Φίλε gtas:
Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς μιας που δεν είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζω αλλά φίλε μου πιστεψέμε οι γνώσεις μου είναι πολύ λίγες, και διστυχώς όταν αρχίζουν και μπλέκονται διαφορετικές γλώσσες τα χάνω και ήταν το μόνο που μου είχε απομήνει να πώ μετα απο τόοοοοοοοσο καιρό που το προσπαθώ.
Όσον αφορά σε αυτό που μου έγραψες τώρα:
Ο κώδικός δεν είναι με τίποτα vb.net, μου θιμήζει c++. Αρα θα μπορούσες να μου πείς πώς να τον χρησιμοποιήσω? (και τι ακρβώς κάνει αν γίνεται γιατί βλέπω οτι πάει να αρχήσει το winrar αλλά δεν βλέπω πουθενά τον φάκελο που θέλω να συμπιέσω)
Ευχαριστώ πάρα πολύ gtas, εκτιμώ το οτι έγραψες κωδικό για μενα.
Mitsaras:
Έυκολά? δεν νομίζω φίλε μιτσάρα τουλάχιστον όχι για μένα.. ειδικά δε εαν πρέπει να γράψω κωδικό για να βλέπει ολα τα αρχεία και τους υποφακέλους
Johnnyxp64:
Όχι φίλε Γιάννη, σε ΚΑΜΙΑ περίπτοση δεν είμαι σε "αντρα θελω τωρα τον εθελω", ψάχνω μήνες για αυτό το θέμα και απλώς δεν μπορώ άλλο!!!
Ξέρω οτι κάνουν οτι μπορούν, και δεν χρειάζεται να κουλάρο γιατί είμαι ήρεμος. Πράγματικά βλακία να μην έχει η Microsoft κατι τέτοιο ΑΚΟΜΑ!! 2009 πάμε, έλεος
Ναι, πράγματι το ένα είναι σε C και το άλλο είναι πολυ δύσκολο γιατί βλέπεις δεν ασχολούμε επαγγελματικά με τον προγραμματισμό αλλά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. προσπαθώ να μάθω και κάθε φορά που μου δείνουν κωδικό τον μελετάω να δω πώς το έκανε αυτό που μου έγραψε. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικό.. Απλός θέλο το προγραμματάκι :(
Όσον αφορά στα Converter. Τόχο κάνει κι αυτό αλλά όλο προβλήματα μου βγάζει και δεν ξέρω να τα διορθόσω.
Ναι, όντος ψάχνω μήνες, και οχι δεν είναι η πρώτη φορά που μου λέν για το gZip και κάποια άλλα (αν και κάθε φορά παραπέμπομε σε διαφορετική σελίδα για το καθένα). Άρα οχι, δεν ψάχνω λάθος απλός σου έλειπε η πληροφορία οτι τα έχω ξαναδεί κάποια απο αυτά
Αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις, συμπιέζει φακέλους με όλους τους υποφακέλους?
Αν ναί αφού δεν ασχολούμε επαγγελματικά θα ψάξω για μια cracked έκδωση μέχρι να βρώ μια χωρίς ιούς. αλλά και ιούς να κωλίσω κάνω format, δεν με νοιάζει πια, απλός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ κάνω αυτό το πράγμα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ συμπιέσω το φάκελω :( δεν πάει άλλο, δεν πάει