Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Γιατί θέλω να πάρω iPhone.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 15-06-2009, 17:58. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-06-2009, 09:27 51655

Γιατί θέλω να πάρω iPhone.

Λοιπόν να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα:

1) ότι είμαι .net developer που έχει ασχοληθεί και επαγγελματικά με mobile development σε Windows mobile (CF).
    Άρα η λογική λέει ότι θα ήμουν πιο κοντά στο να πάρω ένα τέτοιο κινητό και όχι iPhone.
    2)Στην ουσία δεν μου χρειάζεται smartphone για την επαγγελματική μου ζωή, αρά μιλάμε για gadget.

Η εμπειρία χρήσης του iPhone δεν συγκρίνεται με καμία άλλη συσκευή. Νομίζεις ότι όλες οι άλλες συσκευές είναι μια γενιά πίσω. Δοκίμασα την HTC touch diamond 2 (αυτή που διαφημίζει η Wind) και πραγματικά είναι σαν να προσπαθούν οι άλλες εταιρίες να προφτάσουν την Apple και όχι να κάνουν κάτι original. Το iPhone έχει αυτό το Wow effect που δεν το έχω βρει αλλού. πχ ξέρετε πως θα γίνεται το undo στο νέο 3gs? Απίστευτο :)

Απίστευτα apps και τρομερό Integration με το iTunes. Όσοι έχουν δει το SimCity στο iPhone καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μου έλεγε ένας γνωστός μου ότι το IPhone του έδωσε κίνητρο να αφήσει το αμάξι και να πηγαίνει στη δουλειά με το τραίνο για να προλαβαίνει ενδιάμεσα να ασχολείται με το iPhone του. 

Αυτά τα ολίγα, εσάς ποια είναι η γνώμη σας???

ΥΣ: Πρέπει να πούμε όμως ότι όλο αυτό το οικοσύστημα της Apple είναι πιο κλειστό και από Γκούλαγκ στην Σιβηρία. Αν έκανε το ίδιο η μαμά MicroSoft η EU θα την είχε πάρει στο κυνήγι!!!!! 

Manos
  •  15-06-2009, 10:30 51658 σε απάντηση της 51655

Απ: Γιατί θέλω να πάρω iPhone.

Μάνο, προσωπικά περιμένω το Toshiba TG01 για να αλλάξω συσκευή.

Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το interface του iPhone, η νοοτροπία των Apple προϊόντων μου φαίνεται χειρότερη από τα όποια προβλήματα της WM πλατφόρμας.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  15-06-2009, 10:46 51660 σε απάντηση της 51655

Έχεις μιλήσει με κάποιον για την εγγύηση που έχει η συσκευή; Τι καλύπτει, για πόσο, από ποιον...

Γιατί αν ακούσω άλλη μια φορά, ότι εμένα δεν με νοιάζει, απλά θα δώσω τα xxx Ευρώ μου και θα την πάρω, και τα άλλα είναι αδιάφορα για μένα ... #$@@@!

Προσωπικά, δώσε τα 200 Ευρώ που κάνει το Nokia ExpressMusic 5800 και μετά, αφού το χρησιμοποιήσεις, θα δεχτώ όλα τα παρόμοια με τα παραπάνω σχόλια... (Εγγύηση 2 χρόνια, καλύπτει αλλαγή της συσκευής της πρώτες 30 ημέρες, αντικατάσταση της συσκευής από την Alfa-Copy και το τεχνικό service από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της εταιρείας είναι μεταξύ 3-5 εργάσιμων ημερών. Να σημειώσω ότι προσωπικά θεωρώ την Alfa-Copy από τις χειρότερες αντιπροσωπίες στην Ελλάδα).

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  15-06-2009, 11:14 51663 σε απάντηση της 51660

George J. Capnias:

Έχεις μιλήσει με κάποιον για την εγγύηση που έχει η συσκευή; Τι καλύπτει, για πόσο, από ποιον...

Γιατί αν ακούσω άλλη μια φορά, ότι εμένα δεν με νοιάζει, απλά θα δώσω τα xxx Ευρώ μου και θα την πάρω, και τα άλλα είναι αδιάφορα για μένα ... #$@@@!  

Το οικονομικό όσο και η εγγύηση με ενδιαφέρει και με πολυενδιαφέρει!! Μην τρελαθούμε κιόλας, μια συσκευή που θα γίνει obselete σε 2 το πολύ χρόνια αγοράζουμε.

Με την εγγύηση σου προσφέρουν 1 χρόνο. Δεν ξέρω τα Specifics αλλά θα φροντίσω αν τα μάθω καλά πριν επενδύσω σε κάτι τέτοιο.... Πιστεύω όμως ότι οριμάζει η αγορά τώρα που επίσημα και η Aplle υποστηρίζει και τα ελληνικά. 

Επίσης για το οικονομικό ευελπιστώ να πέσουν λίγο τα DataPlans με το λανσάρισμα του νέου iphone. Μιας και έχω Wifi σπίτι δεν χρειάζομαι εξωφρενικά MB το μήνα οπότε πιστεύω με κάποιο λογικό πάγιο το μήνα θα βρω άκρη.

Manos
  •  15-06-2009, 11:22 51664 σε απάντηση της 51663

manosB:
    Με την εγγύηση σου προσφέρουν 1 χρόνο. Δεν ξέρω τα Specifics αλλά θα φροντίσω αν τα μάθω καλά πριν επενδύσω σε κάτι τέτοιο.... Πιστεύω όμως ότι οριμάζει η αγορά τώρα που επίσημα και η Aplle υποστηρίζει και τα ελληνικά. 

Να έχεις υπόψη σου ότι από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει σχετική νομολογία που δεν νοείται ηλεκτρική συσκευή που διανέμεται στις χώρες της χωρίς 2 χρόνια εγγύηση - δεν είναι θέμα αν την δίνει η εταιρεία, την επιβάλει ο νόμος...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  15-06-2009, 13:28 51683 σε απάντηση της 51664

Mano
    Το πήρες τελικά; Σου αρέσει;
    Το χαίρεσαι;