Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

H/Y για άτομα με προβλήματα οράσεως

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò urbantoilet. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 13-04-2009, 01:02. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-04-2009, 09:06 49987

    H/Y για άτομα με προβλήματα οράσεως

    Ενημερώθηκα απο φίλους ότι πριν απο λίγες μέρες στην ΝΕΤ προβλήθηκε ενα ρεπορτάζ για Η/Υ που εισήχθει στη χώρα μας τελευταία και απεφθείνεται σε άτομα με σοβαρα προβληματα οράσεως.
    Υπάρχει σοβαρο ενδιαφερον για συγγενικο προσωπο με αντιστοιχα προβληματα, αλλα λογο των ελλειπων στοιχείων δεν εχω καταφερει να εντοπισω τον συγκεκριμένο Η/Υ.

    Γνωρίζει κανεις καποια xtra πληροφοριά που θα βοηθούσε την αναζήτηση ???

    Ευχαριστώ πολυ!!!
  •  13-04-2009, 01:02 50051 σε απάντηση της 49987

    Απ: H/Y για άτομα με προβλήματα οράσεως

    Προσωπικά δεν το είδα, αλλά από όσο ξέρω ο εξοπλισμός για άτομα με ειδικές ανάγκες εξαρτάται από αρκετά από το ακριβές είδος της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες στο http://www.microsoft.com/enable/guides/ και φυσικά με μια αναζήτηση στο δίκτυο ακόμα περισσότερες (π.χ. ψάξε για vision impairment computing ή για computer accessibility). Επίσης νομίζω ότι θα βρεις αρκετές πληροφορίες και βοήθεια από ανθρώπους που μπορεί να έχουν παρόμοιες δυσκολίες στο www.disabled.gr.


    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

    Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems