Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ενότητα με βιβλία, σχετικά με τις .ΝΕΤ τεχνολογίες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò epp1123. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 18-03-2009, 08:59. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-03-2009, 01:56 49317

Ενότητα με βιβλία, σχετικά με τις .ΝΕΤ τεχνολογίες

Είχα μία σκέψη σήμερα ανάμεσα στον μεσημεριανό μου ύπνο και στα "Μυστικά της Εδέμ". Όχι δε τα βλέπω για μένα, αλλά τη φουκαριάρα τη μάνα μου. Stick out tongue

Πέρα από το χαβαλέ έχω να προτείνω το εξής:

Γιατί δε ξεκινάμε μία ενότητα, όπου ο καθένας θα προτείνει ένα βιβλίο που διάβασε και θα δίνει μία μικρή περιγραφή. Ίσως για τους παλαιότερους στο χώρο να μην έχει και τόση σημασία για αλλά για εμάς τους βενιαμίν είναι σημαντικό. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να αντιπροτείνει να κατεβάσουμε το βιβλίο σε pdf να το ρίξουμε μια ματιά και αν μας κάνει να πάμε να το αγοράσουμε. Σαφέστατα είναι μία λύση και αυτή, ολίγον εκτός νομιμότητας βέβαια.  Απλά θεωρώ πως είναι πιο ουσιαστικό να μας λέει την άποψη του κάποιος που το διάβασε, ιδιαίτερα όταν είναι να αγοράσουμε ένα βιβλίο για μία τεχνολογία που δεν έχουμε ασχοληθεί. Έχει τύχει να συναντήσω βιβλία για αρχάριους, άλλα πιο περιγραφικά που όντως σε αντιμετωπίζουν σαν αρχάριο, και άλλα που τελικά σε βουτάνε στα βαθιά, ενώ "λένε" ότι είναι για αρχάριους.

Από κει και πέρα πιστεύω ότι μας βοηθάει γενικότερα όλους, μιας και υπάρχουν πολλά βιβλία για την ίδια τεχνολογία από διαφορετικούς συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους, άλλα καλύτερα άλλα χειρότερα και αυτό το μέτρο θα βοηθούσε σαν επιπλέον δεδομένο στη κρίση μας πριν πάμε να αγοράσουμε το βιβλίο.

Σαφέστατα οι παρουσιάσεις θα πρέπει να μπουν σε μία λογική κανόνων έτσι ώστε ο καθένας να μη γράφει του κεφαλιού του.

Αυτά, περιμένω αντιδράσεις! Geeked

•  18-03-2009, 08:59 49323 σε απάντηση της 49317

Απ: Ενότητα με βιβλία, σχετικά με τις .ΝΕΤ τεχνολογίες

Καλή η ιδέα σου... Δεν είναι ανάγκη να είναι για αρχάριους, γενικά, μπορούμε να κάνουμε ένα σύντομο review για τα βιβλία που διαβάζουμε. Το τι μας άρεσε και τι δε μας άρεσε.

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems