Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

9th SQL Saturday Night - Execution Plans, Ξέρεις να τα διαβάζεις;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 27-03-2011, 12:58. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-03-2011, 23:18 64481

9th SQL Saturday Night - Execution Plans, Ξέρεις να τα διαβάζεις;

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 22:30 θα πραγματοποιηθεί το 9o SQL Saturday Night με οδηγό τον Αντώνη Χατζηπαυλή και θέμα "Execution Plans, Ξέρεις να τα διαβάζεις;".

Η πρόσβαση στο LiveMeeting event θα γίνει από τo σύνδεσμο, ενώ μπορείτε να προσθέσετε μια υπενθύμιση στο Outlook σας για το event.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  27-03-2011, 01:48 64627 σε απάντηση της 64481

Απ: 9th SQL Saturday Night - Execution Plans, Ξέρεις να τα διαβάζεις;

Μόλις έχω τελειώσει το 9ο SQL Saturday Night και μάλιστα σε χρονικό διάστημα συντομότερο από τον αρχικά προγραμματισμένο. Αίτια για αυτή την συντόμευση ήταν κάποια παλικάρια τα οποία είχαν σαν σκοπό όχι να παρακολουθήσουν  την παρουσίαση μου αλλά να κάνουν πλάκα προτείνοντας θέματα σεξουαλικού περιεχομένου  και  άλλα όμορφα τέτοια πράγματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πρώτον να με απασχολούν και να μου αποσπούν την προσοχή μου από την παρουσίαση μου και δεύτερο η μαγνητοσκόπηση αυτή να πάει στο καλάθι των αχρήστων. Καταρχήν θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη σε όσους ήταν μέσα στην παρουσίαση αυτή και φάνηκε ο εκνευρισμός μου, ήταν κάτι το οποίο θεωρούσα ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Δυστυχώς την παρουσίαση αυτή δεν μπορώ να την ανεβάσω όπως κατεγράφη ή θα πρέπει να υποστεί μεγάλη επεξεργασία ή θα την γράψω μόνος μου από την αρχή, θα αποφασίσω για αυτό το πρωί που θα την δω. Αυτό που όμως είναι σίγουρο ότι θα γίνει είναι ότι πλέον για την αποφυγή της επανάληψης τέτοιων φαινομένων θα αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διάθεση του link της κάθε παρουσίασης και δεν θα είναι τόσο ελεύθερος όσο είναι τώρα. Λυπάμαι πολύ για αυτό αλλά πραγματικά τα SQL Saturday Nights είναι ένα δημιούργημα μου που δε θέλω να καταστραφεί.  

Antonios Chatzipavlis

•  27-03-2011, 01:56 64628 σε απάντηση της 64627

Πραγματικά είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοια άτομα....Δεν τολμώ να σκεφτώ ότι είναι συνάδελφοι....Πρόκειται για άτομα θλιβερά που επειδή δεν μπορούν να δημιουργήσουν κάτι βρίσκουν χαρά στην καταστροφή.

Είναι κρίμα πραγματικά να υπάρχει υπονόμευση σε μια τόσο αξιέπαινη προσπάθεια.

Αντώνη, Keep rocking!!!!!

Νικόλαος Καντζέλης
    BSc, MSc, MCAS, MCPD, MCITP, MCTS,MCP, MCT
    http://www.nksolutions.gr
    http://dotnetstories.wordpress.com
    http://weblogs.asp.net/dotnetstories
    http://forum.dotnetnuke.gr
  •  27-03-2011, 10:38 64629 σε απάντηση της 64628

Sad, sad, sad... Τι ήταν αυτοί οι ηλίθιοι; Μου φαίνεται θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το registration και να αφήνεις μόνο members του DNZ ή από ανθρώπους που γνωρίζεις το mail τους.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  27-03-2011, 10:58 64630 σε απάντηση της 64629

KelMan:
    Sad, sad, sad... Τι ήταν αυτοί οι ηλίθιοι; Μου φαίνεται θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το registration και να αφήνεις μόνο members του DNZ ή από ανθρώπους που γνωρίζεις το mail τους.

Δεν νομίζω ότι μια τέτοια προσπάθεια θα πρέπει να περιοριστεί μόνο και μόνο με τον φόβο μερικών ανεγκέφαλων. Νομίζω ότι το Live Meeting προσφέρει τρόπους που μπορείς να απομακρύνεις/μπλοκάρεις, αν απαιτείται, κάποιους από τους συμμετέχοντες...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  27-03-2011, 11:52 64631 σε απάντηση της 64630

Έχει δυνατότητα Ban and Block το Live meeting, ίσως πάνω στα νεύρα του ο Αντώνης το ξέχασε.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  27-03-2011, 12:31 64632 σε απάντηση της 64631

Δεν ξέχασα τιποτα από όλα αυτά τους έκανα ban αλλά ξαναέμπαιναν με αποτέλεσμα να χρειάζεται να έχω την προσοχή μου σε δύο σημεία συνέχεια. Θα προχωρήσω στην λογική του registration όπως φαίνεται διότι αυτό δεν θέλω να το ξαναζήσω

Antonios Chatzipavlis

•  27-03-2011, 12:58 64633 σε απάντηση της 64632

Κλείσε απλά το chat ρε κι άσε μόνο το QA.. όπως είναι στην MS..
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems