krumel:
Καταρχήν καλώς σας βρήκα, ...
Καλημέρα,
Να ξεκινήσω ότι χαίρομαι όταν τα forum του dotNETZone.gr γίνονται το βάθρο που κάποιος βγαίνει να πει ελεύθερα την γνώμη του και τα παράπονά του. Επίσης χαίρομαι όταν ακούω να γίνονται ημερίδες που οργανώνονται από το Έλληνες για Έλληνες.
Θα ήθελα να επαναλάβω το αίτημα μου, να γίνει μια δημοσίευση για το event από εσάς, στην περιοχή "Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις", όπως πιστεύετε εσείς ότι είναι καλύτερα, και στην συνέχεια εμείς θα την προωθήσουμε στην πρώτη σελίδα μας.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι γενικά το community είναι λίγο χαμένο στην Ελλάδα - αυτό δεν το λέω με κακία, αλλά η αλήθεια είναι ότι "δεν ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά"... Δεν μας είναι άγνωστη η ιδέα ενός community event, μιας και εμείς μόλις πριν τρεις μήνες διοργανώσαμε την πρώτη μας ημερίδα, και ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε διοργανώσει πάνω από 30 δίωρα events. Η οργάνωση και ο συντονισμός της ημερίδας, ήταν πολύ πιο δύσκολος. Έχοντας ακούσει και συζητήσει με admins και moderators από άλλα forums, που έχουν κάνει παρόμοια δουλειά στην οργάνωση events, ξέρω για το άγχος να βρεθούν οι παρουσιαστές, να επιλεγούν παρουσιάσεις που το κοινό θα βρει ενδιαφέρουσες, μόνο με το διάβασμα μιας περιγραφής σε ένα site.
Είχαμε την τύχη σαν forum, να έχουμε σαν μέλος τον Thiseas, που μας ενημέρωσε για το event. Η ερώτησή μου ήταν αν το έχει κάνει αυτό και στο autoexec.gr. Ο σκοπός της ερώτησής μου, αν και τους περισσότερους από εδώ μέσα είναι κατανοητό μιας και το autoexec.gr είναι μια παρόμοια κοινότητα με εμάς και έχει σαν επίκεντρο Microsoft τεχνολογίες και προϊόντα, είχε καθαρά σαν σκοπό να βοηθήσει την προσπάθειά σας να φτάσετε περισσότερο κοινό και να το ενημερώσετε.
Δεν έχουμε σκοπό, ούτε να μειώσουμε το event, αλλά ούτε και να το χλευάσουμε. Όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν με άλλα events που έχουμε διοργανωθεί από άλλα ελληνικά communities, θέλουμε να βοηθήσουμε, και πιστεύω ότι αυτός ήταν ο σκοπός των σχολίων που έγιναν στο forum.
Για μια ακόμη φορά, είμαστε ανοιχτοί για να βγει δημοσίευση για το AthCon.
George J.