο, και δεν είχαμε ξανακάνει κάποια δοκιμή ώστε να ξέρουμε πως λειτουργεί. Σε συνδυασμό ότι ήταν και κάπως απροειδοποίητο το ότι το event θα γινόταν και ζωντανά, δεν είχαμε οργανωθεί για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες δοκιμές πιο νωρίς και να έχουμε έγκαιρα feedback για το πρόβλημα...

Ελπίζω ότι στο επόμενο meeting θα είμαστε έτοιμοι, ώστε να γίνει πιο σωστά, και το recording διαθέσιμο σε όλους.

George J.

dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems