Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σπασμένη οθόνη laptop

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gspiros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 25-05-2009, 15:15. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  17-07-2007, 15:34 33626

Σπασμένη οθόνη laptop

Μου έσπασε πριν 2 μέρες η οθόνη ενός acer aspire 5020.
    Ο υπολογιστής δουλεύει καλά μέχρι στιγμής, απλά έχει ένα σπάσιμο στην μέση της οθόνης από πάνω μέχρι κάτω και έχουν κάει μερικά pixels κοντά στο σπάσιμο.

Να το πάω για επισκευή στην αντιπροσωπία δεν το βλέπω, διότι που ζητάνε πάνω από 500ευρώ (καινούργια οθόνη, εργαστικά κτλ). Με τόσα λεφτά μπορώ να αγοράσω καινούργιο.
    Ξέρει κανείς αν μπορώ να αγοράσω εγώ από κάπου την οθόνη και σε ποιό μέρος μπορώ να το πάω για την τοποθέτηση?

Επίσης, υπάρχει περίπτωση (αν δεν το φτιάξω) να επιρρεάσει αυτό το σπάσιμο, κάποιο άλλο μέρος του υπολογιστή (επεξεργαστή, μητρική κτλ) και να το κάψει?
    Ευχαριστώ.

Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  17-07-2007, 17:33 33627 σε απάντηση της 33626

Απ: Σπασμένη οθόνη laptop

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, μπορείς να ψάξεις λίγο στο net να δεις αν πωλούνται οθόνες για laptop. Βρήκα αυτό το site και ίσως μπορείς να βοηθηθείς κάπως. Αν αργήσεις πάντως να το φτιάξεις, ίσως να μεγαλώσει το πρόβλημα στην οθόνη. Κάτι αντίστοιχο συνέβει στο κινητό μου (Nokia N72). Έσπασε το τζαμάκι της οθόνης και είχε ένα μικρό μαύρισμα, πολλά καμμένα pixel μαζί. Όσο περνούσαν οι μέρες το μαύρισμα μεγάλωνε μέχρι που δεν έβλεπες τίποτα.

Αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου, καλή επιτυχία!!

EDIT: Δες και εδώ, ίσως βρεις το μοντέλο που θέλεις.

Τάσος Καραγιάννης

Baby debugging steps...
  •  17-07-2007, 19:20 33629 σε απάντηση της 33627

Σε ευχαριστώ. Το δεύτερο site το είχα κοιτάξει και εγώ.
    Πιθανόν να μην το φτιάξω, διότι με τα ίδια λεφτά παίρνω καινούργιο.
    Θα δείξει...
  •  17-07-2007, 22:40 33633 σε απάντηση της 33629

Για ρίξε μια ματιά και εδώ.

http://www.hnm.gr/laptopservice.htm

Harry Tsavdaris
  •  18-07-2007, 01:51 33640 σε απάντηση της 33633

Noμίζω κι εγώ ότι στην H&M θα βρεις λύση. Έχουν και μεταχειρισμένα απ'ότι ξέρω, οπότε ρώτα τους και γι αυτό. Εμένα με έχουν σώσει αρκετές φορές με κάτω από τη μισή τιμή της αντιπροσωπείας.
    Είμαι Orc, αλλά έχω μυαλό, γίνετε?
  •  02-05-2009, 21:48 50415 σε απάντηση της 33626

Gspiro καλησπέρα, εάν θέλεις πες μου το μοντέλο του laptop που έχεις 
    για να κοιτάξω πόσο έχει η ανταλλακτική οθόνη και να το φτιάξουμε εάν 
    τελικά σου φαίνεται οικονομική η προσφορά.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο παρακάτω link.
    Σπασμένη Οθόνη Laptop

Ξέρω λίγο αργά στο λέω αλλά ως γνωστόν κάλιο αργά παρά ποτέ Stick out tongue

Γεια χαρά!
    Computer Care
  •  04-05-2009, 09:00 50437 σε απάντηση της 50415

Λίγο αργά Big Smile; Πάνε σχεδόν 2 χρόνια, πάω στοίχημα άλλαξε 2 laptops απο τότε!
    View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  07-05-2009, 21:05 50544 σε απάντηση της 50437

Για επισκευη οθονης λαπτοπ με πολυ καλες τιμες για οποιον αλλο χρειαστει κοιταξτε το allelectronics.gr εμεινα πολυ ικανοποιημενος τους βρηκα απο ενα αλλο forum που τους υπερπαινευανε τελικα ειναι καλοι...μετα απο 1μηνα μου χαλασε και η επαφη του dvd μεσα και δε μου πηραν τιποτα lol.
  •  25-05-2009, 14:48 50946 σε απάντηση της 50544

Εάν θέλετε κοιτάξτε και την www.laptopkings.gr

Χωρίς να θέλω να παινέψω τα γένια μας, έχουμε τις καλύτερες τιμές για καινούριες οθόνες laptop
    και οι περισσότρες είναι ετοιμοπαράδοτες.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τον χώρο σας
  •  25-05-2009, 15:15 50950 σε απάντηση της 50946

Παρατηρώ πολλούς χρήστες σε αυτό το thread με 1 μόνο μήνυμα το οποίο (ολως τυχαίως) διαφημίζει κάποια υπηρεσία.

Σας θυμίζω το σχετικό απόσπασμα των κανονισμών του dotNETZone.gr:

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, διαφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Σε αυτό περιλαμβάνεται φυσικά και η έμμεση ή άμεση διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς και η διαφήμιση / δυσφήμιση εταιριών ή άλλων νομικών ή φυσικών προσώπων.

Δεν κλειδώνω το θέμα ούτε διαγράφω μηνύματα, όμως αν ο admin θέλει μπορεί να το κάνει. Προσωπικά απευθύνω έκκληση να σταματήσει εδώ η έμμεση/άμεση διαφήμιση, για να είμαστε σύμφωνοι με τους κανονισμούς.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems