Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πως καθαρίζετε την οθόνη του smartphone;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Markos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Antonios Chatzipavlis στις 20-04-2011, 23:52. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-04-2011, 19:55 65297

Πως καθαρίζετε την οθόνη του smartphone;

Ένα πράγμα που δε μου αρέσει καθόλου είναι οι δαχτυλιές στην οθόνη. Σε οποιαδήποτε οθόνη. Πόσο μάλλον σ' εκείνη που έχω τόσο κοντά στη... “μούρη” μου! Πριν μου πείτε το τι κάνετε εσείς, να σας γράψω για τη δική μου πατέντα. Ακολουθώ τη μέθοδο της... Σήμανσης!! Κόβω ένα χορταστικό κομμάτι σιλοτέιπ, το κολλάω στην οθόνη και “τραβάω” τις δαχτυλιές. Δυστυχώς, δε μπορώ να επιβεβαιώσω αν αυτή η μέθοδος κάνει κακό στην οθόνη ή όχι. Εσείς τι κάνετε;

Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
  •  20-04-2011, 20:12 65298 σε απάντηση της 65297

Απ: Πως καθαρίζετε την οθόνη του smartphone;

Μια και είμαστε στο cafe, δικαιούμαι να γράψω off-topic :)

Εμένα το dumb(!)phone μου είναι ένα samsung - σπασμένο. 

Κυριολεκτικά. Μου έχει πέσει τρείς φορές κάτω, και έχει δύο ραγίσματα εκ των οποίων το ένα εκτείνεται σε όλη την οθόνη. 

Παρ'όλα αυτά το touch δουλεύει ακόμα. Ισως γιατί ποτέ δεν ήταν πολύ πολύ ευαίσθητη η οθόνη :)

Καθαρισμός; Το κλειδώνω και το...τρίβω στο παντελόνι μου. Λαμπίκο. :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  20-04-2011, 20:13 65299 σε απάντηση της 65298

Χμ. Παρέλειψα να γράψω το σημαντικότερο. ΓΙΑΤΙ αναφέρω όλα αυτά. Γιατί, φυσικά, με τόσα ραγίσματα - χαρακιές, το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι οι δαχτυλιές :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  20-04-2011, 20:27 65300 σε απάντηση της 65298

cap:

Καθαρισμός; Το κλειδώνω και το...τρίβω στο παντελόνι μου. Λαμπίκο. :)

Κι εγώ ανησυχώ για το σιλοτέιπ...Surprise

Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
  •  20-04-2011, 22:54 65302 σε απάντηση της 65300

Στα οπτικά πουλάνε ένα υγρό σπραυ για να καθαρίζεις τα γυαλιά σου. Αυτό αγοράζω και με ένα μαλακό χαρτάκι συνήθως αυτά που είναι στο μεγάλο κουτι και φυσάς την μυτούλα  τις καθαρίζω τόσο σε phone, pc, laptop
    Antonios Chatzipavlis

•  20-04-2011, 23:14 65303 σε απάντηση της 65302

Σίγουρα αυτή η λύση είναι και η πιο πρακτική, αλλά έλα που θεωρώ τα υγρά καθαριστικά ως προϊόντα υψηλού κινδύνου για τα ηλεκτρονικά! Αυτό που χρησιμοποιείς είναι αδρανές;

•  20-04-2011, 23:22 65304 σε απάντηση της 65303

μα αφού είναι για γυαλιά και μάλιστα έχω δοκίμασει και αυτό που είναι για φακούς επαφής (ακόμα πιο ουδέτερο)

Antonios Chatzipavlis

•  20-04-2011, 23:28 65305 σε απάντηση της 65304

Δική μου κακή διατύπωση. Όταν λέω "αδρανές" εννοώ να μην εμφανίζει αγωγιμότητα.

•  20-04-2011, 23:52 65306 σε απάντηση της 65305

όχι τίποτα από όλα αυτά για αυτό και χρησιμοποιώ αυτό, για φαντάσουν να έκανε κάτι τέτοιο στα γυαλιά σου...

Antonios Chatzipavlis

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems